עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
תוצאות 61 עד 65 מ 65

אשכול: גלריה: יום הרוכבת הבינלאומי 2017

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אני ישבתי על הגדר אבל לי אישית צורמת המכבסת מילים כאן.
    קודם כל אם כבר יש יום הרוכבת שיהיה לנשים בלבד ברכיבה.
    לדעתי זה יום מיותר לחלוטין כי עצם מהותו היא "סקסיזם"
    דווקא עכשיו בתקופה שיש מודעות ויש יבואנים שמביאים ציוד לנשים ותחום הרוכבות בפריחה לעשות יום כזה "לעידוד רוכבות" זה קצת מיותר.
    לפני 10 שנים כשלא היה ציוד לרוכבות כמעט בכלל בארץ , וכשרוכבת הייתה מגיעה למורה לעשות רשיון המורה לא רצה אותה כתלמידה דווקא אז היה צורך ביום כזה, אבל נזכרו מאוחר מידי.

אני שוב מסכים עם KK , אגב אישתי שהשתתפה פעמיים ביום הרוכבת בדעות דומות , שאין שום הישג זה קטע רכיבה קצרצר בכביש שקשה לטעות בו שכל שנה נגמר בכשלון בכל קנה מידה של רכיבה.
    אבל משום מה מוגדר כניצחון והישג כי זה רוכבות.
    כל הגישה הזו מעודדות רוכבות לשאוף נמוך יותר , אני מכיר כמה רוכבות שמחפשות "אופנוע נשי" כששאלתי מה זה אמרו לי זה אחד נמוך ולא שוקל הרבה וזה נורא מעיק להן שאין אופנוע 600 ומעלה שעונה לדרישה הזו.

אני לא רואה רוכבים בפורום שמתלוננים שהחברות לא בדר כי הוא נמוך/ גבוהה והאופנוע גבוהה/נמוך לו.
    מאידך הוא לומד לחיות עם זה כי מה לעשות אין לו הנחות.
    רוכבות אני שומע המון דיבורים כמו , "שאני אנקה שרשרת?! זה מלוכלך ומגעיל!"
    "שאנפח צמיגים?! ואלכלך ידיים?! מה פתאום!"

אני לא רואה שום סיבה למה אישה צריכה לקבל הנחות , האופנוע לא יודע לזהות אישה ולתת לה הנחות ,כנ"ל האספלט ,ופלאי פלאים כל כדור הארץ לא יודע גם.
    ועוד פלאי פלאים בני האדם שרדו אלפי שנים בלי הנחות מאף אחד ,וגם עוד יותר פלא נשים שרדו בלי הנחות מאף אחד.

במקום להתלונן ולהפוך כל דבר ל"הישג" היום הזה יכל להתמקד בשיפור והנגשת אופנועים לנשים.
    לדוגמא אישה מדריכת רכיבה מתקדמת שתוכל לעזור בטכניקה שונה לנשים , כי מה לעשות גבר ואישה שונים.
    לדוגמא קורס מכונאות בסיס , לא צריך להסביר מה זה כבישה קרה ולמה בוכנות כאלה עדיפות. אבל א,ב של איך בגדול עובד אופנוע , איך מותחים קלאצ',בדיקת עובי רפידות בלמים, טיפול בשרשרת , לחצי אוויר, בחירת צמיג וכו....
    איך מרימים אופנוע
    איך בוחרים ציוד רכיבה
    איך בוחרים קסדה
    דגשים בבחירת ציוד רכיבה עבור נשים.
    ועוד הרבה דברים מעולים שיכלו לעשות , אפילו רכישות קבוצתיות.

