ייתכן שלך הדיבורית והיכולת לשמוע מוסיקה דרכה תורמת לבטיחות אבל אתה היוצא מן הכלל. גם טייסי קרב הם יוצאים מן הכלל במודעות למצב שלהם.
לגבי שמיעת מוסיקה והתרעות על מפגעים זה עניין אחד.
שיחות טלפון הן עניין אחר לגמרי. באין סוף מבחנים, ניסויים ובדיקות הוכח שניהול שיחת טלפון פוגע קשות ביכולת לנהוג כראוי.
אם פעם חשבתי שאני עובד בבניין, היום אני יודע שאני עובד בלדבר בטלפון. דיבורית הייתה משפרת את ניצול הזמן שלי לטווח קצר. בטווח הארוך הדיבורית הייתה הורגת אותי בתאונת אופנוע.
איללכא...ואני בחרתי לרכב בלי
לא מכיר חוק על אלחוטי או חוטי...
מכיר חוק שמותר אוזניה אחת ואסור שתיים.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אני דווקא הייתי אומר שכמו כל דבר, הרגל לשמוע מוזיקה בעת רכיבה בסופו של דבר לא יגרום להסחות דעת ויהיה חלק מתוואי הרכיבה השוטף ואף בשיר הנכון והקצבי, העלאת קצב הרכיבה תיגרם מכך. זה השנקל שלי על עצמי. אני רוכב כבר עוד מעט 5 שנים קבוע עם מוזיקה ברקע, נסיעות קצרות וארוכות כאחד. האבסורד מבחינתי הוא, כל פעם שאני רוצה שקט אני מכבה את המוזיקה ומקשיב לאגזוז הפתוח שזה מוזיקה בסגנון אחר (: .
כשאני עובד במשלוחים אוזנייה אחת עם מוזיקה אני חייב ..
על האופנוע הפרטי יותר נכון לפני שמכרתי אותו לא הייתי צריך מוזיקה היה את הרעש מהאגזוז
אני רוכב עם מוזיקה באוזניות. עוד מתקופת התיכון (אי שם לפני הרבה שנים) הבנתי שאני מתרכז טוב יותר עם מוזיקה, גם בלימודים וגם בפעולות אחרות. שקט או רעש מונוטוני כמו זה שהמנוע/אגזוז מפיקים יכול לגרום לי לחלום בהקיץ, בעוד מוזיקה ממקדת אותי ומשאירה אותי עירני ומפוקס. רוב המוזיקה שלי היא מטאל מהיר, אז זה מתקשר יפה עם הרכיבה.
לגבי שיחות, באופן כללי משתדל להימנע מהן ככל האפשר במהלך הרכיבה (ובכלל). כרגע הדיבורית שלי סוג של נדפקה אז אני צריך לגעת בחיבורים כדי שישמעו אותי, אז אני מנצל את זה כדי לנתק את השיחה במהירות. אם לא מתאפשר לי לנתק (הבוס שלי לא ממש מקשיב...) אז במקרים כאלו אני עוצר בצד ומסיים את השיחה.
הדיבורית מסיחה דעת ומסוכנת.לגבי מוזיקה זה משתנה מאחד לשני.
לפני הרבה שנים שעבדתי שליח 12 שעות ביממה,
המוזיקה היתה לי לחבר ונחמה.
לא תאמינו אבל אישתי הראשונה נרדמה לפעמים מאחור.
ופעמים אחרות היא קראה מגזין לאישה...
בזמן האחרון אם יוצא לי לרכב אני מעדיף סוליקו ללא שותפים וללא מנגינה.
רכיבות טובות ואריכות ימים בנעימים כמה שאפשר.
צ'או.
אף פעם לא יצא לי לרכב עם מוזיקה. לא העזתי לחשוב על זה אפילו כי גם ככה יש לי בעיות קשב ומהנסיון שלי ברכב, ככל שהמקצב והווליום של המוזיקה מתחזקים ככה עולה המהירות, בלי לשים לב.
אני גם נוטה להתפרצויות כעס שאחת מהן עלתה לי באופנוע, אם הייתי עם אוזניות וכנראה מוזיקת רוק או טראנס בפול ווליום.. מסוכן.
מי שמסוגל לרכב עם מוזיקה מבלי שזה ישפיע על הרכיבה שלו, שאפו, אני מקנא בו.
Sent from my T5 using Tapatalk
מותר לנסוע עם אוזניות חוט? ולדעתי זאת חוויה אחרת לנהוג עם מוזיקה, במיוחד בשטח.