תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: רוכבי המצלמה

צפייה משולבת

רוכבי המצלמה

מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של 'האופנוענים' שבאים עד לאלקוש (קיים גם במרכז, אני יודע) ועושים את אותה פניה 200 פעמים בשביל הפוזה?
    ואם כבר באתם עד לשם ועליתם על חליפה... לא תגמרו את הפס? אתם חייבים להסתובב 300 מטר אחרי, בנקודה עם הכי מעט ראות ועל פס לבן? רק הצילום מעניין אותכם?
    רבאק, היו אתמול על אחת הפניות באלקוש אתמול 2 צלמים (!!), עשרות רוכבים שעומדים בצד (בצורה מפריעה) ובשיא גם היו משהו כמו 10 מכוניות עומדות בשוליים. הולכי רגל חוצים את הכביש כשעוברים אופנועים.... פשוט הזייה. כאילו זה מינימום הבורג בלגונה-סקה.
    גם המשטרה הייתה שם עם 2 ניידות, רק שהם החליטו לעמוד במקום אחר ולא רלוונטי במקום לפזר את הפסטיבל. אה, והם צילמו את הלוחית של כולם (בשביל להרתיע כנראה).

פעם אחרונה שאני נוסע לשם בשבת.
    Screenshot (69).jpg
    Screenshot (70).jpg

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ערב טוב וברוך הבא לעוד פן מסצינת אופנועי הספורט הישראלית. עושה את הדבר הזה בדיוק עוד מימי כביש הדוקאטים והעניבה בסדום ערד, מאמצע שנות ה-80' ועד היום. טיבעי לחלוטין וחלק מהעניין. אף אחד באלקוש לא המציא את זה. ההבדל היחידי מאז ועד היום, הוא זמינות המצלמות (והסלולאריים), מצלמות הקסדה ומצלמות הוידאו. כל השאר, נשאר כשהיה.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    ערב טוב וברוך הבא לעוד פן מסצינת אופנועי הספורט הישראלית. עושה את הדבר הזה בדיוק עוד מימי כביש הדוקאטים והעניבה בסדום ערד, מאמצע שנות ה-80' ועד היום. טיבעי לחלוטין וחלק מהעניין. אף אחד באלקוש לא המציא את זה. ההבדל היחידי מאז ועד היום, הוא זמינות המצלמות (והסלולאריים), מצלמות הקסדה ומצלמות הוידאו. כל השאר, נשאר כשהיה.
    זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה, אבל אף פעם לא בכמות כזו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    אני אגיב דווקא בצורה שונה הפעם, אתה טיפה צבוע, הרי למה נסעת לאלקוש? בשביל הטיול והחוויה בנסיעה עד לשם? או בשביל לבדוק מה יש בכביש הזה שכולם מדברים עליו ונהנים בו מבחינת רמה טכנית. אותו הדבר אפשר להגיד על נס הרים,בית גוברין,סדום ערד. כל המקומות הנ"ל הומים באופנועי ספורט בשבת בבוקר שרובם ככלל מתאמנים על אותם פניות הלוך ושוב.
    אם אתה מחפש לטייל, ליהנות מהנוף וגם למצוא כבישים טכניים יש הרבה מקומות בארץ שהם לא ארבעת המקומות האלה שאתה יכול לחוות את מבוקשך ובלי שתבוא להתלונן בפורום על הסיכון הרב שחווית ולצאת בהצהרה שיותר לא תגיע לשם.
    נסעתי לשם כי מכל הכבישים הטכניים שאני מכיר אני הכי נהנה שם והוא הכי מתאים לי מבחינת הרמה שלי ולאופנוע שלי, ואולי לא הבנת אותי אבל זאת לא פעם ראשונה שלי שם, תמיד הייתי מגיע בימי שישי כשרואים כמה אופנועים בודדים בשעה. וכמובן שזה התחיל ממקום של "מה יש בכביש הזה שכולם מדברים עליו", אני לא חושב שיש למי שלא נמצא בסצנה כלשהי של קבוצות רכיבה דרך אחרת להכיר כבישים טכניים. וגם אם הייתי נוסע לשם בשביל לראות על מה כולם מדברים, מה פסול בזה?

לא אמרתי שלא אגיע לשם יותר - אמרתי שלא אעשה את זה בשבת. וגם לא אמרתי שחוויתי סיכון רב, לא צריך לדחוף לי מילים לפה.

