התפוצץ לך קבל אלקטרוליטי גדול, עושה רושם.
אם הייתי צריך להמר - חוסר מזל \ בלאי טבעי.
היום שמתי לב באמצע הרכיבה שהאור לא עובד. עצרתי, ניסיתי להדליק ולכבות כמה פעמים, והBALLAST (לא יודע איך נקרע בעברית) התפוצץ, עם כל המשתמע (רעש, עשן).
הבאלאסט עצמו אצלי חדש, כחודשיים בשימוש. 35 ואט, כמו הנורה, עד עכשיו הכל עבד פיקס. יכול להיות שהוא הגיע תקול? עוד סיבות אפשריות?
רב תודות.
התפוצץ לך קבל אלקטרוליטי גדול, עושה רושם.
אם הייתי צריך להמר - חוסר מזל \ בלאי טבעי.
קסנון מאליאקספרס? אם כן אז מקבלים מה שמשלמים, נהרס? זורקים לפח וקונים אותה איכות חרא אבל במחיר זול.
אולי בפעם הבאה יחזיק שנה.
מאיביי)
הסט הקודם החזיק כשנתיים (עד שהוחלף, עדיין תקין לגמרי), פה הזמנתי 2 יחידות של דגם יותר חדש וקטן, ואחד מהם מת.
לצורך העניין, ידוע שמקבלים את מה שמשלמים עבורו, התעניינתי יותר בסיבה למה קרה הפיצוץ, בגלל פאק בייצור, או משבהו שאולי עשיתי והשפיע.
תפתח את השני ותחליף את הקבל לפי הערך שלו. אפילו אפשר לקחת רמה מעל בVOLTS רק שיהיה אותו ערך בF(או איך שלא מסמנים פארט).
לא יעלה יותר משקל בכל חנות אלקטרוניקה ועוד 3 דקות עבודה
uF בדר"כ.. (ופאראד) ישר הזכיר לי את הסיפור של המקררים שמכון התקנים הכריח לשים סתם קבלים וגרם למכת שריפות בכל הארץ:
http://finance.walla.co.il/item/2978745
מה שמודלה אמר^
קשה לדעת בדיוק מה הסיבה אבל גם אצלי קרה פעמיים עם ballast דומה (אחד הדגמים הנפוצים באיביי)- פעם התנתק לי קבל ופעם שניה ממש התפוצץ שם רכיב באופן דומה לשלך,
בגלל הויברציות המשך חיים של המוצרים האלו קצר יחסית, אין יותר מידי מה להתרגש. משהו במעגל השתנה וגרם לעומס\חום על הקבל