ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
תראה, קודם כל השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא מה דרגת הרישיון שלך?
א רק ה BMW מאפשר הגבלה והורדת הגבלה באופן חוקי, כל האחרים מגיעים או מוגבלים או לא, אין באמצע.
דבר נוסף שכדאי שתחליט עם עצמך זה האם אתה מחפש כלי חדש מהיבואן או שיד שניה זה אופציה. יש הרבה כלים יד שניה שאחרי ירידת הערך משתווים להונדה במחיר (וויסטרום 2015 מוגבל ל A1 יד ראשונה עם 40 אק"מ, מוצע למכירה ב 44K באישימוטו, נכון לאתמול).
בכל מקרה בהצלחה בבחירה, ורכיבות טובות ובטוחות
חברים תודה על התגובות.
1. הייתי היום במטרו והרגשתי קצת את הטרייסר.... אהבתי את הישיבה עליו הרבה יותר מהCB500X ומה VStorm. פשוט נראה לי הרבה יותר ידידותי.

2. המבצע הופך אותו לרכישה מאד אטרקטיבית.... 56K על הכביש לאופנוע אדוונצ'ר בנפח 700... קראתי גם לא מעט על המנוע וביקורות בחו"ל אין ספק שמדובר כאן על רכישה מאד כדאית.

מה שקצת העציב אותי זה מחסור בזיווד מקורי איכותי... (כמו בהונדה למשל). מקבלים משהו יקר עם מפתחות לא תואמים לאופנוע... כנראה אצטרך לחפש פתרונות אחרים לזיווד.

השאלה שנשארה היא כמובן עניין ההגבלה.
הרשיון שלי מוגבל (פעם הוצאתי רשיון שנקראה בזמנו "עד 500" וכתוב לי שאני מורשה לנהוג עד 54.4 כ"ס). אילו היה אפשר להוריד בעתיד את ההגבלה, הייתי פשוט קונה כרגע כלי מוגבל, מתנייד אתו כשנה ומתרגל לרעיון של כלי גדול וחזק (אף פעם לא היה לי), עושה בזמן הזה רישיון ומוריד את ההגבלה.
מה גם בהיותי בעל עסק, הבנתי שיותר קל לקבל החזר מע"מ על כלי מוגבל...

אלה שממה שקראתי באינטרנט וגם מה שציין Moonshield בשרשור הנוכחי, ההגבלה לא ניתנת לביטול, ואז אני כנראה אהיה תקוע עם כלי מוגבל.

--- אני אברר מחר עם מטרו, כי נציג המכירות היום אמר לי בפרוש שההגבלה שלהם היא בפרוש הגבלת מכאנית פשוטה על המצערת, פחות מבין מדוע לא לאפשר להוריד את ההגבלה, בתשלום הוגן כמובן (רק לשם השוואה אבניר אמרו שההגבלה בסוזוקי היא דרך איזשהו פקד ממוחשב על המנוע...ובמקרה הזה אפשר להבין למה לא מורידים את ההגבלה).

---בעניין כלי חדש או יד2. כמו שציינתי אני צריך כלי עם חשבונית, וכמובן מעדיף למצוא משהו שכבר ירד אל הכביש וספג ירידת ערך.
עם זאת אני לא יודע עד כמה המחירון "רגיש" למבצעים: לגדוגמא כשהסתכלתי על מחירי CB500X משנתונים מתקדמים ביד2, ראיתי מחירים שמאד קרובים לכלים יד0 מהיבואן, כנראה בגלל המבצע. אבל כמובן אני אפתח עין.