תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: החלפת ידית קלאץ' אידראולי

Junior Member

החלפת ידית קלאץ' אידראולי

שלום לכולם,
    אני מעוניין לרכוש ידיות קלאץ' וברקס קצרות יותר לאופנוע שלי. מדובר ב Gasgas ec125 2014.
    הברקס הקדמי וגם הקלאץ' הם הידראולים. רציתי לדעת אם זה פשוט אפשרי לרכוש שתי ידיות של ברקס (כי הבעיה בהזמנת ידית קלאץ' היא שמדובר לרוב בידית שמתאימה לקלאץ' עם כבל ואז יש את החלק שבו אמורים להשחיל את הכבל לתוכו עם הסופית הכדורית מה שלא מתאים במקרה שלי) ולהשתמש באחת לטובת הברקס והשניה לטובת הקלאץ'?

דוגמה

תודה מראש לעוזרים!

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    אני הזמנתי בזמנו ידיות קצרות לבנדיט, שבו הקלאצ הוא הידראולי. הגיעו מתאימות כמו שצריך. פשוט תזמין ידיות לדגם שלך, מאמין שלא תצטרך לעשות שום החלפות והתאמות.

Junior Member
    אני לא מצליח למצוא רק רק ידית קצרה. אני מוצא ידית קצרה + כל הperch (התושבת שאליו מתחברת הידית) וזה סתם יקר יותר - משמעותית.
    אני כן מצליח למצוא ידיות ברקס קצרות שזה בסך הכל רק ידית. השאלה היא אם ידית ברקס תתאים גם לקלאץ'?

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    באופנוע שלי לא יתאים, לא יכול להגיד לך מה יהיה אצלך. אם הידיות החדשות הן רק קצרות יותר, עם אותו מנגנון-תנסה לפרק אותן, ולנסות להתאים את הברקס לקלאצ'. אם ישנה תתאים, אז גם קצרה, אם לא-אז לא.

Junior Member
    נראה לי פשוט אנסה להחליף ידית הקלאץ' והברקס הנוכחיות שלי ולראות אם הן מתאימות אחת לשניה, במידה וכן פשוט אזמין שתי ידיות ברקס קצרות. במידה ולא, נראה מה יהיה
    תודה על העזרה!

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    כמובן שידית הקלאץ' וידית הברקס אינן זהות ואתה לא יכול להשתמש באותה הידית לשני הצדדים, אתה יכול לחסוך לעצמך את הבדיקה.
    הידיות הרי יושבות בכיוון ההפוך בכל צד, ולכן כל המנגנון שלוחץ על המשאבת ברקס/קלאץ' לא יהיה במקומו אם תהפוך את הידית.
    אני בזמנו (לפני שנתיים) הזמנתי ידיות לגאסגאס שלי מהאתר הזה:
    http://www.splatshop.co.uk/
    היו להם גם לקלאץ' וגם לברקס, ארוכות וקצרות. תנסה לחפור שם קצת ולראות אם הם עדיין מייצרים.
    אנסה לזכור לחפש בערב, אולי נשאר לי משהו בבית.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    כמובן שידית הקלאץ' וידית הברקס אינן זהות ואתה לא יכול להשתמש באותה הידית לשני הצדדים, אתה יכול לחסוך לעצמך את הבדיקה.
    הידיות הרי יושבות בכיוון ההפוך בכל צד, ולכן כל המנגנון שלוחץ על המשאבת ברקס/קלאץ' לא יהיה במקומו אם תהפוך את הידית.
    אני בזמנו (לפני שנתיים) הזמנתי ידיות לגאסגאס שלי מהאתר הזה:
    http://www.splatshop.co.uk/
    היו להם גם לקלאץ' וגם לברקס, ארוכות וקצרות. תנסה לחפור שם קצת ולראות אם הם עדיין מייצרים.
    אנסה לזכור לחפש בערב, אולי נשאר לי משהו בבית.
    יש מצב שמה שאתה אומר נכון לגבי הצורה של הידית עצמה בדוגמה שאני נתתי בפתיחת הנושא אבל אם תסתכל למשל על זה:
    http://www.splatshop.co.uk/clutch-or...-m-c-type.html
    אתה תראה שמדובר גם בידית לקלאץ' וגם לברקס. הרי אם אני הופך את הידית המנגנון שלוחץ על המשאבה משנה את מיקומו גם כן מימין לשמאל ואז אמור להתאים.
    אני פשוט רוצה ידית קצרה ומתהפכת (שתי אצבעות או אצבע אפילו) ואת זה אני פשוט לא מוצא

מחזיק אצבעות לחיפוש שלך בבית אחר leftovers :P

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    אתה צודק שיש אופנועים שבהם הידיות זהות, אבל זה לא המצב הנפוץ (אני חושב שזה בעיקר בטריאל).
    בשום אופנוע המנגנון עצמו לא זהה, כי אם היית פשוט לוקח את מנגון הברקס ומעביר אותו לצד השני, הכוסית של הנוזל היתה פונה כלפי מטה
    באופנועים בהם הידית יכולה לעבור מצד לצד, מנגנון הלחיצה נמצא באמצע הידית במקום בתחתית (מתוך הקישור שהבאת - no offset on the plunger).

ידית מתהפכת בטוח אין לי, אם יש לי משהו זו ידית רגילה קצרה.
    לא שאני ממש מבין למה אתה צריך את זה... אני החלפתי לידית קצרה לניסיון, אבל הבנתי שאין בזה טעם כי ללחוץ עם אצבע אחת אפשר גם בארוכה, אבל ללחוץ עם כל היד אי אפשר בקצרה.

שים מגיני ידיים סגורים, ותשאר עם הידית הרגילה.