חפש AJP PR4 משומש
אני מאמין שיכנס בתקציב וישרת אותך יופי בשטח. הוא נמוך יחסית לכלים מקצועיים ויהיה לך נוח.
לנסיעה פעם בשבוע משדות העמק לתל הביב, קח רכבת.
שלום לכולם
עברתי לקיבוץ גלעד, קרוב למשמר העמק מה שאומר שיש לי מספיק שטחים לרכב בהם
יש לי נסיעה אחת לשבוע לת''א הלוך חזור (170 ק''מ), ובכל הזמן הפנוי אני פה.
בכל מקרה יש לי כעת NINJA 250, התנסתי בעזרת הקורס של פרוריידינג ברכיבת שטח על ה250WR ואהבתי.
בכל מקרה, כנראה שאת הWR אני לא יצליח להשיג ב-25K אלה רק הרבה מעבר.
אני רוצה המלצה לכלי שטח ראשון, לא צריך לשבור סלעים וכדו' אבל שישרת אותי גם בשלב שאני ידע קצת מעבר לשטח
וכמובן ישמש אותי בנסיעה היומית הזאת לת''א.
כמובן חשוב לי כלי שגם אפשרי יהיה להנמיך אותו, או שיבוא כמה שיותר נמוך מההתחלה (1.67 ועל WR קצת התקשתי, זה עניין של תרגול אבל מעדיף תמיד שיהיה נמוך).
תודה לכל העוזרים!שבוע טוב
חפש AJP PR4 משומש
אני מאמין שיכנס בתקציב וישרת אותך יופי בשטח. הוא נמוך יחסית לכלים מקצועיים ויהיה לך נוח.
לנסיעה פעם בשבוע משדות העמק לתל הביב, קח רכבת.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
ד"ר פלוץ,
אני מניח שדיברת על WR250F ולא על WR250R, ההבדל בינהם כמובן הוא גדול.
יש לך כמה אופציות והתקציב שלך לא כזה נורא אם אתה מכוון לאופנוע דו"ש עם יכולות שטח מוגבלות (בסופו של דבר המגבלה היא הרוכב לא הכלי).
1. WR250R נכנס בתקציב שלך יפה, הדו"ש 250 סמ"ק הכי מוצלח בשטח היום. יחזיק את הנסיעה של ה- 170 ק"מ אך זה לא יהיה כיף כמו על הנינג'ה.
2. הונדה CRF250L, אמינות של הונדה ומועדון רוכבים מטורף (כנס לדף המועדון בפייסבוק כדי להבין מה הולך שם). יכולות שטח פחותות משל הימאהה אבל עדיין כלי מעולה.
מנגד, מה לגבי DRZ400? לא יודע לגבי דרגת הרישיון שברשותך אבל הייתי ממליץ לך על הסוזוקי מהרבה בחינות, יכולות שטח טובות, תוכל לגמוע מרחקים בכביש ובשטח יותר טוב מהכלים שצויינו מעל. כמובן הייתי מחפש טוב טוב כלי שמור, יש המון שחוטים אך התקציב שלך מספיק טוב למצוא אחד.
כל האמור מתייחס לדו"שים בלבד, אם רכבת על ה-WR250 בהדרכה כמובן שהבנת שמדובר בכלי אינדורו מקצועי, אף אחד מהכלים שצוינו מתקרב ליכולת שטח של כלי כזה (שוב תלוי ברוכב..) אך תוכל למצוא בתקציב שלך ק.ט.מ 125 דו"פ מעולה שיהווה לך כרטיס כניסה לשטח אך מצד שני יבטל לך את היכולת להתנייד כליל.
בנוגע לגובה - אני 1.65 רוכב על הוסקוורנה TE125, לא מונמך...הכלים שצוינו נמוכים יותר ולא יהוו לך בעיה בכלל. יש לך מספיק טכניקות להתמודד עם גובה המושב לפני שינויי גיאומטריה והנמכות שונות אלא אם מדובר בהנמכת מושב. בגדול, רוכבים נמוכים צריכים לעבוד יותר קשה בשטח אבל זה רק גורם לך להשתפר וללמוד.
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי Oznik; 11-06-2017 בשעה 08:31.
אתה טועה בהנחה...
פרוריידינג מעבירים קורסי שטח על WR250R לאנשים שאין להם אופנוע משלהם.
מעבר לזה, מחזק את רוב מה שנכתב מעלי.
לדעתי אין טעם להחזיק דו"ש בשביל רכיבה אחת בשבוע על הכביש. סע ברכבת או תקנה קטנוע בשביל זה.
על כל דו"ש נורמלי (כלומר שיש לו יכולות שטח כלשהן) אתה תסבול מאד מהרכיבה השבועית הזו, וגם תתפשר על יכולות שטח שלא לצורך.
קנה לך 125 דו"פ לשטח בלבד, שנכנס יפה מאד בתקציב שלך ובגובה שלך וילמד אותך את הבסיס ברכיבת שטח וגם ימשיך איתך עד כמה שתרצה.
אני הייתי הולך על ktm 690 שנת 2011.