האופנוע נוסע בלי בעיות מחוץ לעיר בכל סל"ד. בתוך העיר כאשר הוא מגיע לטמפרטורת עבודה רגילה הוא מתחיל להחנק ב- 3,000 סל"ד. והמצב הולך ומחריף עד כדי כך שהסל"ד נופל והוא נכבה.
הוחלפו פלאגים, מסנן אוויר, מערכת הקירור נוקתה וזה לא עזר.
מה עוד אפשר לעשות?
האופנוע נוסע בלי בעיות מחוץ לעיר בכל סל"ד. בתוך העיר כאשר הוא מגיע לטמפרטורת עבודה רגילה הוא מתחיל להחנק ב- 3,000 סל"ד. והמצב הולך ומחריף עד כדי כך שהסל"ד נופל והוא נכבה.
הוחלפו פלאגים, מסנן אוויר, מערכת הקירור נוקתה וזה לא עזר.
מה עוד אפשר לעשות?
איזה אופנוע?
קרבורטור או הזרקה?
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אז ניקוי קרבורטור לא יעזור...
אולי לכלוך במזרקים. האם ניסית לחבר מחשב במוסך לשם אבחון?
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אני לא חושב שזה הכיוון. לפני כ- 4,000 ק"מ הוספתי תוסף ניקוי לדלק- כלומר המזרקים נקיים. נראה לי שזה יותר בכיוון שהאופנוע מתחמם יותר בעיר ואז מתחילות הבעיות. כאמור מחוץ לעיר אין בעיה בכלל והוא נוסע בכל תחום הסל"ד.
רק להדגיש, החום בעיר אף פעם לא עובר את הקו השלישי (שזה מצב נורמלי), ואני שומע את המאוורר עובד.
משאבת דלק או הפילטר של משאבת הדלק, שווה לבדוק את הספיקה של המשאבה, בדרך כלל בספר המוסך מראים איך לעשות אותה.
אם זה צורך כלים מיוחדים יש אפשרות פשוט לחבר לה מתח ל10 או 20 שניות ולראות כמה ליטרים יוצא, השיטה הזאת פשוטה אבל אם הספר לא תומך בה הדרך היחידה זה להשוות עם אנשים עם אופנוע כמו שלך, בזמנו בפורום ויסטרום היה שירשור שבו כמות גדולה של רוכבים רשמה כמה היא קיבלה בבדיקה ואז היה אפשר להשוות ולהסיק עם תקין או לא
אני עכשיו חוזר מנסיעה של שעה מחוץ לעיר- בלי בעיות. לא מגמגם עולה בטורים בלי בעיות. לא נראה לי שזו בעיה של משאבת דלק.
אני די משוכנע שהבעיה קשורה לחימום של האופנוע כאשר נוסעים בפקקים של העיר.
כשהמנוע פשוט חותך משאבת דלק היא כיוון הגיוני
הקשר לחום הוא שאם היא בולטת מחוץ למיכל החום מהמנוע מטגן אותה ומחוץ לעיר יש קירור
בהונדה שלי הייתה בעיה דומה.
1. יש קצר חשמלי. בדר"כ 0
2. משאבת דלק ? כמה ק"מ יש על האופנוע?
3. תחליף תחנת דלק.
4. מה הסל"ד סרק? 1200 או פחות?