SV משומש מוגבל יהיה לך כמעט בלתי אפשרי למצוא. הוא חדש מידי ואנשים עדיין לא מוכרים.
כרגע אני עושה רישיון A1 ואני מתלבט לגבי אופנוע ראשון, חשבתי על cb500x כאופנוע ראשון אבל ראיתי שיש גם את הsv650 המוגבל של סוזוקי.
האופנוע ישמש אותי בעיקר לנסיעה של 20 קילומטר לכיוון כל יום ללימודים ומדי פעם לנסיעות קצת יותר ארוכות וגם לסופשים לטיולים רגועים
חשוב לי מאוד לשים ארגז, על אופנוע נייקד זה נראה מוזר וגם נראה שזה פחות מקובל לעומת ההונדה שאני רואה שהרבה כלים כבר מגיעים עם ארגז.
ראיתי פה בפורום שההונדה ממולץ כאופנוע ראשון ורציתי לדעת איך הsv בהשוואה אליו?
האם הוא מתאים למתחילים? איך הרמת נוחות של שניהם? האם האחזקה שלהם יקרה?
נ.ב. אני מתכנן לקנות משומש בן שנה+-
SV משומש מוגבל יהיה לך כמעט בלתי אפשרי למצוא. הוא חדש מידי ואנשים עדיין לא מוכרים.
אוקי אבל בכל זאת אשמח אם תענו לשאלות שלי, ראיתי שהוא נמכר כרגע כחדש ב43 ואני יכול למתוח את התקציב לשם.
רכבתי על ה SV650 בשישי האחרון ומאוד אהבתי את הכלי (מנוע, גיר, יציבות וכו׳), אבל המושב שלו זוועה לדעתי והחלטתי לא לקחת אותו בגלל נוחות הישיבה. לא רכבתי את ה CB500X אבל כן ניסיתי את ה CB500F ואהבתי אותו יותר מהסוזוקי בהיבט של נוחות ישיבה.
מכיוון שזה עניין של טעם אישי ומבנה גוף וכו׳ וכו׳, שווה לעשות רכיבת מבחן על שניהם ולהחליט
כן הייתי שמח לעשות עליהם נסיעת מבחן השאלה אם יתנו לי לעשות? יהיה לי רק כמה ימים את הרישיון כשאקנה אופנוע
על ה CB לא תהיה לך בעיה לעשות נסיעת מבחן. לפי דעתי עופר אבניר לא מקצים SV מוגבל ככלי מבחן.
הזכירו את הגלדיוס שהגיע גם בתור מוגבל אז חשוב לי להדגיש:
כל כלי מוגבל שהגיע לארץ לפני יוני 2014 הוגבל ל 33 כ"ס ויהיה חלש משמעותית מאופנועים שהגיעו אחרי זה אלא אם כן הורידו את המגבלה ואז זה לא באמת חוקי לרכוב עליו בכל מקרה.
יש sv מוגבל לרכיבת מבחן, אני עליו מחר![]()
מעולה, אסגור על שניהם נסיעת מבחן בקרוב.
מאיפה השגת SV מוגבל לנסיעת מבחן?
בעופר אבניר. הייתי בסניף שלהם בסדנא בת׳א.
היה אחלה, אבל אהבתי יותר את ההונדה.
אם אהבת את הסגנון, אבל התחברת יותר להונדה, תבקש רכיבה על הרבל 500 החדש.
חיכיתי חודשיים שיגיע (אחרי שניסיתי את הx) , רכבתי, מאוד נהנתי אבל החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-x מטעמי פרקטיות.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk