ציטוט נכתב במקור על ידי Milk-Inc צפיה בהודעה
ניסיתי לעשות את החישוב הכלכלי, אבל קצת התקשתי את האמת כי אף פעם לא היה ברשותי כלי סופר-ספורט, למרות שאני יודע שהערך שלהם יחסית נשמר.

החשיבה הייתה כזו:
להחליף את הזד ב-40K ק"מ, להביא במקום הזד עכשיו משהו עם ק"מ נמוך שגם איתו ככל הנראה אגיע לאזור ה-40K ק"מ, וככה להימנע מהנסיון למכור כלי שיש לו כ-70 אלף ק"מ+, כי אני יודע שבאופן אישי ישר הייתי שולל כלים עם 70/80K+ ק"מ, אז אני מניח שככה גם הרוכש הממוצע בשוק.
זה כבר קצת להיכנס לתחום של מגדית עתידות, אבל השאלה היא באמת מה יהיה יותר נכון מבחינה כלכלית.

כי מבחינת פאן, אני נהנה מהזד בצורה בלתי רגילה (למרות מחלת השדרוגיטיס שכולם סובלים ממנה ברמה כזו או אחרת)

לגבי במו S1000R - חיפשתי, כי נראה שזה הכלי שיספק לי את הכי הרבה תמורה לכסף, אבל אין כאלה משומשים מלבד כלי בודד בלוח יד 2 שהוחלף לו מנוע (כלי עם כ-30 אלף ק"מ, מנוע עם 10K) - פחות מעדיף להתעסק בדברים כאלה.
חבל שאין עוד כאלה משומשים... מעניין מה הסיבה

אגב, מעבר מזד 1000 לסופר-ספורט: אנחנו מדברים על שינוי מהותי בעלויות אחזקה? (למרות שבשני המקרים מדובר בטיפול כל 6K ק"מ)

ניסיתי גם לחפש טואנו (הטואנו הוא סוג של חלום), אבל לא מצאתי משהו מעניין, כי גם אין הרבה אופציות ביד 2 (נראה לי גם כלי אחד אם אני זוכר נכון)
מבחינת עלויות - אני מדבר מניסיון של אחרים בעיקר ממה שאנשים משתפים פה בפורום, לא רוצה לשלוף מהשרוול תירוצים משכנעים כגון יותר שעות מוסך עבור פירוק פלסטיקה לכיוון שסתומים, מנועים בעלי הספק גבוה יותר ואופי רכיבה שונה ישפיע על בלאי צמיגים גלגל"ש ועוד..ולא נראה לי שתרצה להרכיב צמיג ספורט תיור על מכונה מושחזת.

בנוגע למכירה - את ה-CB1000R שלי מכרתי עם 80 אלף קילוטר במחיר קרוב למחירון. אמנם הוא היה שנת 2009. תוריד מעט במחיר וזה לא כזה נורא.

הטואנו חלום..יכול להבין אותך.

קח את הזמן תנסה למצוא כלי מתאים, אולי יצוץ לו אחד