באתר מוטואין תחת האפוד של הלד קפסולות של הלייט 60 או 100 גרם ב 100 שח
,ח
אחלה מציאה!
עכשיו נהיה ריאלי לקנות את המוצרים האלו במחירים סבירים עם אפשרות שימוש רב-פעמית.
באתר מוטואין תחת האפוד של הלד קפסולות של הלייט 60 או 100 גרם ב 100 שח
,ח
אנחנו מאוד מצטערים על כך שתבחר לא לקנות אצלנו. אתה צריך להבין שאנחנו מוכרים ציוד בטיחותי ואחת מהסיבות החשובות שאנחנו לא רוצים למכור ציוד משלים אלה רק סטים היא שעל כל מכירה יש הדרכה ומגיעים לאופנוע כדי לבדוק איפה לשים לך את החגורה כמו שצריך . זאות אומרת שהשירות ניתן עד הסוף. במקרא שמישהו קנה בחול אנחנו לא יודעים ולא נבדוק אם הוא עבר הדרכה כמו שצריך. אם חז וחלילה קורא לא תאונה בארת לא רוצים להיות מעורבים למצב שהמוצר לא הופעל בגלל שלא הדריכו אותו כמו שצריך או לא התקינו לו את החגורה כמו שצריך ולא רוצים לקבל תלונות.
לא התכוונתי שיקנו מיכל של חברה אחרת וישימו אותו בזה שאתה מוכר (כמובן מסוכן וטיפשי), פשוט בגלל שאתה מתעקש לעשות סלקציה בין לקוחות המלצתי לחברי הפורום לקנות מחברה שלא איכפת לה מאיפה קנית את האיפוד ותמכור לך באינטרנט כל מה שתרצה.
אנחנו כציבור הרוכבים צריכים לתמוך בעסקים שלא מנסים לכפות משהוא שלא לטובתנו לכן http://www.hit-air.co.il תיהיה הבחירה שלי.
אגב אם רוכב ישראלי שיגיע לגרמניה עם הווסט של HELITE ויבקש מיכל מילוי אף אחד לא ישאל אותו איפה הוא קנה את הווסט.
אני לא חושב שהמתחרים יתנו לך לקנות מיכל אם לא קניתה את האפוד אצלהם. תברר אבל במקרא שכן אז מצאת פיתרון מצוין ואני שמח על כך .
לגבי הרוכב הישראלי שלא ישאלו אותו איפה הוא קנה את הווסט. כמובן שלא יהיה אכיפת להם למכור לו את המיכל כי הוא תייר ויודעים שרוב הסיכויים אם קורא משהו לא בסדר שלא תוכל להעמיד אותו במשפחת כי הוא נמצה בגרמניה ואתה נמצה בארץ. בחברה לא רוצים להתעסק עם תביעות מסוג זה . ברוך השם לא יהיו תביעות בכלל כי המוצר מצוין אבל עם כבר יהיה , רוצים לדעת שאנחנו היחידים שמכרו ללקוח את כל הסט ולא רק חלק מהמוצר .
בברכה,
גו'אן
תשמע גו'אן,
אני ממש מצטער לומר את זה ככה בצורה בוטה, אבל התשובות שלך מייצגות את כל מה שחולה ורקוב בקרקס שנקרא היבואן הישראלי (בפרט 'היבואן הבלעדי'):
כזה שרק מחפש איך לסנדל את הלקוחות שלו אליו ולא מאפשר לו שום גמישות. אחד שמנסה ככל יכולתו להתנער ממתן שירות מינימלי תוך שימוש בתירוצים פסאודו-משפטיים.
פעם שוק המכשירים הסלולריים התנהל ככה, כמו גם רוב שאר השווקים.
יצא לי להתעסק מעט עם יבואן של נעלי יוקרה מארה"ב (משפחה), שגם ניסה להתנער ממתן אחריות ושירות ללקוחות שרכשו נעלים מחו"ל וכשלא קיבלו מענה פנו עצמאית ליצרן, שהחזיר תשובה לאותו היבואן שעיקרה היא שעליו לתת שירות מלא ללקוחות כאילו נרכש ישירות מהם.
עם שירות לקוחות כזה, תשובות רוויות אטימות וקיבעון, גם אם המוצר שלכם היה היחידי שמציל בוודאות ממוות, ועל הדרך מעניק חיי נצח, את הכסף שלי היבואן לא היה רואה. כמו עם כמעט כל שאר מוצרי הצריכה שלי (גם ציוד שמוגדר כציוד בטיחות לרכיבה ועוד) גם את המוצר הזה הייתי מעדיף לקנות בחו"ל, מיבואן שלא מזלזל בלקוחותיו, גם במחיר איבוד ה"אחריות" שלכם.
מצטרף לMOONSHIELD
היבואנים בארץ הקודש (לפחות אילו שאני מתקל בהם) אכן גובים מחירים מגוחכים בהשוואה למה שיש בחו"ל.
בין אם זה צודק מבחינתם או לא זה לא משנה כאשר אני יכול להביא את אותו מוצר ב200 אחוז פחות.
יש מעט מאוד יבואנים שאכן מוכרים את מוצריהם פה במחירי חו"ל - מכיר אחד והוא משוטט פה בפורום והוא מוכיח שזה כנראה אפשרי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI