מה הולך?
אני רוכב כבר כשנה וקצת בסך הכל, מתוכה כשלושה חודשים עם Xevo 400 שהלך לעולמו ומאז על בורגמן 400 2011 בגירסת המנהלים שלו (ABS+מחממי ידיים ומגיני רוח).
בשנה הזאת הספקתי כבר באיזושהי דרך (כנראה בהשפעת הקבע), לדחוף כבר כ20 אלף קילומטרים על הבורגמן, שאגב, אני מאוד מאוד אוהב (במיוחד בגלל היותו כורסה מתנייעת עם מלא מקום אחסון).
אז איפה מתחילה הבעיה?
לאחרונה אני מוצא את עצמי במוסך פעם בחודש לכל הפחות, על בעיות משתנות ומגוונות, כשלאחרונה קיבלתי מהם הצעה קלילה שאולי כדאי לי להחליף לאופנוע עקב הבלאי הנמוך יותר בהתחשב במרחקים.
כרגע יש לי רישיון A1, אבל אין לי שום בעיה לשדרג לA במקרה הצורך, הבעיות העיקריות שלי הן בעיקר המטען, שבבורגמן+סבל+ארגז כרגע מאד מאפשר לי (ויש לציין שאני צריך אותו - יוצא לי לא מעט למצוא את עצמי נוסע צפונה לשבוע במסגרת העבודה) להתנייד ללא דאגה, ובנוחות בחורף, שיחסית לעוצמה של האחרון (ועברתי את כולו עם הבורגמן כמעט), היה מאוד נסבל, אך אני לא סגור אם זה בעקבות העובדה שקניתי מיגון נפרד לחורף ב3000 שקלים (בייבוא אישי, בארץ שווה ערך לכ4500 לפחות...) לא כולל קסדה, או בעקבות מחממי הידיים ומגן הרוח המאוד נחמדים.
אין לי תקציב עצום ובלתי נדלה לטובת ההחלפה (גולדווינג מחוץ לפרק), אבל אם בטווח הארוך אני אייצר פה חיסכון ששווה את זה אז אין לי בעיה לבצע את המעבר.
אשמח לעצה של הרוכבים פה שאני בטוח שעברו חורף או שניים יותר ממני