מוכר לכל מי שפרסם כלי למכירה, זה נקרא לפלרטט. לומדים לסנן.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
קודם אציין שאין לי מושג מראש איפה שאלה כזאת תתאים באיזה מחלקה בפורום...אם לא מתאים ב"כללי" מוזמנים להעביר לאן שמתאים.
יש לי חבר טוב שכמעט קניתי את האופנוע שלו ממנו. בסוף לא קניתי אבל כבר חלף משהו כמו שבועיים מאז, והוא דיבר איתי לאחרונה ואומר שפנו אליו קרוב ל 20 אנשים - וכל האנשים האלה, או שרצו לבוא ואז התחרטו בסוף, או שסתם התקשרו לשאול ולהתעניין ולא יצא מזה כלום.
הוא אומר שמתוך כל ה 20 שהתקשרו אליו עד עכשיו, 1 אפילו לא בא לראות את האופנוע וכולם התחרטו \ ביטלו בסוף. בקיצור הוא שואל למה התופעה הזאת קוראת - ולמה בן אדם שמההתחלה לא באמת רציני ומעוניין מתקשר אליו?
אני עוזר לו ומפרסם בשבילו את הכלי גם בפייסבוק, אנחנו מכירים מכיתה א ואיכפת לי ממנו ובאמת שבעצמי אין לי שום מושג למה פונים אליו כלכך הרבה ככה סתם ובסוף לא קונים.
אתם מכירים את התופעה?
מוכר לכל מי שפרסם כלי למכירה, זה נקרא לפלרטט. לומדים לסנן.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
לא חסרות סיבות לזה שאף אחד לא בא...
מחיר לא הגיוני, קילומטראז' גבוה במיוחד, שילוב של השניים, מצב כלי לא משהו, ועוד ועוד.
תפרט קצת יותר בבקשה - מה הכוונה לסנן? ואת מי?
למה בעצם אנשים עושים את זה לאנשים שמפרסמים דברים שלהם למכירה?
חבר שלי מאוד מבואס בעיקר בגלל שכל פעם שמתקשרים אליו לגבי המודעה, זה לא מוביל לשום מקום. אם תוכל לפרט יותר אני אשמח, ככה אוכל להסביר לו למה עושים לו את זה ומה גורם לכך.
המחירון של האופנוע שלו עומד על 5000 בערך - הוא פירסם ב 4000. מדובר במשהו שהוא דווקא מבוקש יחסית, ויש לו שוק.
כל הפרטים האלה שציינת כתובים במודעה שהוא פרסם - ככה שלא הבנתי את ההיגיון. הרי אם בן אדם לא מתאים לו מבחינת אחד מהדברים האלה, או כמה מהם ביחד - למה בכל זאת התקשרו אליו? אנשים יכולים הרי לדעת מראש אם משהו מתאים להם או לא לפי מה שרשום, עוד לפני שהם מתקשרים.
צריך רק קונה 1 חכה בסבלנות.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
הפסיכולוגיה-מדע מעניינת,כשה אשתי חיפשה עבודה,אמרתי ללכת גם לרעיונות למקומות שאין כוונה לעבוד שם.
אבל ללמוד-מה שאלים,איך.. וכוי...
כך האנשים האלה-פשות לא רציניים...מחפשים לא יודעם מה
גם אני חשבתי ככה ואמרתי לו. אבל מבאס אותו מאוד שפונים אליו עוד ועוד אנשים - ולא קונים. חלקם שאלות תשובות, חלקם טוענים -
"אני יבדוק מתי אני יכול לבוא ואודיע לך" ,
"בסדר תודה אני אהיה איתך בקשר"
ככה הוא סיפר לי. והאמת שמבחינתו, המשפטים האלה הם בדיוק כמו שאומרים "לא". כי אף אחד מהאנשים שאמרו את זה לא חזרו אליו.
חשבת פעם לפתוח את כל השרשורים הפילוסופיים האלה באוף-טופיק?
קימקו ויויו 125. כן, קטנוע
האמת שהוא לא אמר לי שדיברו איתו על מחיר בטלפון ואף אחד לא ניסה להוריד אותו. פשוט המשיכו להתקשר שוב ושוב ואף אחד לא באמת בא אליו...
אני מבין שזה יכול להיות המון סיבות כפי שאתר אומר. אבל הוא ממש מבואס מזה כי בעיקר בגלל שהוא קיבל המון, אבל המון פניות עד עכשיו...הוא לא ציפה לקבל כלכך הרבה פניות ועדיין לא להצליח למכור את האופנוע.
שיחכה לחפש עבודה של 'גדולים', הוא עוד יתגעגע לזה...
גם. ואולי גם כאלה שרואים מחיר 4, ומתקשרים להגיד 2000 אני בא מחר. מקבלים לא, ממשיכים למודעה הבאה. אולי בעלי כלים דומים, שבודקים מחירי שוק. כמו שאמרתי, לא חסר. בכל מקרה, כשיבוא קונה רציני, הוא יבוא לראות ולקנות. סבלנות..
נ.ב. VIVIO ממש לא מבוקש. הוא גם יחסית לא נפוץ, לכן מחירו יותר זול ממקבילים (לפי מה שאני זוכר כשחיפשתי קטנוע 125 לאקסית).