זה לא עיניין מה מצחיק ומה לא. אולי זה מצחיק מישהו אבל זה לא מתאים.
כן נכון זה הטרנד היום לעומת הטרנד בעשרות שנים האחרונות שכל ילד מחוצקן חסר ביטחון עושה קעקוע וקונה BSA... מה ההבדל שהן נשים? על מה אתה רוכב ואיזה שטויות עשית לעצמך כדי לפצות על הזין הקטן שלך?
היה נעים לך המשפט האחרון? לי לא היה נעים לכתוב אותו אפילו. אם הוא עצבן אותך תחשוב מה מרגישה כל אשה שקראה את מה שכתבת. אפילו הסטרייטיות.
עכשיו אתה סתם מנסה לעצבן. הרוכבות בתמונה הן מופת לרוכבים באשר הם בצורת הלבוש שלהן. היחיד פה עם בעיות דימוי ובטחון הוא כנראה אתה עם כל מסע הצלב הזה נגד הרוכבות. עכשיו יש לך הזדמנות אחרונה לקחת את הדיון למקום אמיתי של דיון לא גזעני אחרת אני אתייחס לכל ההודעות שלך כהתססה. גם ככה מגיע לך פה באן אבל באמת מעניין אתי לשמוע מה יש לך נגדן.
השרשור הזה והתגובות של שושו הן בדיוק למה צריך את יום הרוכבת או כל יום אחר של מיעוט נרדף ונלעג רק בגלל שככה הוא.