תחפש xcity או הונדה sh
צהריים טובים, אבא החליט לעזור לסטודנט חנוק , הדרישה :
עד 5 אלף שקלים חדשים , ומקום קנייה כמו מוסך , טרייד אין וכדומה , אין מה לשנות את הגישה , זה התנאים.
יש מקומות שכדאי לבדוק שנחשבים אמינים , היעד הוא : מובי , S1.
התקציב לא כולל ביטוח כמובן .
ישור קו יעשה על ידי ( לא מנוע וכדומ' , אלא דברים פשוטים ) , המלצות ?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
RSV4
תחפש xcity או הונדה sh
הונדה SH125 כלי מטריף
יותר חשוב לדעתי שהכלי יהיה אמין לו.
לסטודנט הוא אידיאלי רק לומדים לחיות עם תיק או ארגז
Xcity אין למצוא בכלל ( לפי יד 2)
והונדה מעל התקציב לצערי
RSV4
תקפוץ לאזור המשולש בתל אביב, רוב המוסכים מסביב מחזיקים קטנועים רבים למכירה, ממליץ על סוכנות כמו אלבר של דיאלים, לרוב יש שם גם מציאות של כלים שעשו עליהם טרייד.
אישמוטו גם נחשבים אמינים מבחינתי.
ההיצע עולה על הביקוש במקומות האלה ויש לסוכנות עשרות כלים למכירה שם, רק לקחת את אחד עם הנתונים הכי טובים ולהנות.
בתקציב כזה אפשר בקלות ליפול על חתול בשק .
ישור קו של דברים פשוטים לא יוריד הרבה ממחיר הקטנוע,למצב המכני יש משקל יותר גדול (זה שהקטנוע ממשיך לנסוע לא אומר דבר).
במצבך,תקציב גבולי + קניה בסוכונות או במוסך,שאגב אם יש לך ספק בסוכנות לא באמת טורחים לבדוק את מצב הכלי לפני הטרייד או במקרה של מוסך - בתקציב שאתה מחפש,מתקנים אותו בזיל הזול ומעבירים הלאה.
הייתי ממליץ לך על מובי,זה קטנוע מאוד פשוט וגם אם תיפול תוכל לקום חזרה בתקציב דיי בסיסי ויותר מיזה הייתי ממליץ לך בחום לבדוק היטב לפני שאתה סוגר את העיסקה.
גם כשזה יעלה 500 שקלים בבדיקה חיצונית לפני קניה (חיצונית - לא במקום שאתה קונה ממנו,לך למישהו מוכר ונטרלי).
בהצלחה.
תנסה גם ב'טופ גאן' יגאל אלון122.
מחזק את שנאמר על בדיקה במוסך בלתי תלוי במוכר. אל תוותר.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
תודה רבה , חשבתי על מובי גם בתור אופציה, אבל דיאלים בתקציב של 5, נכנסים אפילו שנת 2015 ( השוק על הפנים ) , כדאי לפזול לכיוון ?
הייתי מכונאי 3 שנים בצבא , אני מקווה שהידע לי מפסיק .
רכבתי על אופנוע בעבר ( יוסאנג Gt250r) לכן העולם הזה מוכר לי .
RSV4