עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 29

אשכול: כמעט תאונה במחלף נתניה / התייעצות

Member

כמעט תאונה במחלף נתניה / התייעצות

הנה מקרה שלא היה מבייש אף סרטון ויראלי ברשת מאותו הסוג וללא ספק היה אחד כזה אם היה לי מצלמה על הקסדה:

מי שמכיר את מחלף נתניה בכביש החוף ליד קניון השרון, יש 2 צירי תנועה - מערב ומזרח.
    רכבתי לכיוון מזרח. הנתיבים שם מתפלצים ככה: ימינה (פניה ימינה לכביש החוף ובהמשך ישר) , אמצעי - ישר, ושמאל (פניה שמאלה לכביש החוף לכיוון צפון, אחר"כ נהיה נתיב לישר גם). הכביש הזה ידוע בתור גוש זבל בימי שישי ושבעות העומס, מפאת הנתיבים הצרים, מכוניות שמחליפות נתיבים בין שניה, אין אפשרות כמעט
    לזוז גם אם אתה עם אופנוע, בקיצור פקק אחד גדול).

רכבתי בנתניב האמצעי לכיוון מזרח (כביש 57).
    בדיוק אחרי הרמזור לכביש החוף בפנייה ימינה (לכיוון דרום), מכונית מהשורה השמאלית של המכוניות לפניה שמאלה לכביש החוף (צפון) יוצאת בלי לאותת, וכמעט מתנגשת בי (יש לציין שלא רכבתי מהר בכלל, לא עברתי את ה35 קמ"ש אני חושב, אפילו פחות, העניין הוא שהיא עברה נתיב בבמהמתיות בדיוק כשהייתי מקביל אליה ולא היה לי זמן תגובה, לדוגמא אם הייתי מאחוריה).

אני שובר כידון לימין בזהירות (כמה שאפשר במקרה כזה, כי מכוניות נוסעת בנתניב מימיני ועוברות במהירות יחסית), תוך כדי שאני צופר לה והיא עושה ממני כמעט סנדוויץ' בינה לבין מכונית שבדיוק עוברת אותי). מתקדם בנסיעה על הפס בין הנתניבים, ממשיך לצפור ולעשות REV עם המנוע עד הקו האדום אפילו מרוב שהייתי מעוצבן, והיא מתעלמת. פשוט התעלמות מוחלטת. עצרתי ליד המכונית שהייתה אחריה (מהקדימה שלה) הבחור חשב שאני מעוצבן עליו ולא הבין,
    אני הולך אחורה עם האופנוע, צופר לה שוב, REV עם המנוע וכלום.
    באותו רגע החלטתי לדפוק לה על החלון (לא עד כדי כך רמה לשבירת חלון) אבל בהחלט "להעיר" אותה מהתרדמת המזויפת שהיא נמצאת בה.
    באותו רגע שאני דופק לה על החלון, היא שולפת את יד ימין שלה עם מדי משטרת ישראל האהובה שלנו, ומתחילה לצעוק עליי (שהחלון סגור) בנפנופי אצבעות
    וסימני ידיים אגרסביים "עכשיו אני אקח את המספר שלך!!!! בעלי שוטר!!!!!!"
    באותו רגע הבאתי בה כמה נידופי קללות (לא חושב שהיא שמעה את זה בכלל) וברוב טיפשותי התחלתי לנסוע (עיקבנו תנועה, מכוניות עמדו מאחורה והיה ירוק)
    היא נדבקת אליי מאחורה (כנראה רשמה את המספר) באה במקביל אליי 2 נתניבים וממשיכה עם ההבעות ידיים המפגרות שלה, אני מחזיק יד אחד על הכידון ועושה לה אצבע משלושת ולוקח פניה לאיזור התעשיה בשביל לברוח מהמפגרת הזאת. נכנס לתחנת דלק ורואה רוכב על CBR650F שחור נדמה לי,
    מספר לו את הסיפור. הייתה לו מצלמה על הקסדה ובאותו הרגע הבנתי כמה אני צריך אחת כזאת בשביל מקרים כאלה.

