שלום לכולם,
לאחרונה החלטתי לחזור לעולם הדו"ג.
אני לא כל כך מתחיל, מחזיק ברישיון קרוב ל15 שנים ועברתי כמה כלים וגלגולים על דו גלגליים.

ב"סיבוב" האחרון התניידתי על סילבר 400, עברנו יחד 3 שנים של נסיעות בעיקר באיזור גוש דן+שרון, כמובן שהכלי אפשר לי ללא שום בעיה להרכיב בעת הצורך ולנסוע לנסיעות ארוכות יותר....כל זה תוך אמינות מופלגת, נוחות ושימושיות כמובן.

עם זאת בכל שלושת השנים שלנו יחד הרגשתי עליו כמו על "מאזדה 3" על שני גלגליים עם געגועים להרגשה וחוויה של אופנוע, מה גם שמרווחי הטיפולים הקצרים הובילו אותי למוסך פעם בשלושה חודשים.

בקיצור אחרי הפסקה של שנתיים אני חוזר לדו"ג, כ-70 ק"מ נסיעה ביום: שילוב של כבישים פקוקים והשתחלות בין עירונית בעיקר, ולעתים נסיעות בכבישים בין עירוניים פתוחים יותר.

החלטתי הפעם ללכת על אופנוע, כאשר לפחות בשלב הזה אני מתחבר ונוטה יותר לתצורה של "יענו" דו"ש: שיקולים של תנוחת ישיבה, מיגון רוח, התנהגות עדיפה עם גלגלים גדולים יותר, וכמובן מראה מזמין יותר להדביק ארגזים למקום אחסון.

1. חברים (היותר מבוגרים בעלי מקצועות חופשיים רו"ח עו"ד ושאר מתניידים ) אני מפספס משהו? להרגיע את עצמי לרכוש טוסטוס ולשכוח מהעניין? או במילים יותר מדויקות, האם לשימוש הזה בכל זאת עדיף קטנוע ?

באופציה של אופנוע אני נוטה לcb500 קטנוע כנראה שוב סילבר 400.