אגב, לא יודע למה הנחת שאני מכיר עוד כבישים מלבד ארבעתם... אבל אשמח לשמוע עליהם

אני אגיב דווקא בצורה שונה הפעם, אתה טיפה צבוע, הרי למה נסעת לאלקוש? בשביל הטיול והחוויה בנסיעה עד לשם? או בשביל לבדוק מה יש בכביש הזה שכולם מדברים עליו ונהנים בו מבחינת רמה טכנית. אותו הדבר אפשר להגיד על נס הרים,בית גוברין,סדום ערד. כל המקומות הנ"ל הומים באופנועי ספורט בשבת בבוקר שרובם ככלל מתאמנים על אותם פניות הלוך ושוב.
    אם אתה מחפש לטייל, ליהנות מהנוף וגם למצוא כבישים טכניים יש הרבה מקומות בארץ שהם לא ארבעת המקומות האלה שאתה יכול לחוות את מבוקשך ובלי שתבוא להתלונן בפורום על הסיכון הרב שחווית ולצאת בהצהרה שיותר לא תגיע לשם.

הוא לא התלונן על הרוכבים שבאים לרכוב בכביש. הוא התלונן על אלה שעושים את אותה הפניה, מסתובבים על קן לבן וחוזרים לעשות את הפניה שוב, רק בשביל התמונה לפייסבוק.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    בבקשה:
    http://www.mako.co.il/cars-magazine/...91dca21006.htm

ופעם היה שרשורפלצת של כל מיני פינות חמד כאלה ואחרות.. אבל אבד עם הפורום הישן..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    בבקשה:
    http://www.mako.co.il/cars-magazine/...91dca21006.htm

ופעם היה שרשורפלצת של כל מיני פינות חמד כאלה ואחרות.. אבל אבד עם הפורום הישן..
    תמיד אפשר לנסות לשחזר או לכתוב שוב מחדש, זה לא שיש הרבה פינות חדשות בארץ.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    רק תיקון קטן - לא רוכבי מצלמה אלא רוכבי פייסבוק/ אינסטגרם.
    פעם אנשים היו רוכבים להנאה והאתגר שברכיבה, היום כמו בהרבה דברים בעולם המודרני אנשים רוכבים בשביל לייקים ותגובות. באופן כללי אם זה לא מצולם זה לא קרה ואם אין תמונה טובה/ סלפי ביחד כנראה שגם לא היה לנו כיף.
    נרקומנים של צומי והצומי היום נמצא ברשתות החברתיות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    רק תיקון קטן - לא רוכבי מצלמה אלא רוכבי פייסבוק/ אינסטגרם.
    פעם אנשים היו רוכבים להנאה והאתגר שברכיבה, היום כמו בהרבה דברים בעולם המודרני אנשים רוכבים בשביל לייקים ותגובות. באופן כללי אם זה לא מצולם זה לא קרה ואם אין תמונה טובה/ סלפי ביחד כנראה שגם לא היה לנו כיף.
    נרקומנים של צומי והצומי היום נמצא ברשתות החברתיות.
    אלו פני הדור, אין מה לעשות.
    צריך להקיא כל פעם קצת בתוך הפה ולהמשיך הלאה...

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אני דווקא מבין את המצלמים.
    אני אמנם לא משחיזן אבל רוכב כמעט שלושים שנה ויש לי מכל זה פחות מעשר תמונות - רובן בעמידה. לפני כמה שבועות התמזל מזלי לרכב באימון של אופנוען מאומן כשבמקום נכח צלם מקצועי (איזה א. אברהמי אחד) וכל כך כיף לקבל תמונות אקשן טובות - מזכרת לכל החיים. חבל רק שזה על הקטנוע הקטנטן ומכל האופנועים שהיו לי לא נשארו כאלו מזכרות.