ולאנשים שלא מבינים למה זה מעצבן אותי:

1. היא ידעה טוב מאוד שמה שהיא עשתה לא נכון והחליטה לשים ז*ן ולהתעלם ממני לא משנה כמה צפרתי לה, וברגע שדפקתי לה על החלון ישר שלפה את המדי שוטר כמו איזה כמוליניקית טובה.

2. במידה והייתה קורה תאונה (בין אם היא נגעה בי או לא, או פשוט "דחפה אותי נתיב") היא הייתה יוצאת מזה נקי כי הבעל שלה שוטר.

בנימה הזאת אני אומר, כIסאמא של הכבישים בארץ הזאת, נהגי הפחיות שלא יודעים לנהוג וכול אותם אנשים בעלי עמדת כוח במדינה שמנצלים אותם לרעה.

ועכשיו השאלות שלי:

1. במידה והיא רשמה את המספר שלי (דיי בטוח), מה אפשר לעשות לי אם בכלל?
    2. אם הרוכב שפגשתי אותו בתחנת דלק מזהה, אשמח אם תשלח לי את הסרטון בתחנה למקרה ואצטרך.
    3. אם יש פה מישהו במשטרת ישראל, כנ"ל, אשמח אם תיצור קשר.

ולמי שלא הבין למה יצאתי מטומטם שהמשכתי לנסוע - יכולתי פשוט לעמוד מולה (כי הרי אין לה את המספר שלי עדיין) ולעשות לה אצבע משולשת יפה וטובה עד שהיא הייתה מתחילה לנסוע.

ושוב, כלומיניקית.

Member
    ועכשיו שאני חושב על זה, אולי היא בכלל שוטרת, וואלה אין לי מושג בכלל.
    אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה היא יכולה לעשות אם בכלל מהמקרה הזה.

Member הסמל האישי של Ritalin
    אמלק?
    מישהו קרא?

שכח מזה ותמשיך בחייך. שום דבר לא יקרה.

Banned
    כן.
    בקצרה - אלימות משטרתית רגילה.
    בפועל - פחות.
    בתכלס אתה צודק.
    בפועל גם פחות.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    בכל מקום שבו יש טור (לא שורה) של רכבים עומדים, צפה 2 דברים שיקרו כמעט בודאות:
    1. רכב שיחתוך מסוף/אמצע הטור החוצה מבלי לראות או לספור אותך.
    2. רכב שיבלום בפתאומיות בנתיב הסמוך לטור במטרה להידחף אליו בנקודה כלשהי.

מומלץ להפנים ולתכנן את הנסיעה בהתאם, בין אם בנהיגה או ברכיבה.
    למה? כי אנחנו בישראל.

בלי קשר, ממליץ על מצלמת קסדה ועל איפוק.
    לא תמיד תצליח ליצור קשר עם הנהג/ת ברכב, במקרה כזה ממשיכים הלאה.
    גם במקרים שתצליח ליצור קשר ולהראות להם כמה שאתה כועס, סבירות נמוכה שזה יועיל לך במשהו.

רק רכיבות טובות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ההתנהלות הלא נכונה מבחינתך התחילה בזה שהופתעת ( ברור לי שזה יכול לקרות לכל אחד אבל כמו שנימי רשם...)
    ובהמשך שדפקת לה על החלון.
    אם זו פוסטמה אז היא פוזטמה והיא תמשיך בדרכה.
    אם זו איזו נהגת רחפנית לא בטוח שהיא תבין מה אתה רוצה מחייה תתנצל וספק אם תפנים.
    בקיצור הכי פשוט לקלל בשקט בקסדה ולנסות ללמוד להבא לקרוא את הכביש מבעוד מועד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    בכל מקום שבו יש טור (לא שורה) של רכבים עומדים, צפה 2 דברים שיקרו כמעט בודאות:
    1. רכב שיחתוך מסוף/אמצע הטור החוצה מבלי לראות או לספור אותך.
    2. רכב שיבלום בפתאומיות בנתיב הסמוך לטור במטרה להידחף אליו בנקודה כלשהי.

מומלץ להפנים ולתכנן את הנסיעה בהתאם, בין אם בנהיגה או ברכיבה.
    למה? כי אנחנו בישראל.

