עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 119

אשכול: אפוד כריות אוויר - מישהו שמע?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Helite Israel צפיה בהודעה
    1. תלוי הזה מידה אתה תלבש, תלוי גם אם התלבשת עם מעיל מתחת או לו. לצערנו הרב יש הרבה אופנוענים שאומרים לנו שהם לא לובשים שום דבר כדי להגן עליהם בזמן נסיעה שזה תעות מוחלטת.
    כן יש "נושם"
    בימים חמיםלא מרגישים שהווסט עליך
    2.לא,הכבל לא מתנפנף ברוח
    לוקח לך 5שניות בירידה ועליה על האופנוע
    3.מאוד איכותי
    4. אני מקווה מאוד שלא

אני ממליץ לך לראות את זה בעצמר אבל רק כמה דוגמאות של רשויות בעולם שמשתמשים במוצרים שלנו
    מכס (צרפת) , בית ספר למשטרה (צרפת),משמר מלכותי (ספרד),משטרה (צ ' כיה),משטרת מדריד – (ספרד) וכו
    איך אפוד שמתנפח ולא דולף אוויר יכול לנשום?

Junior Member
    כבר הרבה רכשו ואני מנסה להיות הכי אוביקטיבי שאפשר למרות שאני היבואן של המוצר . אני הזמין את הרוכשים לענות לך על שאלותך . מה שבטוח הוא שהמוצר קיבל תקן אירופאי להשוואת למתחרים שלנו וזה עובדה מאוד אובייקטיבית שאי אפשר להתעלם ממנה...

Junior Member
    אנחנו נצליח 😉

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    איך אפוד שמתנפח ולא דולף אוויר יכול לנשום?
    ברגע שהאפוד מתנפח ( תוך 0.1 שניות ) הגז מתחיל לצאת . אתה צריך לחכות בערך שתי דקות עד שהאפוד מוציא את כל האוויר .

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מעריך את תשובתך והצטרפותך לפורום חשובה אבל אתה לא יכול להיות אובייקטיבי, מעדיף תשובות ממשתמש של המוצר לא מהמוכר שלו.

כבר הרבה רכשו ואני מנסה להיות הכי אוביקטיבי שאפשר למרות שאני היבואן של המוצר . אני הזמין את הרוכשים לענות לך על שאלותך . מה שבטוח הוא שהמוצר קיבל תקן אירופאי להשוואת למתחרים שלנו וזה עובדה מאוד אובייקטיבית שאי אפשר להתעלם ממנה...

Junior Member
    מישהו במקרה זוכר איך הולך המיסוי על ג'קטים? מעבר למע"מ?
    אם הג'קט יחשב כאביזר בטיחות בגלל כרית האויר זה רק מע"מ? עלות של הג'קט (הטורינג / ונטד למשל) בחול היא 3500 ש"ח ויש שמוכרים אפילו זול יותר, בהנחה שאת מיכל האויר הדחוס נהיה חייבים לקנות בארץ עוד 120 שח. הג'קט נמכר בארץ ב 5400 ש"ח

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אתה רואה, אתה כבר מפיץ מידע לא נכון כי אתה לא אובייקטיבי, המתחרים שלך HIT AIR מציינים באתר שלהם שיש להם תקן אירופי למוצרי האופנועים שלהם

בתוספת לנ"ל לא מצויין איזה LEVEL של תקן הCE לHELITE יש מה שאומר שהתקן הוא על הווסט ולא על רמת ההגנה שלו.
    כמעט כל אחד יכול לקבל תקן CE, גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו
    EN1621-2

בקיצור אין לHELITE או למתחרים תקן לרמת ההגנה של כרית האוויר אלה רק תקן CE כללי

Member
    אנחנו נצליח ��
    לא עם מחירים כאלה. למה זה עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? 4000 ש"ח לעומת 2000?

Junior Member

אתה טועה מ-א עד ת

ציטוט נכתב במקור על ידי 1cohen צפיה בהודעה
    לא עם מחירים כאלה. למה זה עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? 4000 ש"ח לעומת 2000?
    שלום, אני לא יודע איפה מצאתה את הדגם טרטל ב2000 שקלים בחו"ל ... ממה שאנחנו יודעים, המחיר הוא בסביבות ה 2450 ש"ח לא כולל יבוא, שרק על המחסנית האוויר יעלה לך משהו כמו 270 € לייבא. חוץ מזה המחיר באתר הוא 3299 ש"ח ולא 4000 ש"ח כמו שאתה מציין... אז אני לא מבין את תגובתך...

Junior Member
    אתה רואה, אתה כבר מפיץ מידע לא נכון כי אתה לא אובייקטיבי, המתחרים שלך HIT AIR מציינים באתר שלהם שיש להם תקן אירופי למוצרי האופנועים שלהם
    אחד אני לא ציינתי שום שם של מתחרה, שתיים אם כבר אתה מדבר על המתחרה הזה יש לי אחד הלקוחות שבה אלי לקנות אחד מהמוצרים שלנו אחרי שהוא הלך למתחרה הזה שציין לו שאין להם תקן CE... כמובן שצריך לקחת את זה בערבון מוגבל ושאני לא לוקח החראיות על מה שהלקוח שלי אמר לי...

