עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 119

אשכול: אפוד כריות אוויר - מישהו שמע?

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Helite Israel צפיה בהודעה
    שלום
    1/ יש הנחות השבוע בכל המוצרים אז אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות אם אתה מתעננין במוצר ספסיפי.
    2/ יש לנו מחסור על המחסניות האוויר כי היבוא עולה מאוד יקר על המוצר הזה ספסיפי, חבל שהיהי לך את ג'קט חז וחלילה בלי מחסנית אוויר
    3/ על תשקח שאם אתה קונה מוצר של HELITE בחו"ל ושחז וחלילה יש לך בעיה עם המוצר האחראיות על הג'קט או על המחסנית אוויר (שנתיים על הג'קט ו 10 שנים על המחסנית אוויר) לא תקף בארץ זאת אומרת שתצתרך לפנות לאתר שמוחר לך בחו"ל ולא אלינו כדי שיטפלו בך.

בדיוקכמו שאמרת, ישהנחה רק לשבוע ואח"כהמחיר קופץ ל5400 במקום3500 אלפיים - זאתאומרת שאתה לוקח על אחריות 2000ש"ח??חצי מעלות הגקט?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי hooo צפיה בהודעה
    בדיוקכמו שאמרת, ישהנחה רק לשבוע ואח"כהמחיר קופץ ל5400 במקום3500 אלפיים - זאתאומרת שאתה לוקח על אחריות 2000ש"ח??חצי מעלות הגקט?
    אני לא יודע על איזה מוצר אתה מדבר... תהיה יותר ספציפי בבקשה. אני לא רואה באתר כרגע שום מעיל ב 5400 שקלים ואם אתה מדבר על הVENTED אני לא יודע מי איפה אתה שמעת על מחיר של 3500 שקלים כי המחיר הזה לא קיים אצלנו...

Junior Member
    אני לא יודע על איזה מוצר אתה מדבר... תהיה יותר ספציפי בבקשה. אני לא רואה באתר כרגע שום מעיל ב 5400 שקלים ואם אתה מדבר על הVENTED אני לא יודע מי איפה אתה שמעת על מחיר של 3500 שקלים כי המחיר הזה לא קיים אצלנו...

בבקשה 3 לינקים שהמעיל שלכם כולל משלוח נמכר בחול ב 3500:
    http://www.ebay.com/itm/Helite-Airba...1V-e8p&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Helite-Airba...1V-fXL&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Parka-casual...vFozvw&vxp=mtr

בהנחה שזה יסווג כציוד בטיחות זה יקבל רק מע"מ - 4095 ש"ח
    בהנחה שיסווג סתם כציוד הלבשה הגקט יעלה 4340 ש"ח (לפי הטבלה הנ"ל http://62.219.95.10/misimmerukht/)

ועדיין המחיר אצלכם באתר 5000 ש"ח (http://www.helite.co.il/en/airbag-ja...3-touring.html) [לא ברור מה הכוונה ב 6000 ש"ח שמחוק... זמני? מבצע? ]

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    חברת CLOVER עוד מתחרה שלך מתגאה בתקן, לכן הייתי מצפה שHELITE ידביקו אותו בכל מקום כי הרי זה מוצר בטיחות וזה מה שמעניין את הלקוחות.
    שוב אולי אני טועה אבל מחכה להוכחות ממך
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    חברת CLOVER עוד מתחרה שלך מתגאה בתקן, לכן הייתי מצפה שHELITE ידביקו אותו בכל מקום כי הרי זה מוצר בטיחות וזה מה שמעניין את הלקוחות.
    שוב אולי אני טועה אבל מחכה להוכחות ממך

תשובה מהיצרן לגבי הנורמה EN 1621-4 :

EN1621-4 is not an existing standard as it is not yet harmonized:

"It should be noted that a European standard defines airbag certifications: this is standard EN 1621-4.
    It has, however, recently been repealed by France, with various experts questioning its methodology, which consists in guaranteeing a level of pressure achieved only by experimenting with camera-triggered cameras. "

Therefore, no airbag manufacturer can currently certify that it meets this standard.

אז בבקשה לפני התקפה חינם תברר באמת מה קורא באירופה בשביל כל מה שקשור לתקנים....
    תבקש מCLOSER למה הם אז משאירים תקן שכבר לא רלוונטי????

