אז ככה לאחרונה אני פעיל קצת פחות, אבל זה כי התחדשתי במכונה מדהימה.
יש לה מנוע 2 פעימות ,עם קרבורטור מקוקל קצת שמרעיש הרבה לפני שמניע ומגהק כשמקבל דלק.
האגזוז קצת מזהם ופולט הרבה מזהמים לסביבה ובקצב אדיר.
רוב הזמן היא מבלה בתרדמת,אבל היא יפיפיה.
קוראים לו אריאל, רוכב לעתיד (איך לא? כשאבא ואמא רוכבים)
אבל בנתיים הוא עושה לנו קצת טירונות קקי וללמוד לקום בלילה מהר.
הוא ילד מתוק מאוד אז בקרוב אחזור לפעילות מלאה יותר, בנתיים לומד להיות אבא![]()
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
המון מזל טוב חבר! שלושת החודשים הראשונים הם ממש טירונות, ובעיקר למידה אישית של איך להיות הורה. אחריזה הדברים נהיים מעט קלים יותר (ממש מעט!), וברגע שמתרגלים מגיע הבא בתור. מה שכן, זה גורם לשינוי מהותי בהרגלי החיים, בפרט באופן הרכיבה.
מזל טוב! אבאל'ה
![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מזל טוב!
וסחתיין על מדבקות FullgaZ על הרכב!
בהזדמנות זו, מי שרוצה מדבקות FullgaZ לקסדה ולאופנוע (10 ס"מ לקסדה, 12 ס"מ לאופנוע) - מוזמן לפנות אליי.
מברוק איש.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מזל טוב. ולך לטיפת חלב בזמן - אל תטפל לבד בבית!
מזל טוב לרגל הצטרפותכם לפורום חיתולים.
ממליץ על בייבי פסטה לשימון אחרי שטיפה.
בר זז של אמא לתדלוק באוקטן קבוע.
וכן לזה העולל ציוד רכיבה על עגלות ותיקי קניות.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה לכולם!
יורי באמת?! אין דרך לטפל לבד? חייב מוסך מורשה טיפת חלב?
חשבתי כבר לפתוח נושא בכללי על תדירות טיפולים....
לוקי תודה הוא תדלק רק אוקטן גבוהה, ומשמן בביבי פאסטה אחרי שטיפה כל 3 שעות עבודה.
חרא תדירות טיפולים יש לכלי הזה
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מזל טוב סטרלוק.
אישית לא מכיר בעיות מיוחדות עם המודל שלך. הרושם שלי שלמרות שהוא לא BMW הוא יהיה אמין עם טיפול נאות לפי הספר.
מילה של אזהרה: אצלי, במצב זה, התפתחו שתי בעיות עיקריות: איבוד שמיעה ושטפי דם. איבוד השמיעה התבטא בזה שלא שמעתי בכי בלילה. שטפי הדם זה מהמרפק של אשתי מלווה בלחישות בגוון של סרטי אימה "קום, היא בוכה".
בהצלחה.
מזל"ט!!! איזה יופי!! תנשק לשלום את שעות השינה בכמה השנים הקרובות
הדבר היחיד שבשבילו צריך טיפת חלב זה חיסונים (וגם זה שווה לעשות קצת מחקר, לא תמיד חייבים לדחוף לילדים חיסונים של מחלות שאפשר להידבק בהן רק ביערות הגשם של מלאזיה).
טבלאות המשקל ה"נכון" שיש להם שם כנראה מבוססות על מחקרים אמריקאיים של ילדים של NAVY SEALS, אחרת לא ברור למה 95% מההורים שם מקבלים המלצות*** להוסיף הזנה בפורמולה לילדים יונקים, למרות האיכויות החיסוניות והתזונתיות הבילתי מעורערות של הזנה בלעדית בחלב אם.
***המלצות = עד לרמת האיום בהזמנת עובדי רווחה לילדים יונקים בריאים, עירניים, שמחים שישנים יחסית טוב בלילה (תינוק שישן ממש טוב בלילה כנראה הוחלף בלידה עם דוב קוטב) - רק כי הם לא באחוזון 95.
אני זוכר שהיינו בלחץ אחרי ביקור בטיפת חלב עם הילדה, בגלל האשמות של האחיות שם בהזנחה שהילדה לא אוכלת ואם לא נעבור לפורמולה הילדה עוד תסבול מפיגור התפתחותי ושאר מריעין בישין.
באותו יום, משפחה שישבה לידנו בפארק עם ילדה בת חמש יותר אתלטית ממוגלי על קוקטייל של לאנס ארמסטרונג, אמרה לנו שאצלם כבר איימו בהזמנת שירותי רווחה על אותו קשקוש.
עד היום, אני שומע אותו דבר כמעט מכל מי שאני מכיר.
לכן הטיפ היומי - לבוא לטיפת חלב, אבל לתת לכל האיומים של האחיות שם לצאת מהאוזן השניה.
מזל טוב סטרלוק !
ילד/ילדה שנולדים זה תוספת כ"ס משמעותית לחיים (לכלי יש לך מספיק לדעתי..)
עם הזמן תראה את זה בכל מיני רגעי אושר..
ואם אתה צריך מדריך על טיפולים לבד, ננסה לעזור..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
מזל טוב סטרלוק,ברוך הבא לעולם ללא שינה.
שים אגזוז לחץ ואטמי אזניים.