תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: רוכבי המצלמה

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ערב טוב וברוך הבא לעוד פן מסצינת אופנועי הספורט הישראלית. עושה את הדבר הזה בדיוק עוד מימי כביש הדוקאטים והעניבה בסדום ערד, מאמצע שנות ה-80' ועד היום. טיבעי לחלוטין וחלק מהעניין. אף אחד באלקוש לא המציא את זה. ההבדל היחידי מאז ועד היום, הוא זמינות המצלמות (והסלולאריים), מצלמות הקסדה ומצלמות הוידאו. כל השאר, נשאר כשהיה.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    ערב טוב וברוך הבא לעוד פן מסצינת אופנועי הספורט הישראלית. עושה את הדבר הזה בדיוק עוד מימי כביש הדוקאטים והעניבה בסדום ערד, מאמצע שנות ה-80' ועד היום. טיבעי לחלוטין וחלק מהעניין. אף אחד באלקוש לא המציא את זה. ההבדל היחידי מאז ועד היום, הוא זמינות המצלמות (והסלולאריים), מצלמות הקסדה ומצלמות הוידאו. כל השאר, נשאר כשהיה.
    זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה, אבל אף פעם לא בכמות כזו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    אני אגיב דווקא בצורה שונה הפעם, אתה טיפה צבוע, הרי למה נסעת לאלקוש? בשביל הטיול והחוויה בנסיעה עד לשם? או בשביל לבדוק מה יש בכביש הזה שכולם מדברים עליו ונהנים בו מבחינת רמה טכנית. אותו הדבר אפשר להגיד על נס הרים,בית גוברין,סדום ערד. כל המקומות הנ"ל הומים באופנועי ספורט בשבת בבוקר שרובם ככלל מתאמנים על אותם פניות הלוך ושוב.
    אם אתה מחפש לטייל, ליהנות מהנוף וגם למצוא כבישים טכניים יש הרבה מקומות בארץ שהם לא ארבעת המקומות האלה שאתה יכול לחוות את מבוקשך ובלי שתבוא להתלונן בפורום על הסיכון הרב שחווית ולצאת בהצהרה שיותר לא תגיע לשם.
    נסעתי לשם כי מכל הכבישים הטכניים שאני מכיר אני הכי נהנה שם והוא הכי מתאים לי מבחינת הרמה שלי ולאופנוע שלי, ואולי לא הבנת אותי אבל זאת לא פעם ראשונה שלי שם, תמיד הייתי מגיע בימי שישי כשרואים כמה אופנועים בודדים בשעה. וכמובן שזה התחיל ממקום של "מה יש בכביש הזה שכולם מדברים עליו", אני לא חושב שיש למי שלא נמצא בסצנה כלשהי של קבוצות רכיבה דרך אחרת להכיר כבישים טכניים. וגם אם הייתי נוסע לשם בשביל לראות על מה כולם מדברים, מה פסול בזה?

לא אמרתי שלא אגיע לשם יותר - אמרתי שלא אעשה את זה בשבת. וגם לא אמרתי שחוויתי סיכון רב, לא צריך לדחוף לי מילים לפה.

אגב, לא יודע למה הנחת שאני מכיר עוד כבישים מלבד ארבעתם... אבל אשמח לשמוע עליהם