מה אתה מתרגש? לכל אחד לוקח זמן לקלוט דברים. פשוט תתרכז והכל יסתדר.
יש לך בעיה עם פניות בימין מסיבה אחת פשוטה,
הידית גז שלך נמצאת בצד ימין, המוח שלך מתקשה להתרגל לזה שהוא מבצע שתי פעולות באותו הזמן
לא אתה ספציפית, אצל כולם זה ככה אצל חלק שמים לב לזה יותר אצל חלק פחות.
איזה שתי פעולות? החזקת גז, והיגוי.
בפניה שמאלה אין לך גז שאתה צריך להחזיק ככה שהרבה יותר קל לך לבצע מטלה אחת מאשר שניים.
בפניה ימינה אתה גם צריך לשלוט על כמות גז במצערת וגם לבצע פקודת היגוי ימינה.
בסופו של יום זה עניין של תרגול.
אני נפלתי בשיעור השני שלי ברישיון a1 בפעם הראשונה שניסיתי לעשות פניה ימינה, זה קורה להרבה אנשים.
כמו שכולם מתלהבים שהם עברו תאוריה, ואחר כך קלטו כמה מצחיק זה שהם התלהבו מדבר כזה קל.
ככה גם אתה תראה את השיעורי נהיגה האלה אחרי שתצבור ניסיון על הכביש עם אופנוע, ששיעורי נהיגה - לא באמת מלמדים אותך משהו
חוץ מלעבור טסט ולא מראים שום כמות של שליטה או ניסיון.
- NiNJA 650R -
(ER6F)
2014
מה אתה מתרגש? לכל אחד לוקח זמן לקלוט דברים. פשוט תתרכז והכל יסתדר.
סבלנות זה שם המשחק ומורה טוב . כל השאר הזמן יעשה את שלו . הרבה אימון והכל מסתדר תחשוב שאתה לא הראשון שלומד לרכב . בדיוק כמו נהיגה על אוטו.
ולכן קח את הזמן תהנה ובעיקר תלמד .
אחרי שתעבור טסט תעשה קורס רכיבה ואז תלמד לרכב
סבלנות, זה שם המשחק בסוף זה מגיע ואז הכל נפתח.
רק דבר אחד לא ברור לי, אתה לומד על קטנוע ואחר כך עובר לאופנוע? למה אתה לא מתחיל את הלימוד ישר על האופנוע?
איפה אתה לומד? אתה לא אמור לעשות על קטנוע לפני אופנוע.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
וזה נראה לך מוזר?...
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
זה לא חובה ולא אבטיחים.
הם עושים את זה עם כולם כדי לסחוט ממך עוד שיעורים.
יש לא מעט קורבנות שלהם.
שמה אתה לא תלמד לרכב.
קח את הכסף שלך וסע לדרור קליין.
אחת מהבעיות שלנו בגיל צעיר זה שנראה לנו שמה שחשוב זה מה אנשים חושבים.
מה שבאמת חשוב זה שתלמד לנהוג כמו שצריך לפני שאתה יוצא לכביש כדי שלא תיהרג.
נניח שיתנו לך לעלות על אופנוע לפני שתבצע את הפניות כמו שצריך ובסוף אתה תיפול בנסיעה אמיתית זה שווה?
ואם ייקח 10 שיעורים עד שתתפוס את העניין אבל אחרי זה הפניות יבואו בקלות - לא עדיף?
מה אכפת לך מה החברים שלך אומרים? זה לא תחרות! אף אחד מהם הוא לא אלוף העולם (גם אם הם חושבים שכן) ורוכבים מנוסים היו יכולים בקלות לשבת בצד ולצחוק גם עליהם.
לי זה נשמע שיש לך מורה שמסביר לך ומלמד אותך, אז קח את הזמן ותלמד.
בעוד כמה שנים אתה לא תזכור בכלל כמה שיעורים עשית.
מלא שיעורים על קטנוע זה אכן המצאה של כרמל תחבורה.
מצטרף להמלצה החמה לעבור לדרור קליין. מורה מקצועי עם נשמה.
עושים אצלו יותר שיעורים מאשר אצל המתחרים, אבל כשהוא מסכים שאתה מוכן, הסיכוי שלך לעבור טסט הרבה יותר טוב מאשר אצל איציק אברהם בחיפה למשל.
וגם הסיכוי שלך לא להגיע למחלקה האורטופדית תוך זמן קצר
את החברים תשים בצד ותתאמן, זה יבוא לך בסוף.
הטריק שעזר לי בשמיניות היה לעשות עיגולים הדוקים, כמה פעמים לצד וכמה לצד שני ואז המעבר בינהם כדי לסגור שמיניות הלך בקלות. אל תאיט כדי להיכנס בכוח לתוך המסגרת, ככה רק תיפול. תסתכל לאן שאתה רוצה שהאופנוע ייסע והוא יגיע לשם. לא לבהות ברצפה או בגלגל.
כמו שאמרתי לדרור בסוף, האופנועים שלו כבר עושים את המסלול של הטסטים בעיניים עצומות. רק צריך לא להפריע להם.
נערך לאחרונה על ידי willy; 17-08-2015 בשעה 13:38.
טוב חברים הרגע חזרתי משיעור חמישי [על קטנוע שוב] המורה אמר שאם שיעור הבא אני יעשה את התרגילים מושלם כולם אני עובר על האופנוע.
בכל מקרה לקחת את הכסף וללכת אני לא יכול כי כבר שילמתי להם במקרה על חבילה ואין עליה החזרים .
בלי שום קשר המלצות שלכם עזרו לי מאוד והיום סוף סוף עשיתי שמניות ופניות ימינה ממש טובות.
רק שבמקום להחזיק את הגב ישר אני מחזיק אותו טיפה מכופף וזה ממש ממש נוח ויציב. אולי כי אני 1.85 מטר.
נקווה שהקקות האלה שם יעיברו אותי כבר לאופנוע כי עשיתי את כל התרגילים היום מושלם.
פשוט לא הסתכלתי על הרצפה והיתי משחורר.
אגב אני מחפש קסדה ויש לכרמל תחבורה קסדות ב 50% הנחה לתלמידים שלהם [קסדות כתוב עליהם ls2 דגם 3xx משהו ב 500 שקל].
אני רוכב עם קסדות לא במידה שלי בכלל אני m ורוכב עם l או xl כי אין להם קסדות m
בכל מקרה אתם יכולים להמליץ על על קסדה טובה בטיחותית מאוד ונעימה אגב לא הבנתי איך חמצן נכנס לתוך הקסדה
[הקסדות בשיעורים אין להם זכוכית כזאת הוציאו להם].
התקציב הוא עד 1500 .. כדי שתיהיה לי קסדה משלי נוחה שאני יעשה איתה את התרגילים
נערך לאחרונה על ידי John700; 17-08-2015 בשעה 16:14.