זה לא סוד שקטנועים עם גלגלים גדולים ומחסור בתא מטען לא נמכרים בכמויות ולכן גם לא מבזבזים עליהם עלויות פרסום.
אז יצא לי לגלוש קצת באתר של הונדה ישראל, וראיתי את הכלי הזה :
https://www.hondabike.co.il/product/sh300-2017
חדשות על הכלי שמגיע לארץ ? אין.
מחיר ? אין.
ביקורות בארץ ? אין.
התקשרתי להונדה, אמרו לי שכמה אנשים עשו הזמנה מיוחדת והם קיבלו את הכלים... נשמע מוזר מ1 עד 10, 13.
אבל זרמתי איתם... שאלתי אם הכלי אמור להגיע מתישהו ? אמרו לי שלקראת סוף השנה.
אוקיי... מה לגבי מחיר שאלתי ? אהה... 40 אלף.
בקיצור,
שמישהו יתקשר לבלוקבאסטר.
זה לא סוד שקטנועים עם גלגלים גדולים ומחסור בתא מטען לא נמכרים בכמויות ולכן גם לא מבזבזים עליהם עלויות פרסום.
זה רק הדגם הכי נמכר באיטליה (150 מקום 1, 300 מקום שני) ויוצרו ממנו מיליון פרטים, אבל מה האיטלקים האלה מבינים בקטנועים? אה?![]()
המחיר הוא 40 לדגם עם הABS זה היה 36 לפני כן. הונדה מאפשרים למי שרוצה לרכוש את הדגם להזמין ע"פ דרישה, הבנתי מהשיחה ההאחרונה איתם שיש דגם 1 במלאי, אולי כבבר נמכר.
תבדוק את הפיאג'יו בברלי החדש.
Tracer 900
בוורלי 350 נשמע הרבה, הרבה יותר כיף.
והוא עולה משמעותית פחות מ-40K.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
זה לא ממש משנה מה הולך באיטליה, בארץ זה לא הולך: הקטנועיסט הישראלי מעדיף שימושיות של בגאז' מתחת לכסא + נוחות של כורסא, על פני יכולות דינאמיות וחוויית רכיבה... יש דווקא כתבה לא רעה באתר.
גם אני בזמנו... עשיתי נסיעת מבחן על X-City 250, נדהמתי מההתנהגות לעומת "קטנועי מנהלים" והוקסמתי מהמחיר שבו היה אפשר לרכוש את הכלים האלה ביד2, ועדיין הלכתי עם העדר מהשיקולים המוזכרים לעיל
http://fullgaz.co.il/%D7%A7%D7%98%D7...E%D7%91%D7%A7/
בישראל כולם רוצים להיות מנהלים, אז הם צריכים קטנוע מנהלים
בתור אחד שהיה בעלים של SH125, אני מתגעגע מאוד.
הייתי מחליף את XEVO שלי בSH300, אגב בחדש קסדה כבר נכנסת לתא המטען.
אבל 40 אלף זה לא ריאלי... גם 35 זה הרבה, ובאמת שהבברלי נשמע הרבה יותר הגיוני פתאום, למרות שבעייני גם הוא מתומחר מוגזם.
איך יכול להיות שהונדה רייבל 500 (אופנוע!)
מתומחר 45 אלף
והSH 300 מתומחר 40 אלף?! .
סקוטר ,אומנם אחלה סקוטר אבל עדיין..
" מאיר חלם ושות".
ולגבי הבוורלי. לא יודע לגבי האמינות לתווך ארוך מול הSH.
אבל בכל זאת מבית פייאגו.
חוצמזה הגיע הזמן לשינוי צורה לSH.
יופי של מנוע בגוף מיושן.
גם אישה עם מרץ צריכה להתאפר לפעמים.
חאלס אותה הצורה מ2008.
צ'או
כשדיוק 390 עולה 35 אלף... אי אפשר לתמחר קטנוע יחסית פשוט ב40.
חבל, כי אם היו מתמחרים אותו באיזור ה30, זה היה משמח הרבה אנשים.
להשוות מחיר של כלי שמיוצר בהודו לכלי שמיוצר באיטליה זה קצת לא הוגן.
מצד שני הבברלי 350 מיוצר באיטליה גם כן (אם אני לא טועה) ועולה 34,000.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
יש לי את ה-SH300 כבר חמש שנים. גם לי שיקשקו הברכיים לפני שרניתי בסכום השערורתי של 36K ש"ח. אני יכול להבטיח לכל הסקפטים שבחיים איתו מבינים מהר מאוד לאן כל שקל הלך. הקטנוע הכי טוב שנתקלתי בו ואם היו מציעים בזמנו את הדגם עם ה-ABS הייתי משקיע עוד 4K בשביל המערכת. הקטנוע הטוב ביותר שיצא לי לרכב עליו.