בכניסה להרצליה ליד תחנת המשטרה הייתה פנייה רחבה שהכרתי טוב והייתי אוהב להשכיב בה את הסוזוקי TS50x. נורא רציתי תעוד של זה. לא מתגאה ואומר שזה ממניעים הומניטריים או משהו אלה מודה שזה גאוותנות ואגו בלבד אבל בכל מקרה, הבאתי את דובי חברי שיצלם אותי. השנה 1989 ולא היה שום פייסוש או אינסטוש אבל אני מאמין שגם המחשבה על להשוויץ עם התמונה לחברה עברה בראשי. אז הבאתי חבר טוב ונסענו עד לשם, הורדתי אותו בפנייה עם הוראות בימוי ויצאתי משם. הכביש היה חד סיטרי ואני הייתי חנון אז הייתי צריך לעשות סיבוב די גדול בשביל לחזור אל הפנייה, כמה דקות נסיעה: עליתי להרצליה ב', ירדתי לכביש החוף וחזרתי לפנייה. כשראיתי את דובי מכוון אלי את המצלמה השכבתי הכי חזק שיכולתי. זה הרגיש כמו השכבה של רנדי ממולה לפחות. ואחרי זה שוב הרצליה ב', כביש החוף וחזרתי אל הדב. "כמה תמונות צילמת?" שאלתי אותו בהתלהבות. "לא צילמתי" ענה. "למה????". "כי לא השכבת". אז מסתבר שהוא ציפה לברך באספלט ואני חשבתי שאני משכיב קצת יותר ממה שבאמת השכבתי... אחרי זה כבר התבאסתי ונסענו משם. וככה הייתה לי הזדמנות אחת לתמונת אקשן שפוספסה.

פעם הבאה שיהיה לי אופנוע אמיתי אני אצטלם אפילו אם זה ידרוש שכירה של צלם. אם ההשכבות לא יהיו מספיק מרשימות... נו - בשביל זה יש פוטושופ!

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    בכניסה להרצליה ליד תחנת המשטרה הייתה פנייה רחבה שהכרתי טוב והייתי אוהב להשכיב בה את הסוזוקי TS50x. נורא רציתי תעוד של זה. לא מתגאה ואומר שזה ממניעים הומניטריים או משהו אלה מודה שזה גאוותנות ואגו בלבד אבל בכל מקרה, הבאתי את דובי חברי שיצלם אותי. השנה 1989 ולא היה שום פייסוש או אינסטוש אבל אני מאמין שגם המחשבה על להשוויץ עם התמונה לחברה עברה בראשי. אז הבאתי חבר טוב ונסענו עד לשם, הורדתי אותו בפנייה עם הוראות בימוי ויצאתי משם. הכביש היה חד סיטרי ואני הייתי חנון אז הייתי צריך לעשות סיבוב די גדול בשביל לחזור אל הפנייה, כמה דקות נסיעה: עליתי להרצליה ב', ירדתי לכביש החוף וחזרתי לפנייה. כשראיתי את דובי מכוון אלי את המצלמה השכבתי הכי חזק שיכולתי. זה הרגיש כמו השכבה של רנדי ממולה לפחות. ואחרי זה שוב הרצליה ב', כביש החוף וחזרתי אל הדב. "כמה תמונות צילמת?" שאלתי אותו בהתלהבות. "לא צילמתי" ענה. "למה????". "כי לא השכבת". אז מסתבר שהוא ציפה לברך באספלט ואני חשבתי שאני משכיב קצת יותר ממה שבאמת השכבתי... אחרי זה כבר התבאסתי ונסענו משם. וככה הייתה לי הזדמנות אחת לתמונת אקשן שפוספסה.

פעם הבאה שיהיה לי אופנוע אמיתי אני אצטלם אפילו אם זה ידרוש שכירה של צלם. אם ההשכבות לא יהיו מספיק מרשימות... נו - בשביל זה יש פוטושופ!
    סיפור מגניב! :-)
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    אני יכול להבין את כוונת פות"ש, חוויתי את זה גם בפעם האחרונה שהייתי באזור לפני כמה חודשים, בעבר גם רכבתי עם קבוצה שעשתה פסים וזה בסדר גמור, אגב ממש לא עשינו את אותם 300 מטר אלא את כל הכביש שזה כמה ק"מ יפים והכביש מדהים כל עוד נזהרים ומכירים את הגבולות.
    בפעם האחרונה שעברנו שם תוך כדי רכיבה לכביש הצפון הכביש אכן היה מפוצץ ברוכבים ורכבים ופשוט המשכנו הלאה.
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    אני מניח שעקב ריבוי האסונות בנס הרים, רבים עברו לאלקוש

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
    אני מניח שעקב ריבוי האסונות בנס הרים, רבים עברו לאלקוש
    אין קשר, לרוב אזור נס הרים נחשב לכביש הבית של רוכבי המרכז וירושלים , סדומערד לדרומיים ואלקוש של רוכבי הצפון,זה לא אומר שאלה לא מדרימים או מצפינים מדי פעם...
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    נס הרים לא מתקרב לאיכות הכביש באלקוש, אבל מה שיותר חשוב מצטלם פחות טוב..