במקום זה מתמקדים בלרכז עם אפוד ורוד , ואיך זה מגניב להיות אישה על אופנוע.
    ואז להעלב על זה שאישה ליד אופנוע מתיחסים אליה בתור קישוט , נגיד יכלו בכיף לעשות יום הרוכבת שנגמר בבית חולים לילדים לעשות הפנינג ליום הרוכבת משולב הפעלות לילדים.
    זה מצטייר טוב וזה באמת משפר תדמית של רוכבת "לא רק קישוט ופוזה וטרנד" זה מראה לכולם שרוכבות הן קודם כל בני אדם בדיוק כמו כולם
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    איזה דיון התפתח..
    אני רק אמרתי שנמאס מרוכבות שמנצלות את המיניות שלהן כדי להשיג אהדה ברשתות חברתיות.
    לא אומר שזאת בביקיני לא יודעת לרכב, רק מניח. ולא אומר שאלו הממוגנות והרציניות רוכבות, שוב רק הנחה.
    קחו לדוגמא את אחינעם הראל שנתנו לה במה פה בפורום, אני לא רואה אותה מעלה לי תמונות עם האופנוע בבגד ים שסתם ככה ב"מקרה" היה עלייה.
    אם יש לי גוף יפה אז אני אצטלם עם האופנוע לבוש בבוקסרים שלי?
    לזה יש מקום ולזה יש מקום, רוצה לראות תמונות יפות של רכיבות,אופנועים,מקומות.. לא משנה נשים גברים.
    העיקר לא של "רוכבות" שבאו להשיג עוקבים באינסטגרם בזכות הGSXR הורוד והגוף שלהן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    ...אני גר בלב פלורנטין, ״בוצה״ זה משהו שהוא חלק מהנוף היומיומי, בשביל Y שגר בנווה חצב ומסביבו בתי עם משפחות מהמעמד בינוני גבוה יזדזע מהמילה.

אם נקצין, מה שאתה אומר זה...
    אני גר בעירק או בסוריה, חייל דאעש אנוכי...ואונס ורצח זה חלק מהנוף היום-יומי...אז לי זה נראה טבעי.

ובאופן כללי, כמו ג'ק, זה לא מעניין, זה לא מוסיף או גורע, לא אכפת לי אם הזמינו אותי או לא ומה הצבע הכללי.
    בעיניי, עצם ההתעסקות מיותר ואין לי זמן יקר לבזבז עליו.

יש לי דעה מוצקה על עניין המגדריות בכלל, נשים, עדות, צבעים וכו'
    בכללי, כל ה"מגדרים" ואו "המגזרים" הם הם שמעצימים את הפער, הם שמנציחים את העוולות,
    הם שגורמים שהתופעה לא תרד מסדר היום.
    לי אישית זה לא מזיז לכאן או לכאן וגם אם יש לי דעה, אני שומר אותה לעצמי...
    לא תמיד חייבים להביע עמדה או להשמיע דעה.

יכול להיות שכשלונו ושממונו של פורום רוכבות ז"ל רק מוכיח משהו, יכול להיות שלא.
    יכול להיות שמה שמחזיק בחיים את ההסתכלות והנראות של אותם מגודרים, זה הזעקה לתשומת לב
    ויכול להיות שאני לא מבין כלום מהחיים שלי. כך או כך, זה לא ממש משנה.
    אם יש מקום לשינוי או תוצאות...אני משקיע, אם אין, אני פשוט ממשיך הלאה כאילו כלום.
    יום הרוכבות, יום הנכבה, מצעד הגאווה, יום מאכלי עדות בכיתה ואפילו הפגנות של צמחונים...
    לא משנות או משבשות לי את לוח הזמנים, כי לא משנה מה יאמר, זה סתם מילים ברוח.

אבל, לרדת נמוך ולהשתמש במילות גנאי או בדעות נגד נחרצות על גבול הגזענות - לא לידי.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    אם נקצין, מה שאתה אומר זה...
    אתה גר במדינה שסבלה הכי הרבה מגזענות בהיסטוריה שלה ומנגד אחת המדינות הגזעניות בעולם כיום, אני לא מדבר על הפורום שפה
    עוד יש לך שליטה על משהו אלה על החיים עצמם שם כולנו חשופים לכל הזוועות, וברוך השם לא חסר .

ציטוט נכתב במקור על ידי eran1100 צפיה בהודעה
    .......
    אבא'לה תתקדם אנחנו לא ב 2011 ואין פה הטרלות ופייזרים, אנשים התקדמו בחיים (חלקם לפחות כנראה).
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'