שבת שלום
    גיואן

שלום, אני לא יודע איפה מצאתה את הדגם טרטל ב2000 שקלים בחו"ל ... ממה שאנחנו יודעים, המחיר הוא בסביבות ה 2450 ש"ח לא כולל יבוא, שרק על המחסנית האוויר יעלה לך משהו כמו 270 € לייבא. חוץ מזה המחיר באתר הוא 3299 ש"ח ולא 4000 ש"ח כמו שאתה מציין... אז אני לא מבין את תגובתך...
    אומנם זה נשמע כאילו אני נגד אבל אני לא, המוצר ידוע וטוב, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל דבר בחיים וכמו שכבר הזכרתי איפשהוא אני מטלבט בין ברייס צוואר לכרית אוויר "מכנית" כי אלקטרונית יקרה מאד ומצריכה הטענה, אבל מאד מציק לי אי הדיוקים שלך.
    הטורטל עולה בחול באיזור 2200 ש"ח בזמן שמחסנית אוויר כגיבוי עולה 80 שקלים.

Junior Member
    אומנם זה נשמע כאילו אני נגד אבל אני לא, המוצר ידוע וטוב, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל דבר בחיים וכמו שכבר הזכרתי איפשהוא אני מטלבט בין ברייס צוואר לכרית אוויר "מכנית" כי אלקטרונית יקרה מאד ומצריכה הטענה, אבל מאד מציק לי אי הדיוקים שלך.
    הטורטל עולה בחול באיזור 2200 ש"ח בזמן שמחסנית אוויר כגיבוי עולה 80 שקלים.
    אתה מצחיק ממש...

בתגובה שלך : "
    בתוספת לנ"ל לא מצויין איזה LEVEL של תקן הCE לHELITE יש מה שאומר שהתקן הוא על הווסט ולא על רמת ההגנה שלו.
    כמעט כל אחד יכול לקבל תקן CE, גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו
    EN1621-2"

אתה מבקש ליראות תקן EN1621-2, אנחנו מוכיחים לך שיש לנו אותו אז עכשיב אתה קופץ לתקן אחר...
    זה לא רק שאתה נשמה כאילו אתה נגד... אתה נגד

מה עשינו לך כדי שתהיהי אנטי ככה ? בסופו של דבר מייבאים מוצר חדש ויכותי מחול כדי להציל חיים עם תקנים רלוונטים ואתה סתם מחפש תירוצים ללכלך עליו. אם אתה כזה מתעננין במוצר אני מזמין אותך לבוא ולהתרשם ממנו במשרדים שלנו . אנחנו גם נשקיע עליך מחסנית גז כדי שתוכל ממש להבין עד כמה המוצר הזה מצוייו ומגן על חיים של אופנוענים. רחוב ישראל ב"ק 3, תל אביב, קומה 4 . תתקשר כדי לתאם פגישה : 033741119

אז תוכל באמת להביא את דעתך האמיתית על המוצר ולא סתם ספקולציות

בברכה,
    גו'אן
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-08-2017 בשעה 12:21.

אתה מראה חוסר הבנה במוצר שאתה מוכר, ואני מוכן להתערב איתך שHELITE עצמה תסכים עם הכתוב מטה
    EN1621- 2 הוא התקן של מגן הגב של SAS לא של כרית האוויר ואין לו קשר לHELITE חוץ מהעובדה שאתם דוחפים אותו לתוך המוצר שלכם ואתה מציג אותו כתקן לכרית האוויר מה שהחברה עצמה לא עושה באתר שלה.
    EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש.

אז בו נסכם, לווסט יש תקן כללי של CE ללא קשר ליכולת ההגנה שלו בתקן הכללי הזה נמצאת גם כרית האוויר
    מגן הSAS שנמצא בווסט או המעיל בעל תקן CE דרגה 2

Junior Member
    אתה מראה חוסר הבנה במוצר שאתה מוכר, ואני מוכן להתערב איתך שHELITE עצמה תסכים עם הכתוב מטה
    EN1621- 2 הוא התקן של מגן הגב של SAS לא של כרית האוויר ואין לו קשר לHELITE חוץ מהעובדה שאתם דוחפים אותו לתוך המוצר שלכם ואתה מציג אותו כתקן לכרית האוויר מה שהחברה עצמה לא עושה באתר שלה.
    EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש.

אז בו נסכם, לווסט יש תקן כללי של CE ללא קשר ליכולת ההגנה שלו בתקן הכללי הזה נמצאת גם כרית האוויר
    מגן הSAS שנמצא בווסט או המעיל בעל תקן CE דרגה 2

אני לא מסכים איתך בכלל. זה שחברת HELITE לא מסכימה לשים תקן לא רלוונתי כיום באתר שלהם כדי לא לשקר ללקוחות אי נקודה מאוד חשובה מבחינתי. היא תסכים לשים אותו חזרה כשהכול יהיה ברור.

"EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש."
    אז אתה אומר שעדיף לשקר ללקוח ???

מה שאנחנו מציגים הוא תקן אירופאי של המוצר נקודה. אתה רציתה לחפור אז ענינו לך על כל שאלותך.