בלי קשר, ממליץ על מצלמת קסדה ועל איפוק.
    לא תמיד תצליח ליצור קשר עם הנהג/ת ברכב, במקרה כזה ממשיכים הלאה.
    גם במקרים שתצליח ליצור קשר ולהראות להם כמה שאתה כועס, סבירות נמוכה שזה יועיל לך במשהו.

רק רכיבות טובות.
    תסמוך עליי שאני מכיר את כול התרחישים האפשריים בכביש הזה בע"פ, אני רוכב (ונוסע) עליו ביום יום.
    קרה לי לא מעט פעמים שגם החליפו נתיב והפתיעו אותי אבל לא בצורה כזאתי, הצורה שהיא סובבה את ההגה וישר דפקה גז הייתה בשיא הבמהתיות האפשרית.

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ההתנהלות הלא נכונה מבחינתך התחילה בזה שהופתעת ( ברור לי שזה יכול לקרות לכל אחד אבל כמו שנימי רשם...)
    ובהמשך שדפקת לה על החלון.
    אם זו פוסטמה אז היא פוזטמה והיא תמשיך בדרכה.
    אם זו איזו נהגת רחפנית לא בטוח שהיא תבין מה אתה רוצה מחייה תתנצל וספק אם תפנים.
    בקיצור הכי פשוט לקלל בשקט בקסדה ולנסות ללמוד להבא לקרוא את הכביש מבעוד מועד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    תהיה בטוח שהיא אכן הייתה מודעת למה שהיא עשתה, פשוט בחרה שלא להתנצל ולשחק את עצמה מטומטמת ולהתעלם (לא חסרים נהגים כאלה) וחשבה שאני יעבור על זה בשתיקה.
    2 דברים מוכיחים את זה:
    - היא ראתה אותי טוב מאוד שהלכתי אחורה עם האופנוע בשבילה
    - באותו רגע שדפקתי לה על החלון היא שלפה את המדים של השוטר, יענו היא לא הייתה מופתעת ולא כלום, היא חיכתה להזדמנות שזה יקרה.

פוסטמה ונהגת רחפנית היא כן.
    אבל השתיים לא סותרים את זה שאפשר להתנצל ולהגיד סליחה, היא פשוט כלבה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    עוד יום רגיל לחלוטין בכבישי ארצנו.

Senior Member הסמל האישי של ees
    תמיד יש רצון עז "להראות" לנהג/ת, "ללמד לקח" ולצאת צודק. זה ממש בוער בפנים בעיקר בהתנהגות של אחרים שממש מסכנת אותך.
    כשמתבגרים יותר מסתפקים בלקלל ולאחל לנהג השני דברים איומים, להגיד תודה לאלוהים/יקום/טבע שנשארת בחיים ולהמשיך הלאה.
    זה רק מחזק את גישת הרכיבה של דו"ג שרואה בכל נהג אחר רוצח פוטנציאלי.
    נושמים עמוק וזה עובר.
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא מבין על מה אתה פוחד?
    נניח שהיא רשמה את המספר שלך. איזו עבירה עשית? שהקשת לה על החלון?
    ואם רצית שהיא תפתח כדי לקחת פרטים?
    ועוד משהו, גם אם היא היתה רושמת את המספר (והיא לא), היא לא תעשה עם זה כלום. גם כי אין לה במה להאשים אותך, וגם כי היא תצטרך להסביר איך הגיעה לסיטואציה הזאת.
    קיצור, פעם הבאה, שחרר קיטור בקסדה, עצור להרגע בצד, שתה אספרסו עם סודה וסיגריה בתחנת דלק והמשך ברכיבה עם ראש נקי.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מסכים עם כל מה שנאמר לעיל, עוד יום שיגרתי בכבישי ישראל. אין ממש מה לעשות עם זה, גם אם היתה לך מצלמה על הקסדה שמתעדת כל פריים וצליל. המקסימום שהיית יכול לעשות זה להעלות את הסרטון בפייסבוק ולקוות שתקבל תגובות תומכות.

Senior Member
    מצלמת קסדה או שזה לא קרה.

