לדעתי הכיוון של המצלמות בסירטונים
הוא בסדר
לדעתי הכיוון של המצלמות בסירטונים
הוא בסדר
עדכון חשוב
עכשיו אני שם לב שהתקנתי את המצלמה לא במקום כל-כך טוב.
מפני שהיא מותקנת על גוף האופנוע מעל המגן שעל הגלגל
ולכך בעת שהאופנוע מתנדנד (פס האטה או מפגעים על הכביש)
המצלמה מקבלת מכה
שימו לב לכך בעת ההתקנה
חברים בטעות קניתי עוד שני מצלמות,
אחת כמו בסירטונים ואחת עוד יותר איכותית הדגמים הם,
C6
וכן S6
אני מוכר אותם במחיר עלות (במחיר שרשום בקישורים של המצלמות למעלה)
ניתן לפנות אליי בהודעה פרטית
בנוסף
הרוכש יקבל יעוץ בנוגע להרכבת המצלמה עליי.
המצלמה הגיע שלשום (מהיר במונחי עלי אקספרס. הגיעה ממחסנים באירופה). אני מקווה לחבר אותה בסופ"ש ושוקל לחבר את שתי המצלמות קדימה בזוית כך שייתן כיסוי לקדימה וקצת לצדדים. נראה לאן אפשר לחבר אותן ואיך זה ייראה על המסך.
הי צהרים טובים
אצלי יש מצת אז חיברתי אותו לשם (העדפתי לחבר למצת שיתאפשר לי לנתק את המצלמה מהחשמל)
לך יש שני אפשרויות
או
לחבר למצבר ישירות ולהתקין בקר שליטה להפעלת המצלמה (כלול בחלק מהחבילות) וכך בכל תחילת נסיעה אתה לוחץ PLAY וכן בסיום STOP
כמו בתמונה הזו 222222.jpg
או
לחבר לחוט של פנסים או משהו כזה (שמקבל חשמל רק לאחר ההנעה )(מצורף בערכה ממיר ממצבר למצלמה )
רק מציין. רכשתי מהחנות sys את המכשיר T2. הדגם עם מצלמה קדמית fhd. והאחורית עם רזולוציה vga. המכשיר עולה 107$, סגרתי איתם ב120$ עם מצלמה קדמית של 170° במקום 120°. (מיועדת נטו לתיעוד הנסיעה) אשלח בהמשך לינק למוצר, ואעלה עדכון כשאקבל אותו.
הי
יוסי יש לי שאלה אליך (או לכל מי שמשתמש במצלמות האלו), האם המסך תצוגה גדול מספיק כך שיוכל לתפקד גם כמראה אחורית? לא צריך להיות משהו שיאפשר לראות אם הנהגת מאחור מצ'וטטת או משחקת קנדי קראש אלא מספיק כדי לראות אם הרכב שלה מתקדם בצורה לא זהירה.
בדגם של ה3 אינץ' אפשרי.
תודה!
אשמח לדעת גם אם הדגמים עם מסך ה 2 אינטש מאפשרים שימוש כמראה אחורית.
תגובות לכולם
הנה הלינק של T2
https://he.aliexpress.com/item/2016-...OrigTitle=true
בנוגע למראה אחורית אני בספק אם זה יתאים לך (לי יש את הדגם(C6) של 2 אינץ וזה לא נראה לי מתאים למראה אחורית מה גם שיוכלו לגנוב\להזיק לך את זה)
המסך קטן ולא מספיק איכותי לדעתיי
אז המצלמה שלי הגיעה,
המלצות למיקום התקנה על CBX ?
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk