יש לי S3 שנת 2013. סהכ מאוד מבסוט ממנו. לא יכול להשוות ל VS כי לא היה לי.
מתכוון למכור בשבועות הקרובים עקב שדרוג לאופנוע. מוזמן ליצור קשר בפרטי אם מעוניין לקנות או לחוות דעת קצת יותר מפורטת על הכלי
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
בוקר אור , כמו שהכותרת אומרת , אני קרוב לקניית קטנוע ( בתקציב של 5000 ) , התלבטות היא בין ה VS125 לדיאלים S1 , אני לא מוצא כל כך מבחנים חוץ מהבחנים הישנים של פול גז , בגלל זה אני רוצה חיזוק ממכם לגבי אחד מהקטנועים
VS125 :
בתקציב הנ''ל נכנס שנה ישנה
מיושן לגילו , לא מודרני כמו S1
אמינותו מוכחת .
מוכר וידוע ושופע חלקים
S1:
מודרני , חדיש , בתקציב הנ''ל נכנס שנה גבוהה עקב שוק לא משהו
אמינות לא מוכחת כמו הVS
חלקים די קשים להשגה ביחס לVS
אני אטפל בכלי בעצמי , לכן מוסך לא דאגה מבחינתי .
הדרישות שלי לא גבוהות :
נסיעה בעיר , עלויות טיפול לא גבוהות , ואמינות , לא משהו יוצא דופן
אני בחור שוקל 100 ק''ג גובהה 185
Sent from my MI 5 using Tapatalk
RSV4
יש לי S3 שנת 2013. סהכ מאוד מבסוט ממנו. לא יכול להשוות ל VS כי לא היה לי.
מתכוון למכור בשבועות הקרובים עקב שדרוג לאופנוע. מוזמן ליצור קשר בפרטי אם מעוניין לקנות או לחוות דעת קצת יותר מפורטת על הכלי
It's not about the speed. It's about the ride!
אני לא מאמין שבקטוגריה הזאת אמצא הבדלי נוחות גדולים , אין לי משהו מיוחד , אמין וקל לטיפול ביתי , אין לי בקשות מיוחדות
RSV4
טעות שלי. קראתי לא נכון. אכן הכוונה היתה ל S1. מתנצל על הבלבול
It's not about the speed. It's about the ride!
למה שלא תוסיף HD125 לרשימה? גלגלים גדולים וכאלה.
אם תרצה - אפשר גם למצוא XCITY 250 +/- בתקציב. כמה רמות מעל הכלים שאתה מדבר עליהם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
HD מהסיבה של הקירור מים , מעדיף כמה שפחות מערכות בנפח הקטן , את האמת לא חשבתי עליו לעומק , אבדוק על זה.
ולגבי ה. Xcity אכן הופתעתי מהמחיר , אבל יש קאץ בכל זה ? גם ימאאה , גם נפח גדול ואם זאת מחיר נמוך , מה אני מפספס פה ? ( חוץ מזה שהם נכנסים בשנתונים נמוכים )
RSV4
תא המטען של ה XCITY קטן עד לא קיים, בגלל זה ישראלים לא אוהבים אותו.
ליתר דיוק יש תא ארוך ורחב אבל מאוד רדוד ככה שאי אפשר להכניס קסדה.
מכל בחינה אחרת קטנוע מדהים, רוב המכלולים זהים ל XMAX 250.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
בהימור מושכל,על קטנוע כזה בתקציב כמו שלך תצטרך ישור קו בעלות של כ 2000 ש"ח + וגם הרבה עבודה.
על הימאהה.
רוב העבודה היא ההבנה של מה לעשות,כלים מיוחדים זה ידית מומנט,מברגת אימפקט וחולץ מיסבים - סכום סביר ויש לך את שלשתם.