נשמע כמו מתכון להעמיד קוצים בלי ג'ל אלה בהתחשמלות.
ממליץ לך לרכוש מעיל רכיבה עם דגש על מחזירי אור - או לחלופין לנסוע עם אפוד זוהר מעל המעיל.
מה קורה אנשים?
אז בשעה טובה יש אופנוע
העניין הוא שברכיבה (בלילה) עדיין דיי חושש.. אז החלטתי לבחון לעומת את הסוגייה של נראות..
השאלה שלי היא כזאת, האם מישהו יודע לגבי החוקיות של לשים רצועות לדים על המעיל, מדבקות לדים על הקסדה... כל דבר עם לדים על כל פריט של סוג לבוש...
אני יודע שברכב העניין לא חוקי - ככה שאני מאמין שלשים את הדברים האלה על האופנוע עצמו יהיה שווה ערך ללא חוקי... אבל העניין הוא אם מבחינת החוק גוף הרוכב מוכלל כחלק מהאופנוע או לא?
אשמח לתשובה ממישהו שאולי חקר את העניין בעבר.
אני מדבר על לדים, לא פסים מחזירי אור.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Xebu22; 03-05-2017 בשעה 19:16.
נשמע כמו מתכון להעמיד קוצים בלי ג'ל אלה בהתחשמלות.
ממליץ לך לרכוש מעיל רכיבה עם דגש על מחזירי אור - או לחלופין לנסוע עם אפוד זוהר מעל המעיל.
https://www.lightmodehelmets.com/#s-kits
Sent from my T5 using Tapatalk
לא מכיר בעיה חוקית עם זה. העיקרון הוא שכל עוד שום דבר לא מחובר לאופנוע הכל טוב..
הכרתי מישהו שהיה נוסע עם נצנצים על התיק גב (כמו של אופניים) ולא עשו לו בעיות.
כמובן עדיף בטוב טעם. אם תעשה דיסקוטק אז כבר יחפשו על מה להשחיל אותך.
אי אפשר להתחשמל מלדים (וזה לא משנה איפה נמצאים), ואם כל הכבוד למחזירי אור זה לא מתקרב ללדים או נצנצים לא ביום ולא בלילה.
בנושא דומה האם התקנה עצמית של פנסים על המגן מנוע, על אופנוע אדוונצר נחשב לעבירה על החוק ?
תודה
תתחיל בלהמנע מ-אדום/כחול - שלא תעבור על "התחזות לשוטר".
אחרי זה... ל - MasterOz, היה בעבר כמה סרטי לדים על האופנוע שהבהבו בהתאם למקצב של השיר שהתנגן לו בסלולרי.
סתם כי הייתי סקרן בדקתי עם היבואן אם אני מזמין אופנוע חדש ומתקין פנסי ערפל מקוריים האם יש איזה אישור או מופיע משהו כלשהו ברישיון הרכב ונאמר לי שלא.
הדיון פה לא מדבר על התקנת אורות על האופנוע עצמו.