בעקרון להוסיף נהג נקוב בשם זאת אופציה ששמורה רק לבני זוג נשואים, ייתכן ויש אפשרות למישהו נוסף - שאל את סוכן הביטוח שלך.
להחליף שם באופן זמני ניתן לדעתי ללא בעיה - אבל לא ניסיתי זאת מעולם אז אינני בטוח.
בקיצור, אלו שאלות לסוכן הביטוח שלך.
היי,
האם ניתן להוסיף רוכב נוסף לפוליסת ביטוח חובה קיימת לתקופה זמנית, נניח שבוע-שבועיים? או לחילופין להחליף את הרוכב היחיד שמוגדר כרגע כבעל הפוליסה?
אני צריך להעביר את האופנוע שלי מקום אבל לא יכול לרכוב בגלל פציעה. אני יכול פשוט להזמין גרר אבל יכול להיות שאצטרך להזיז אותו כמה פעמים וזה כבר יעלה לא מעט.
תודה
בעקרון להוסיף נהג נקוב בשם זאת אופציה ששמורה רק לבני זוג נשואים, ייתכן ויש אפשרות למישהו נוסף - שאל את סוכן הביטוח שלך.
להחליף שם באופן זמני ניתן לדעתי ללא בעיה - אבל לא ניסיתי זאת מעולם אז אינני בטוח.
בקיצור, אלו שאלות לסוכן הביטוח שלך.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
דרך הפול ניתן לעשות את זה.
לגבי ההוספה - אין לי שמץ
מה שכן אתה יכוללהחליף את הרוכב היחיד שמוגדר כרגע
כבעל הפוליסה עדיין תהיה אתה
אבל היחידי שיהיה מותר לרכוב זה מי שתוסיף
עשיתי את זה לאחרונה בפול
התשלום הוא 48 שח (או משהו כזה ) לכל פעם שאני משנה משהו בפוליסה..אז זה לפחות 100 שקל עד שהיא חוזרת אליך (אלא אם כן אתה מתכנן עוד שינויים)
וגם יש תשלום על הפרש בשינוי תנאים (אם הנהג החדש צעיר, תאונות, שלילות וכו׳..כל מיני מרכיבים שמשפיעים על עלות הפוליסה)
אתה יכול לרכוש פוליסה נוספת ונפרדת לאותו האופנוע על שם נהג אחר.
רסטי, המידע שלך לגבי שני נהגים נקובים, שצריכים להיות נשואים הוא לא נכון.
מה שכן פוליסה של שני נהגים נקובים לא ניתנת לביטול או שינוי ולכן לא רלוונטית במקרה הזה.
כן ניתן לתקופה מינימאלית של חודש. עשיתי זאת בעבר
תודה חברים. לא ידעתי שאפשר לקנות פוליסה נוספת לאותו האופנוע. נראה לי שזה יהיה הכי טוב. יש למישהו מושג כמה יעלה בערך חודש לרוכב בן 30 עם ותק 10 שנים בלי תאונות? המחשבון של הפול לא נותן לי לבחור רק חודש אחד.
ב. אם ברצונך לקבל תעריף "הפול" לתקופה הקצרה משנה,
יש להיעזר בחישוב ידני בהתאם להסבר הבא:
1. יש למלא את כל הפרטים בהתאם למפורט בסעיף א' דלעיל, יתקבל תעריף לשנה.
2. לחץ על "פירוט מרכיבי תעריף הפול", בפירוט יתקבל תעריף שנתי (הכולל את כל הפרמטרים שנבחרו).
3. לתקופה הקצרה מ- 11 חודשים תהליך החישוב הינו כך:
בעד תקופה של עד 7 ימים – יש לגבות 5% מהפרמיה השנתית.
בעד תקופה העולה על 7 ימים – יש לגבות 5% מהפרמיה השנתית בצירוף 0.3% מהתעריף השנתי בעד כל יום החל מהיום השמיני.
http://www.pool-act.org.il/?CategoryID=161&ArticleID=92
תודה. אז אני מבין שהמינימום הוא שבוע. ל4 שבועות זה יוצא 11.3% מהעלות השנתית. יקר מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Ser Jorah Mormont; 14-05-2017 בשעה 11:51.
נשמע שיותר זול להעביר רוכב ואז להחזיר, עלות של 100 לעומת 300-500
וזה רק הביטוח חובה
כן.. הבעיה היא שאני אחרי תאונה, ואם אעביר ואחזיר, אז לפי הגולש טוטו, אצטרך לשלם על הפרש בשינוי תנאים כבר עכשיו, במקום בשנה הבאה.
עסק ביש כל הסיפור הזה. יש למישהו המלצה לגרר זול באיזור תל אביב-רמת גן? כבר ניצלתי את הגרר של הביטוח השנה.
אתה בטוח שיש לך שינוי תנאים בביטוח חובה לאחר התאונה?
תאונה או שלילה ב3 שנים הקודמות לפוליסה בהחלט מייקרת אותה.
במקרה של תאונה בזמן הפוליסה אז אולי עד סופה אין שינוי בתנאים,
אבל, האם שינוי שם והחזרה לפוליסה קיימת יגרור את תשלום ההפרש?סביר להניח.
הכי טוב להרים טלפון (או לגשת) לאחד מסניפי הפול ולקבל תשובה מדוייקת.
צודק. עשיתי בדיקה עכשיו עם המחשבון. 0 תאונות ותאונה 1 - אותו המחיר. 2 תאונות - המחיר קופץ ב700 ש"ח.