Junior Member

Google is your friend...

בתוספת לנ"ל לא מצויין איזה LEVEL של תקן הCE לHELITE יש מה שאומר שהתקן הוא על הווסט ולא על רמת ההגנה שלו.
    כמעט כל אחד יכול לקבל תקן CE, גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו
    EN1621-2

הייתי מאוד סקרן על התגובה שלך אז חיפשתי.... אני מקווא שאתה קורא אנגלית :

Features:

• Vest airbag compatible with all types of jackets and jackets without bumps ridges
    • Made of textile 600D material effective against abrasion, with a comfortable inner 3D mesh
    • Cut open under the arms to maintain a great freedom of movement
    • Trigger Cable
    • Inflation in 0.1 seconds
    • Reusable, refill gas replaced quickly and easily (type 60cc cartridge sizes S, M, L and XL and 100cc sizes for LL and XL-L)
    • Protected area back, neck and thorax
    • SAS TECH CE certified back protector, this hard protective provides a better distribution of shock protection from sharp objects, removable
    • Retro reflective line in the back
    • Earrings attaches robust and easy to use
    • Adjustment straps to adjust the width
    • Certification meets the CE standards EN1621-4 and EN1621-2 for the airbag and for back protector
    • SRA Note 3 ***
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-08-2017 בשעה 11:20.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי hooo צפיה בהודעה
    מישהו במקרה זוכר איך הולך המיסוי על ג'קטים? מעבר למע"מ?
    אם הג'קט יחשב כאביזר בטיחות בגלל כרית האויר זה רק מע"מ? עלות של הג'קט (הטורינג / ונטד למשל) בחול היא 3500 ש"ח ויש שמוכרים אפילו זול יותר, בהנחה שאת מיכל האויר הדחוס נהיה חייבים לקנות בארץ עוד 120 שח. הג'קט נמכר בארץ ב 5400 ש"ח
    שלום
    1/ יש הנחות השבוע בכל המוצרים אז אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות אם אתה מתעננין במוצר ספסיפי.
    2/ יש לנו מחסור על המחסניות האוויר כי היבוא עולה מאוד יקר על המוצר הזה ספסיפי, חבל שהיהי לך את ג'קט חז וחלילה בלי מחסנית אוויר
    3/ על תשקח שאם אתה קונה מוצר של HELITE בחו"ל ושחז וחלילה יש לך בעיה עם המוצר האחראיות על הג'קט או על המחסנית אוויר (שנתיים על הג'קט ו 10 שנים על המחסנית אוויר) לא תקף בארץ זאת אומרת שתצתרך לפנות לאתר שמוחר לך בחו"ל ולא אלינו כדי שיטפלו בך.

הייתי מאוד סקרן על התגובה שלך אז חיפשתי.... אני מקווא שאתה קורא אנגלית :

Features:

• Vest airbag compatible with all types of jackets and jackets without bumps ridges
    • Made of textile 600D material effective against abrasion, with a comfortable inner 3D mesh
    • Cut open under the arms to maintain a great freedom of movement
    • Trigger Cable
    • Inflation in 0.1 seconds
    • Reusable, refill gas replaced quickly and easily (type 60cc cartridge sizes S, M, L and XL and 100cc sizes for LL and XL-L)
    • Protected area back, neck and thorax
    • SAS TECH CE certified back protector, this hard protective provides a better distribution of shock protection from sharp objects, removable
    • Retro reflective line in the back
    • Earrings attaches robust and easy to use
    • Adjustment straps to adjust the width
    • Certification meets the CE standards EN1621-4 and EN1621-2 for the airbag and for back protector
    • SRA Note 3 ***
    גם אני מאד הסתקרנתי ולא מצאתי שום היזכור לזה כשהקלקתי על כל אחד מהמוצרים באתר היצרן, אפשר קישור?
    זה מה שהיצרן כותב על הטרטל

• TURTLE CE Approved Airbag effective in 0.1 seconds
    • SAS-TEC back protector 1621-2 certified EC, removable
    • Textile 600D to effectively resist abrasion
    • Neon yellow to be seen better in the day
    • Retro-reflective tape to be seen at night
    • Interior textile 3D mesh for comfort
    • Clear underarm for freedom of movement
    • Robust front clips, easy to open and close
    • Adjustment straps to adjust the width at least 3-4"
    • 1 CO2 cartridge and 1 motorcycle tether included

For sizes S-XL only use the 60CC CO2 Cartridge
    For L-L and XL-L only use a 100CC CO2 Cartridge

נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-08-2017 בשעה 11:20.

Junior Member
    EN1621-2

בקיצור יש לHELITE תקן לרמת הכי מתקדם לגבי הגנה של כרית האוויר...
    Snap 2017-07-06 at 17.53.38.jpg