זה שאתה אומר שיצרנים מתחילים להשתמש בו למרות שהתקן עוד לא גמור הוא פשות שקר מוחלת ללקוח. אם אתה מסכים לזה, אנחנו לא!

אני לא מסכים איתך בכלל. זה שחברת HELITE לא מסכימה לשים תקן לא רלוונתי כיום באתר שלהם כדי לא לשקר ללקוחות אי נקודה מאוד חשובה מבחינתי. היא תסכים לשים אותו חזרה כשהכול יהיה ברור.

"EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש."
    אז אתה אומר שעדיף לשקר ללקוח ???

מה שאנחנו מציגים הוא תקן אירופאי של המוצר נקודה. אתה רציתה לחפור אז ענינו לך על כל שאלותך.

זה שאתה אומר שיצרנים מתחילים להשתמש בו למרות שהתקן עוד לא גמור הוא פשות שקר מוחלת ללקוח. אם אתה מסכים לזה, אנחנו לא!
    אז אתה עדיין טוען שתקן 1621-2 הוא של הכרית בזמן שבתמונה שלך רואים שהוא של מגן הגב של חברת SAS?

Junior Member
    אז אתה עדיין טוען שתקן 1621-2 הוא של הכרית בזמן שבתמונה שלך רואים שהוא של מגן הגב של חברת SAS?
    אני טואן שיש לנו תקן אירופאי עם "תקנים מתקדמים" כמו EN1621-2 ( אני חוזר על המשפת שלך : גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו EN1621-2" ואני טוען גם שאסור לשקר ללקוח לגבי תקנים שהם עדיין לא רלוונטים

ואתה עדיין טוען שצריך לשקר ללקוח ?

Member
    אני כעיקרון מעוניין בציוד כזה אם הוא אכן טוב לארץ, מקווה שהשבוע או שבוע הבא יהיה לי זמן לקפוץ ולבחון את הציוד והאוורור של המעילים האלו ולשפוך ולבער לחברי הפורום.

אני טואן שיש לנו תקן אירופאי עם "תקנים מתקדמים" כמו EN1621-2 ( אני חוזר על המשפת שלך : גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו EN1621-2" ואני טוען גם שאסור לשקר ללקוח לגבי תקנים שהם עדיין לא רלוונטים

ואתה עדיין טוען שצריך לשקר ללקוח ?
    אבל אתה זה שמטעה את הלקוח, מראה צילום של שקית מגן גב של חברת SAS וטוען שזה על כרית האוויר בזמן שבאתר היצרן לא רושמים את זה על אף מוצר של החברה.

ושוב למוצר שאתה מוכר כמו לרוב המתחרים שלך יש CE כללי שלא בודק את מידת ההגנה של כרית האוויר, נכון להיום אנחנו הצרכנים צרכים לסמוך על היצרנים שהמוצר אכן עושה את העבודה.

חברת CLOVER היא היחידה שהלכה קדימה ואולי רחוק מידי והעבירה את המוצר שלה בתקן החדש שעדיין לא ממש סגור, טוב או לא זה לא העניין וגם חברת clover היא לא העניין וגם לא על זה התחיל העניין.

הכר את המוצר שאתה מוכר זאת הדרך הכי טובה לשווק אותו ולהימנע מפוסטים כמו אלו.

Junior Member
    אבל אתה זה שמטעה את הלקוח, מראה צילום של שקית מגן גב של חברת SAS וטוען שזה על כרית האוויר בזמן שבאתר היצרן לא רושמים את זה על אף מוצר של החברה.

ושוב למוצר שאתה מוכר כמו לרוב המתחרים שלך יש CE כללי שלא בודק את מידת ההגנה של כרית האוויר, נכון להיום אנחנו הצרכנים צרכים לסמוך על היצרנים שהמוצר אכן עושה את העבודה.

חברת CLOVER היא היחידה שהלכה קדימה ואולי רחוק מידי והעבירה את המוצר שלה בתקן החדש שעדיין לא ממש סגור, טוב או לא זה לא העניין וגם חברת clover היא לא העניין וגם לא על זה התחיל העניין.

הכר את המוצר שאתה מוכר זאת הדרך הכי טובה לשווק אותו ולהימנע מפוסטים כמו אלו.
    יש לי PDF שך 7 דפים על התקנים של היצרן. אם אתה מעוניין אני מזמין אותך לבוא ולראות

בברכה

יש לי PDF שך 7 דפים על התקנים של היצרן. אם אתה מעוניין אני מזמין אותך לבוא ולראות

בברכה
    לא רוצה לבוא לראות, רק רוצה קישור שמוכיח את מה שאתה טוען כמו כן אין שום בעיה לעלות קבצים לשירות ענן לרווחת כל הגולשים