שכחתי להגיד שאני מאד שמח בשבלך שקבלת את האופנוע חזרה.
אז אני שמח![]()
שכחתי להגיד שאני מאד שמח בשבלך שקבלת את האופנוע חזרה.
אז אני שמח![]()
אין קשר למקרה הזה.
אבל בסיגנון -מפייסבוק של פולגז
תפיסת חוליית גנבי אופנועים:
במהלך הלילה התקבלה הודעה ממוקד 'הזעקה האחרונה' על גניבת אופנוע מראשל"צ, כאשר האופנוע מועמס על רכב מסחרי. ניידת שיטור ביצעה חסימה על כביש 431, זיהתה את הרכב החשוד ובוצע מעצר של הרכב. בתוך הרכב נתפס האופנוע הגנוב. 3 חשודים שהיו ברכב נעצרו. השלושה תושבי מזרח ירושלים - כפר עקב. העצורים הועברו להמשך טיפול בחקירות. בעל האופנוע הגיש תלונה בתחנת המשטרה על גניבת האופנוע.
18671425_10155340165448948_6434963118807137086_o.jpg
אותי מעניין הרגע שזה קרה..
האם קפצת ישר ברגע שהאפליקציה התריעה? או שהם התקשרו..?
מה היה?
ובלי קשר.. שמח שהכל הסתדר
מברוקקק!
שמח שחזר אלייך!
שווה את השירות והתשלום אה?
קפצתי כן, אבל לצערי לא יכולתי לרדת למטה מכיוון שהייתי לבד עם הילדים בבית, דקה אחרי זה כבר התקשרו מהמוקד וישר אמרתי לו שאני לא עם האופנוע וכאן ראיתי עוד הבדל ענק בין הזעקה האחרונה לבין סיילוק, בחצי שעה הראשונה התקשרו אלי מהמוקד שלוש פעמים כדי לעדכן אותי במה שקורה, בעוד שבפעם הקודמת שהייתי מנוי של סקיילוק לא רק שלא התקשרו, הבחור במוקד כעס עלי שאני מתקשר ומנסה לקבל עדכון ובמילים שלו "... אנחנו בקשר עם המשטרה ואתה תופס לנו את הקו..."
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
התבלבלתי בין 800 ל 900.
מזל טוב לך.
הן שמו עלייך עין ובסוף גנב שחוזר פעמיים לאותו המקום נתפס.
אני משער שהמשטרה נתנה לרכב להמשיך למקום היעד שלו לאחר התפיסה כדי למצוא את שאר האופנועים.
ואם אחד האופנועים שהוחזרו הוא הראשון שנגנב, תבקש מהחברת ביטוח את הכסף של העשרה אחוז הנותרים מהפעם הקודמת? איך זה עובד?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
טוב מאד שהחזירו , נקווה לסירוס של הגנבים .
איזה כיף לקרוא.
השרשור הזה צריך להפוך לנעוץ למטרת שיפור המצב רוח
מזל טוב, תמיד משמח לקרוא דברים כאלו!
גם פרסומת קטלנית לשירות של הזעקה.