מה הסיכון בלשאול שאלה שכבר ענו עליה כמה אנשים בשרשור הזה, כולל בהודעת הפתיחה?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
מה הסיכון בהשארת רישיון האופנוע באופנוע?
מה הסיכון בלשאול שאלה שכבר ענו עליה כמה אנשים בשרשור הזה, כולל בהודעת הפתיחה?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
רישיון נהיגה תמיד עליי, רישיון רכב וביטוח בתוך המושב בקטנוע.
כשהיה אופנוע גם הרישיונות רכב והביטוח היו עליי.
אותו סיכוי שתיתן תשובה נחמדה במקום אחת שמכתיבה הלך רוח מגעיל פה בפורום, במידה ופיספסתי. תודה על המידע
נערך לאחרונה על ידי ted; 13-05-2017 בשעה 00:13.
חבוב, כשאתה שואל שאלה שכבר בהודעת הפתיחה יש עליה תשובה אז או שאתה לא קורא או שאתה לא מבין...
למה שתקרא את התשובה השלישית בנושא באותו שרשור אם לא קראת את השתיים הקודמות או לחלופין כמה פעמים צריך יהיה לכתוב אותם דברים שוב ושוב באותו דף?
אבל היות וכתבת את המילה מגעיל ועכשיו אני מרגיש לא נעיםאז,
מה שתשאיר ברחוב (גם אם נעול מתחת לכסא או בארגז) אפשר לגנוב, מה שתקח איתך - פחות אפשר לגנוב.
בגניבת רכב עם הרשיונות הרבה יותר קל לגנב למכור את הכלי כ'כשר'.
רכיבות טובות ושבת שלום.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
שבת שלום בוקר טוב. קודם כל תודה על התגובות והדעות, אז ככה:
אין שום בעיה בלבדוק שכל המסמכים עלי לפני רכיבה - זהו הרגל שאני תמיד מקיים, ונכון צריך פרופורציות - זה כולה רישיון רכב, לא שרשרת. אמת.
אבל הסיכוי לאבד ארנק/שהוא ייגנב זה יותר סביר שיקרה מאשר שירימו את הקטנוע, בגלל זה פתחתי את השרשור - לקבל את דעתכם.
תודה רבה.
אני מסתובב עם רישיון הרכב, ותעודת ביטוח החובה מתחת למושב (רישיון נהיגה בארנק כמובן).
אני לא יודע איך רישיון רכב (או ת.ביטוח) יעזרו לגנב שגנב לי את הקטנוע.
ויותר מכך, אני לא מדמיין סיטואציה בה גנב פורץ לי את המושב כדי לראות שיש לי רישיון רכב, ואז אומר לעצמו "יש - את זה אני יכול לגנוב בשקט".
רישיון הרכב כשלעצמו אינו דבר יקר ערך.
במקרה שנגנב לכם הכלי - הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות הוא לדווח למשטרה, ואני בספק אם ניתן יהיה להעביר בעלות לרכב שדווח עליו למשטרה שנגנב.
הרבה יותר נוח לדעת שבשביל להיות מדוגם לרכיבה - כל מה שאתה צריך לרדת איתו לקטנוע זה מפתחות וארנק.