בתדודה שלי טסה לאוסטרליה עם בן זוגה ל-5 שנים בערך. רצו לחנך את הילדים במקום שיש בו חינוך. היה להם נהדר ועכשיו הם בארץ ובוכים.
אני רק פרגית צעירה - (בעיניי) וחושב על הגירה לאוסטרליה בסיום התואר.
אני והאישה נארוז מזוודות בעוד שנתיים וננסה את מזלנו ונקווה לחזור עם דולרים אוסטרלים או לא לחזור כלל.
מישהו עבר תהליך דומה?
יש המלצות, חוויות או ניסיון לחלוק?
בתדודה שלי טסה לאוסטרליה עם בן זוגה ל-5 שנים בערך. רצו לחנך את הילדים במקום שיש בו חינוך. היה להם נהדר ועכשיו הם בארץ ובוכים.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
לא הבנתי למה הם בארץ ולמה הם בוכים.
אם היה נהדר למה חזרו?
הם בוכים כי הם חזרו?
הם בוכים כי היה להם קשה שם?
הם בוכים דמעות של אושר
http://reshet.tv/Shows/Mishpaha_Hore...spx?vml=208411
אם שניכם צעירים ללא ניסיון וללא משכורת מכניסה בארץ - תנסו, למה לא. במקרה הגרוע תהיה לכם חוויה לספר לילדים.
אם יש לאחד מכם או לשניכם משכורת ועבודה מכניסה בארץ - תחשבו טוב ותעשו השוואות ספציפיות למשכורת שלכם, כולל זמני הסתגלות. מניסיון של קולגות שמדלגים ל-relocation לארה"ב וחוזרים או לא חוזרים - אלא אם אצלכם החיים נמדדים במ"ר של הדירה\בית וגודל הרכב - לא בדיוק חוסכים כסף במעברים כאלה, זה עושה יותר נזק מתועלת, ועושים את זה בעיקר למען קידום מקצועי.
^^^^^
חבר שלי עשה שנה רילוקיישן לאירלנד עם כל המשפחה (אישה ושני ילדים קטנים), והעסק די השתלם לו, וזה למרות שהאישה היתה בשנת חל"ת מהעבודה שלה בארץ.
אני, למרות כל אהבת הארץ שלי, הייתי אורז את המשפחה ולוקח את הרגלים שלי בלי לחשוב פעמיים לאיזה 5 שנים רילוקיישן במקום כמו אוסטרליה (או ארה"ב, או אירופה. פאק, יש מצב שאפילו אפריקה היתה באה בחשבון), אם האישה היתה בעניין. המצב בארץ בקנטים, אם מבחינה בטחונית, מבחינה חברתית, והכי רלוונטי מבחינה תעסוקתית. מקצועות שבכל מקום אחר בעולם היו נחטפים ומכניסים סכום נאה לכיס, נזנחים כאן ובמקרה הטוב 'זוכים' לתמורה על גבול הרעב. וזה עוד לפני שדיברנו על הפינוקים שערמת הסחי מירושלים מפילה עלינו חדשות לבקרים, ההתמודדות היומיומית עם הבבוניאדה הבהמית שמסתובבת ברחובות, או הבנקים, שכמו נרקומן כבד, מחפשים את הוריד הבתול למצוץ ממנו את הנשמה.
טוב שלא נסחפת בכלל.
לא ראיתי כאן הייטקיסטים משוועים ללחם ומים ובכלל לא ראיתי יותר מדי אנשים עם תואר רעבים ללחם.
הבבוניאדה שמסתובבת ברחובות מסתובבת בכל העולם ואם אתה רוצה להשוות נתוני פשיעה בארץ מול חו"ל אתה מוזמן. תגלה שהמצב סביר ביותר.
איזה עניין יש לך בדיוק עם הבנקים ש"כמו נרקומן כבד, מחפשים את הוריד הבתול למצוץ ממנו את הנשמה"?? נותן להם את ה15 שקל שלהם בחודש והכל טוב.
בקיצור, שנה גישה - למה אתה סתם מבאס לעצמך את החיים עם גישה שלילית ולא מועילה.
בכל מדינה גונבים.
ישראל מדינת גנבים.
באוסטרליה אני בטוח שגונבים פחות..
גם אני חושב להגר לקנדה... חושב המון זמן עד שהחלטתי שזהו המעשה הנכון ביחד עם כל השכנועים של החברים.
Yamaha TT600 Belgrada
ושום מילה על אופנועים בארץ היעד?
תשאלו את עצמכם כיצד אתם רואים את העתיד שלכם.
בגדול ( בהנחה שאתם ילידי הארץ וללא אזרחות מקומית ושליטה בשפה) אתם תחשבו מהגרים, זרים וסביר להניח שלא יחבקו אותכם יאמרו ברוכים הבאים.
אם מדובר ברילוקיישן אז מנסיון של כ6 שנים של בריח במשרד החוץ, נסגרה המשכנתא, הבית רוהט, ילד אחד דובר טורקית ואחד דובר גרמנית!.
אני באופן אישי מכנן בי החלום האמריקאי - תחנת דלק באיזה חור נידח קצת חקלאות לנפש ואיזה פיקאפ הנושא את דגל הפדרציה ( גוזען יהודי דרומי)
אנחנו המדינה הכי עשירה בעולם,כולם גנבים ועדיין יש לכולם כסף.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
תכף נתניהו יחליף את כל האוכלוסייה בהודים וסינים, עובדים בהיי טק ? תתחילו לארוז