שרשרת או גג"ש מקורי זה כמו צמיג מקורי.
שרשרת או גג"ש מקורי זה כמו צמיג מקורי.
את הגגשים זול יחסית להזמין מאיביי, השרשרת זה מה שמייקר את העסק
לא מזמן יצא לי להזמין סט לפייזר שלי יצא באיזור האלפיה אולי טיפה יותר בסהכ, כשהשרשרת עלתה מעל 600 ש"ח כולל משלוח (DID 530)
Sent from my GM1913 using Tapatalk
לא כתבת פרטים מדוייקים על הכלי אז ניחשתי.
לא יודע אם אי פעם הזמנת מארהב. בהתחלה פחדתי דאגתי. יגיע? ירמו אותי? זה החלק הנכון? עשיתי את הצד ומתעצבן על עצמי שלא עשיתי לפני. הם בארהב שם רציניים מאוד לגבי האופנועים שלהם. יש הכל.
https://www.partspitstop.com/oempart...ar-wheel-chain
תבדוק אם זה של הכלי שלך. חיפשתי בכללית אם זה השנה ודגם אני לא יודע אבל אם יש לך פייפל ו חודש להמתין תעשה את זה ואם אין לך פייפל צא מהמערה כבר. אם יש לך כסך לשלם לחלקים פי 2 בארץ לך על זה. אני אישית כבר חסכתי כסף שאני נותן למטפלת של אמא שלי אחרי שהיא עברה התקף לב
שלך לי בפרטי אני יכוון אותך אם אתה צריך
למה בשם אלוהים שמישהו אי פעם יזמין שרשרת וגלגלי שיניים מקטלוג מקורי של האופנוע?
הבן אדם עושה את זה בשביל לחסוך כסף ואתה מציע לו להזמין שרשרת 520 ב200 דולר לפני משלוח??? ממש אחלה חסכון
https://www.ebay.com/itm/272278634784
נערך לאחרונה על ידי Meirson; 28-06-2020 בשעה 21:09.
"הבן אדם עושה את זה בשביל לחסוך כסף ואתה מציע לו להזמין שרשרת 520 ב200 דולר לפני משלוח??? ממש אחלה חסכון"
בבקשה. אני בעד לחסוך. אם הוא רוצה תחלופי, בבקשה שיהיה לבריאות. חשבתי הוא מחפש מקורי. רצועת CVT לקטנוע אני תמיד קונה מקורי והוא תמיד מרזיק הכי הרבה זמן ונותם תמורת כסף תוצאות טובות יותר. אבל שיט חשבתי שהוא רוצה OEM. יש מלא דברים שאני קונה לא OEM גם בגלל לא שווה.![]()
מה בדיוק "oem" בגלגלי שיניים ושרשראות? נראה לך שקווסאקי, סוזוקי או הונדה מייצרים אותם בעצמן? אז ניוז פלאש, הן קונות את הגלגלי שיניים מיצרנים שזה העיסוק שלהם כמו JT, RK, Supersprox וכו. מה יש למען אהבת השכל הישר להוציא 200 דולר על שרשרת שהיא פריט מתכלה?? נראה לך ששרשראות הומצאו עבור אופנועים?
זב בדיוק מה ש-״OEM״ אומר. מושג OEM פרושו לא ״מקורי״, ההפך - זה אומר ״מיוצר עבור יצרן אחר ולא ללקוח סופי״. ההפך של OEM זה ״retail״. לכן גרסאות ״OEM״ של כל דבר באות בלי אריזה והוראות שימיש.
אין זה אומר שגרסת OEM טובה יותר או פחות. משפט ״שרשרת RK OEM של הונדה״ אומר ״כזה ש-RK מייצרים בשביל הונדה״.
OEM
זה ראשי תיבות עבור
original equipment manufacturer,
או בעברית , יצרן מקורי.
אין קשר ל retail
Sent from...
כשיחלים לך האגו, אולי תלמד להפסיק לטנף. עד אז תשתדל לשמור את ההמלצות המפוקפקות שלך לעצמך
בוא חמוד, אני אסביר לך משהו זריז. אתה נמצא בפלטפורמה אינטרנטית שאין לך שליטה עליה. כלומר, אתה יכול לבקש ממני לא להגיב לפוסטים שלך, אבל זה ממש לא יעזור לך, כי אם תמשיך לצייץ שטויות כמו שעשית עד עכשיו, אני אדאג לעשות בדיוק את זה ולכתוב מה אני חושב. מה לעשות, יש לי אלרגיה קשה לעצות אחיתופל. אם אתה לא רוצה לקבל תגובות - תכתוב למגירה, לא באינטרנט.