ממש טיעון דבילי (אל תעלב).
הטיעון הנורמטיבי שלך צריך להיות, קחו אתכם את הקסדה כי כל הארגזים ניתנים לפריצה בקלות.
כל השאר בונוסים, מיותרים לטעמי אבל אם זה עושה לך טוב זרום עם זה.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
אני לא כותב בפורום פה הרבה לאחרונה, אבל יש מקרה ממש מצוין שקרה לי לא מזמן שרציתי לשתף איתכם. אולי זה יעזור גם לכם.
לאחרונה קניתי קטנוע - מעדיף לא להיכנס לפרטי פרטים עליו. הקטנוע הקודם שהיה לי לפניו, הקסדה הייתה נכנסת בארגז(לא תחת המושב) ולכן לא הייתי צריך לסחוב אותה איתי לכל חור. אבל בקטנוע הזה אין ארגז ובדיוק בימים הקרובים ששקלתי להתקין ארגז - זה קרה. יותר נכון, קרה משהו שגרם לי להתחרט ודווקא בכוונה לסחוב את הקסדה איתי.
הייתי בדרך לחנות בקניון, פנתה אליי בחורה צעירה לגבי הקסדה שלי והתחילה לשאול שאלות של מתחילים(איך מוציאים רישיון לאופנוע, מאיפה קונים קסדה, כמה שיעורי נהיגה צריך, כמה זה עולה, וכו וכו). העניין הוא - שאם ולא הייתי סוחב את הקסדה איתי, והיא הייתה נשארת בארגז \ במושב, מעולם לא היו השאלות האלו ומעולם לא הייתה פונה אליי.
וניחשתם נכון, לקחתי מספר שלה בסוף. אתמול היא הייתה איתי במסעדה ואח"כ הסתובבנו.
חוץ מהמקרה הזה - פונים אליי לא מעט עם שאלה סתמית וקצרה - כשאני מסתובב עם הקסדה ביחד איתי. "סליחה, אתה יודע איך עושים רישיון", "איפה לומדים רכיבה", ועוד. אני לא כזה נואש לחברים \ בחורות, אבל זה מעורר עניין אצל אנשים שאיתם יכול להיות לי לא מעט במשותף.
אז - אולי זה יגרום לכם, לחשוב על העניין או להסתכל עליו בצורה קצת אחרת. חוץ מזה - שתמיד הייתה לי תחושה של "כוח" בזה שרואים אותי עם קסדה מכיוון שיש כאלו שיסתכלו על רוכב אופנוע\קטנוע כעל מישהו בעל כוח או גבורה. נכון, נשמע שחצני בהתחלה - אבל התרגלתי.
ממש טיעון דבילי (אל תעלב).
הטיעון הנורמטיבי שלך צריך להיות, קחו אתכם את הקסדה כי כל הארגזים ניתנים לפריצה בקלות.
כל השאר בונוסים, מיותרים לטעמי אבל אם זה עושה לך טוב זרום עם זה.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
ואני כבר חשבתי שקשרת את הקסדה על הקטנוע מבחוץ ומישהו השתין לך בתוכה. התאכזבתי.
Sent from my T5 using Tapatalk
לאו דווקא טיעון דבילי,הכותרת מטעה.
תנסח את הכותרת מחדש,בגדול כמו ההוא מעליי מה שעושה לך טוב.![]()
חשבתי כבר שהתחתנתם בסוף...
ואני חשבתי בכלל על האופנו בנק..
שהיה נכנס עם קסדה, יוצא לו בנחת עם כמה לירות " ובזמן שכל " הכחולים " היו מחפשים אותו, היה מחכה, מחביא את הקסדה וחוזר ליד זירת הפשע, ועומד עם כמה עשרות סקרנים..
עד שיום אחד יצא עם הקסדה פעם 1 יותר מדי..
( היה רוכב על איטלקייה מזדקנת.
יש לי תחושה קטנה שחלקכם מקנאים בי במקצת על הפניות מאנשים שאני מקבל כשאני מסתובב עם הקסדה, עם בחורות בפרט ואנשים בכלל. לא שאתם אומרים את זה בפירוש "אני מקנא בך" - אף אחד שהגיב פה ולעג לא יודה בזה, אבל הלעג עצמו מעיד על כך גם בלי שתאמרו במפורש.
כמה פטתי בהתחשב שאני כביכול לפי המוח הקרימינלי והדפוק שלכם, הוא זה שכותב אשכולות לא איכותיים ובקיצור מבחינתכם לא מביא תועלת לסביבת הפורום. צחקתי אז ואצחק גם עכשיו - הכל נובע מהצורך האדיר שלכם להתבגר.
וואלה אנקודטה מעניינת, הייתי בראיון למשרת התמחות לפני כחודש, הגעתי עם האופנוע כמובן ושנכנסתי לראיון עם הקסדה, המראיין התחיל לשאול שאלות על האופנוע, סגנון רכיבה וכדומה, לא נגענו בכלל בשאלות שקשורות למשרה שאליה התראיינתי.
הקסדה אולי יוצרת עניין בתחומי עניין משותפים. אבל הבחורה הזאת הייתה מוצאת תירוץ לפנות אלייך בכל מקרה כי היא היא נדלקה עלייך, אז שלא יעבדו עלייך :P
דבר איתנו אחרי שתכניס אותה למיטה וחוץ מזה דורשים תמונה של הגברת.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מה? אחד ההזויים שקראתי
חשבתי שגנבו לך, ששברו את המושב כדי לגנוב את הקסדה ואז אתה בא לי עם סיפורי אלף לילה ולילה
הסיפור שלי בפוסט הראשון אמיתי במאה אחוז, ואני לוקח איתי את הקסדה מתוך העובדה שיהיו אנשים שיסתכלו עליי כאדם בעל כוח וגבורה. בתור רוכבים, בשבילנו זה דבר שגרתי אבל יש אנשים שרק המילה "אופנוע" מפחידה אותם מאוד - בעיקר מבוגרים. חשבתי שאתם יודעים את זה... נו מה, גיליתי לכם את אמריקה רק עכשיו?
אני חושב שיש לי את הזכות, אפילו המינימלית, להשוויץ קצת ולהתגאות בעניין ולשתף חוויה. תקראו לי שחצן \ טמבל או מה שזה לא יהיה, אבל השטויות שיוצאות לכם מהפה לא הזיזו לי בעבר ולא יזיזו לי גם עכשיו.