אז למדתי היגוי הפוך, פלג גוף עליון משוחרר, רגליים צמודות למיכל דלק וישיבה קרובה למיכל.
בזמן האחרון יצא לי לראות בסרטוני הדרכה, אנשים שמשתמשים בתחת (טוסיק? מוציאים לחי אחת לכיוןן הפניה)
מומלץ? רלוונטי לכביש ציבורי?

אז למדתי היגוי הפוך, פלג גוף עליון משוחרר, רגליים צמודות למיכל דלק וישיבה קרובה למיכל.
בזמן האחרון יצא לי לראות בסרטוני הדרכה, אנשים שמשתמשים בתחת (טוסיק? מוציאים לחי אחת לכיוןן הפניה)
מומלץ? רלוונטי לכביש ציבורי?

*התשובה מתייחסת להישענות גוף עליון ותחתון כאחד*
א.אנחנו על 2 גלגלים בשביל הכיף. לדעתי זה כיף להישען פנימה ו"להוריד ברך" או "להוריד רגל" אז למה לא לעשות את זה?
ב. מומלץ? רלוונטי? בפניות שבהם אתה מתקרב לקצה גבול האחיזה, ההישענות פנימה נותנת לך להישאר באותה מהירות אבל להרים את האופנוע קצת מההטיה ולהתרחק מסוף הצמיג עם שלל יתרונות נוספים. אתה לא אמור להיות קרוב לגבול האחיזה בכביש הציבורי אז לא זה לא באמת רלוונטי.
ג. שוב אציין שזה כיף אז אין סיבה לא לעשות את זה פה ושם. תמיד תזכור שעלולים לצלם אותך מאחורה ולצחוק עליך מאוחר יותר אז אל תגזים
maxresdefault.jpg

Screen Shot 2017-05-20 at 19.10.25.jpgדוגמאות רלוונטיות מהreview שראיתי:Screen Shot 2017-05-20 at 19.10.36.jpg
סער, התמונות שהעלית ממחישות בדיוק את הסכנה שבלחפש להוציא ברך/ חצי טוסיק:
עבודת הגוף העליון לקויה לגמרי עקב המאמץ להוציא ברך.
פלג הגוף העליון אמור להיות בחלק הפנימי של הפניה ('קסדה מנשקת מראה')
ראה בתמונות המירוצים לשם המחשה. כשפלג גוף עליון ממוקם נכון ועדיין יש מקום להוציא ברך וישבן - אז אתה גבR ותוציא לרווחה כל מה שיש
3.jpg45050_417923627911_670197911_4874847_7320271_n.jpgharz gp 269.jpgmotogp-aragon-2015-prove-libere-1.jpgP1010092.jpgPhoto 854.jpgהורד.jpg
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

הבנתי, אני אשאר עם גוף תחתון צמוד לטנק דלק ואשתמש בהיגוי הפוך עם הוצאה חלקית של פלג גוף עליון לפי הצורך
אל תחמיר, תתנסה.
אם זה מוסיף לך אז למה לא... רק תזכור שהברך היא אמצעי ולא מטרה
חשוב לעבוד נכון עם פלג גוף עליון כי זה מקל על עבודת כידון קלה ונכונה (שבשילוב עם מבט וגז מוציאים אותך מהפניה)
רכיבות טובות.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
כשהייתי רוכב חדש הייתי כמעט תמיד מזיז פלג גוף תחתון ומחפש להוריד ברך. זה היה עוזר וזה היה נחמד וכיף, אבל היה משהו חסר.
באופנוען מאומן 2 בכלל לא דיברו איתנו על פלג גוף תחתון והיינו משפשפים רגליות ומגיעים לסוף הצמיג סתם ברכיבה סופר טבעית שמתבססת על הכלים שמלמדים אותך (מבט, היגוי נגדי וכדומה).
אני הייתי ממליץ להגיע למצב שבאופן טבעי אתה מצליח להגיע לזוויות יפות, והפניות שלך הן מאוד בטוחות ונוחות בלי פלג גוף תחתון. רק לאחר מכן, הייתי מוסיף את האלמנטים האלה בשביל כיף, עוד זווית הטיה ועוד בטחון לרכיבה.