שלום לכולם,
בשעה טובה ה-CB1000R מצא לו קונה מאושר והגיע זמני לחזור לשטח. בניסיוני בעיקר דוש"ים ורכיבת דאונהיל באופניים כך שאינדורו מקצועי הוא הכיוון.
פרטים יבשים: 1.65 על 65 קילו, תקציב של 30 אלף ש"ח (לא מעוניין למתוח אותו כלל אם אפשר או לקחת הלוואה), צריך כלי שיוכל להנות מטיולים גם ארוכים מדי פעם.
האופציות:
1.ק.ט.מ 125 דו"פ
2.ק.ט.מ 250 מרובע פעימות
3.ימאהה WR250F(?)
אני מטפל בכלים שלי לבד, כולל כיווני שסתומים, טיפולים קטנים גדולים ומה שמתבקש בינהם.
ידוע לי שה- 125 דו"פ יהיה מושלם גם לאחזקה וגם במחיר אוכל לרכוש כלי יחסית חדש לעומת ה- 250 מרובע פעימות אך לאחר רכיבה על אחד אישית אני מרגיש יותר נוח על ארבע פעימות שיכול "לדרוס" מכשולים בקלות ולא מצריך אותי להיות דרוך בכל רגע. בנוסף לטיולים ארוכים (שיכללו כנראה מעט מעברי כביש) הכלי לא אידיאלי.
אני רואה הרבה רוכבים שעוברים ממנו ל-250 ארבע פעימות..מישהו יכול לחדש לי? למה כן כדאי דווקא אחד כזה?
ה 250 ארבע פעימות מרגיש לי מתאים, עם זאת כנראה שיפני יעשה לי חיים קלים יותר בייבוא חלקים מארה"ב (משפחה וזה) - מישהו רכב על שני הכלים? האם הימאהה מוכך כמתחרה ראוי ואמין אל מול הק.ט.מ?
תודה למציעים כלים כגון GAS GAS, TM ואולי כלים נוספים אך מעדיף לרכוש כלים בעלי שוק יציב וחלקים זמינים לאורך השנים שכן הכלי יישאר כנראה הרבה זמן אצלי.
בנוגע למחירי שוק - מה המחירים הנהוגים ביחס למחירון?
תודה לעונים!