אני לא כותב בפורום פה הרבה לאחרונה, אבל יש מקרה ממש מצוין שקרה לי לא מזמן שרציתי לשתף איתכם. אולי זה יעזור גם לכם.
לאחרונה קניתי קטנוע - מעדיף לא להיכנס לפרטי פרטים עליו. הקטנוע הקודם שהיה לי לפניו, הקסדה הייתה נכנסת בארגז(לא תחת המושב) ולכן לא הייתי צריך לסחוב אותה איתי לכל חור. אבל בקטנוע הזה אין ארגז ובדיוק בימים הקרובים ששקלתי להתקין ארגז - זה קרה. יותר נכון, קרה משהו שגרם לי להתחרט ודווקא בכוונה לסחוב את הקסדה איתי.
הייתי בדרך לחנות בקניון, פנתה אליי בחורה צעירה לגבי הקסדה שלי והתחילה לשאול שאלות של מתחילים(איך מוציאים רישיון לאופנוע, מאיפה קונים קסדה, כמה שיעורי נהיגה צריך, כמה זה עולה, וכו וכו). העניין הוא - שאם ולא הייתי סוחב את הקסדה איתי, והיא הייתה נשארת בארגז \ במושב, מעולם לא היו השאלות האלו ומעולם לא הייתה פונה אליי.
וניחשתם נכון, לקחתי מספר שלה בסוף. אתמול היא הייתה איתי במסעדה ואח"כ הסתובבנו.
חוץ מהמקרה הזה - פונים אליי לא מעט עם שאלה סתמית וקצרה - כשאני מסתובב עם הקסדה ביחד איתי. "סליחה, אתה יודע איך עושים רישיון", "איפה לומדים רכיבה", ועוד. אני לא כזה נואש לחברים \ בחורות, אבל זה מעורר עניין אצל אנשים שאיתם יכול להיות לי לא מעט במשותף.
אז - אולי זה יגרום לכם, לחשוב על העניין או להסתכל עליו בצורה קצת אחרת. חוץ מזה - שתמיד הייתה לי תחושה של "כוח" בזה שרואים אותי עם קסדה מכיוון שיש כאלו שיסתכלו על רוכב אופנוע\קטנוע כעל מישהו בעל כוח או גבורה. נכון, נשמע שחצני בהתחלה - אבל התרגלתי.