שלום לכולם
אני בטוח שרובכם סובלים מהתופעה של פרסומות קופצות בכל מיני אתרים בהם אתם גולשים. בחיפוש קצר הבנתי שיש תוכנות או אתרים שחוסמים את רוב הפרסומות. כגון " אד בלוק " ראיתי סרטון קצר שלהם וזה נראה טוב וחינם, האם מישהו מכיר והאם זה באמת בטוח ?
תודה וחג שבועות שמח
יש לי ואני מרוצה מאד.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כנ"ל גם אני עםAdblock כמה שנים טובות ולא רואה פרסומות כלל,
יש כמה אתרים שמזהים את התוסף הזה אצלך ולא נותנים לך לגלוש לפני שאתה משבית את Adblock באתר שלהם(יש אפשרות כזאת בלחיצת כפתור).
אכן עובד מצויין. רק אל תשכחו לאשר פרסומות באתרים שאתם באמת אוהבים...![]()
מנצל"ש: נשמח מאוד אם תורידו את ה-Adblock על פול גז, ואפילו תקליקו על פרסומות מדי פעם כדי לפרגן למפרסמים שלנו.
אם תזמינו נסיעת מבחן דרך הפרסומות שאצלנו באתר - בכלל נשמח.
חג שמח.
מסכים איתך ואף מבין את הבקשה והערה/הארה,אם זאת ברגע שפרסומות באתר נהיות מטרד וקופצות לך פרסומות כל כמה דקות, אם כל האמפתיה והרצון הטוב כשיש כלי פשוט שמונע מפרסומות להטריד מפעילים אותו...
לכן לדעתי כפי שכתבתי הבקשה היא יותר מלגיטימית כי בסופו של דבר התוכן באתר חינמי ומה לעשות ישנן הוצאות, אך אם בעלי האתרים לא יתחזרו עם הפרסומות ובמקביל יפנו בדרכים שונות להסרת החסימה כמו שביקשת כאן אני בטוח שהרבה אנשים יסירו
בכל אופן לעניינו אני אישית מסיר את הAdblock מפול גז ואם הפרסומות באתר בגבול הטעם הטוב השאיר את ביטול ה Adblock.
חג שמח
אביעד, חלקנו משתמשים בTaptalk כדי לגלוש בפורום, האפליקציה מציגה פרסומות בתחתית העמוד, אבל פרסומות שלא קשורות לפורום, אולי כדאי לכם לבחון אופציה לפרסם אצלם.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
כשבנינו את האתר החדש לפני שנתיים, אחד העקרונות שעמדו אל מול עינינו הוא חוויית גלישה אופטימלית. לכן, בין היתר, דאגנו שהפרסומות לא יציקו. אין בפול גז פרסומות קופצות כאלה ואחרות (פופ-אפס, פופ-דאונס וכו'), אין מעברונים בגלישה בסלולר. הפרסומות נמצאות במקומות קבועים, בצידי האתר, והן לא מציקות - לא בדסקטופ ולא בסלולר.
עוד דבר - אין אצלנו הצפה של פרסומות כמו במקומות אחרים. בפול גז יש נכון לעכשיו 6 מפרסמים בלבד, וכל אחד מהם מקבל שטחי פרסום ברוטציה. אגב, בעמוד הראשי יש 6 שטחי פרסום בלבד. אנחנו מקפידים על זה, כאמור, כדי להציק כמה שפחות. בסלולר יש 2 שטחי פרסום על העמוד הראשי (קוביות בגלילה למטה) ועוד שטח אחד קבוע, ייעודי לסלולר, בחלק התחתון של המסך.
אתה מוזמן לבדוק אותי ואז לבדוק מה הולך במקומות אחרים.
הבקשה לגיטימית בעיניי מפני שהמפרסמים מזרימים את הכסף לאתר, ועם הכסף הזה אנחנו מתחזקים את האתר ומייצרים תוכן כמו מבחני דרכים וכו'. היות והגולשים מקבלים את פול גז בחינם, הבקשה לאי-חסימת פרסומות ואפילו הקלקה עליהן היא סופר-לגיטימית בעיניי לקיום יחסי גומלין בין כולם.
תודה שהסרת את ה-Adblock מפול גז, וחג שמח גם לך![]()
המהדרין מוסיפים גם ublock origin כדי לחסום סקריפטים ופרסומת זדוניות שרצות ברקע. אומנם הוא דורש קצת עבודה והגדרה קלה, אבל הוא מהפלגיאינים הטובים שקיימים כעת.
(אפילו מחליף את no script) אם מתקינים אותו- שימו לב לא להתבלבל בין ublock ל ublock origin
https://github.com/gorhill/uBlock
בכל מקרה, כפי שאביעד ואחרים אמרו - כדי לתמוך באתרים שחשובים לך ושלא מציקים - כדאי לפתוח את הפילטרים ולתת לאתר להציג פרסומות.