Member
    1. היא ידעה טוב מאוד שמה שהיא עשתה לא נכון והחליטה לשים ז*ן ולהתעלם ממני לא משנה כמה צפרתי לה, וברגע שדפקתי לה על החלון ישר שלפה את המדי שוטר כמו איזה כמוליניקית טובה.

אתה רק מניח.
    אני דווקא מניח שהיא לא ראתה אותך לפני, וגם תוך כדי, ודרך אגב - גם לא תראה בפעם הבאה.
    עם ההנחה הזו אני יוצא לרכב

2. במידה והייתה קורה תאונה (בין אם היא נגעה בי או לא, או פשוט "דחפה אותי נתיב") היא הייתה יוצאת מזה נקי כי הבעל שלה שוטר.

אתה טועה.
    שוטרים, בדיוק כמו אזרחים,כפופים לחוק, ונותנים הסברים ודין.
    לעיתים קרובות, אף משלמים מחיר גבוהה יותר!!!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא מבין על מה אתה פוחד?
    נניח שהיא רשמה את המספר שלך. איזו עבירה עשית? שהקשת לה על החלון?
    ואם רצית שהיא תפתח כדי לקחת פרטים?
    ועוד משהו, גם אם היא היתה רושמת את המספר (והיא לא), היא לא תעשה עם זה כלום. גם כי אין לה במה להאשים אותך, וגם כי היא תצטרך להסביר איך הגיעה לסיטואציה הזאת.
    קיצור, פעם הבאה, שחרר קיטור בקסדה, עצור להרגע בצד, שתה אספרסו עם סודה וסיגריה בתחנת דלק והמשך ברכיבה עם ראש נקי.
    העניין שזה היה רחוק מלהיות נקישה, הרבה יותר מזה חחח... אבל הבנתי את הנקודה שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי ofir צפיה בהודעה

אתה רק מניח.
    אני דווקא מניח שהיא לא ראתה אותך לפני, וגם תוך כדי, ודרך אגב - גם לא תראה בפעם הבאה.
    עם ההנחה הזו אני יוצא לרכב

אתה טועה.
    שוטרים, בדיוק כמו אזרחים,כפופים לחוק, ונותנים הסברים ודין.
    לעיתים קרובות, אף משלמים מחיר גבוהה יותר!!!

כנראה שלא הסברתי נכון.
    היא עשתה מה שהיא עשתה בלא ידיעה כי היא חתיכת אהבלה ואין על זה ויכוח (לצערי ולצער הבן אדם הבא שהיא תעמיד בסיכון בכביש).
    אבל תהיה בטוח ש"הרמתי" את הכביש טוב מאוד עם הצפצפה ועם הרעש של המנוע, וזה הגיע למצב שכול התנועה מאחורינו עצרה גם שהיה ירוק.
    היא לא יכלה לפספס אותי שהלכתי אחורה עם האופנוע לכיוון המכונית שלה, והיא בטח ובטח שלא יכלה לפספס שעמדתי לה מול החלון, הסתכלתי לראות אם היא מגיבה בכלל,
    והיא הייתה שקועה בנקודה מאוד מסוימת בפרונט שלה, אני ציפצפתי לה והיא לא הזיזה אפילו גבה, הבאתי את המנוע לקו האדום, והיא עדיין עשתה פנים שהיא לא מודעת לסביבה
    שלה והתעלמה ממני בלי להזיז את העין שלה חצי מילימטר אפילו, ואז פתאום באותו רגע שהתחלתי לדפוק לה על החלון בשביל לקבל את התגובה שלה היא כבר הייתה "מוכנה" לשלוף את המדים בלי להיות מופתעת (הרי אם היא לא הייתה מודעת למה שקרה, ואני לא חושב שאם למישהו ידפקו על החלון הוא לא יבחין לראות מה קורה קודם ולבחון את הסיטואציה). בולשיט רע אחי. היא קלטה מה שהיא עשתה מאוחר ולא רצתה להתנצל וחשבה שאם היא תשחק את עצמה מטומטמת וחיה בעולם אחר אני יבליג.

חבל שהפוסטמות האלו נוהגות במכוניות והורגות אנשים בכבישים כול יום.