עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: התחדשתי+פרגון מכל הלב

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Img770 צפיה בהודעה
    אז לאחר כמה קטנועים ששירתו אותי בנאמנות, עשיתי את המעבר לאופנוע... .
    לאחר שבדקתי כמה מועמדים פוטנציאליים לכתר, (מישהו אמר cb500x ולא קיבל?) נפל הפור על החתול-תעלול מסוג קט"מ דיוק 390. נייקד שיתאים לנסיעות היומיות שלי, (בערך 15 ק"מ לכיוון, מפרברי ת"א לתוככי העיר הפקוקה) .
    לפי כשבוע, כאן על גבי הפורום התכתבתי קצרות עם דניאל, נציג סוכנות קטמ ברובע שוקן. וסוכם כי למחרת (יום ראשון), אקפוץ לביקור.
    האמת תיאמר, שכחסיד של יד2 לא האמנתי שאקלף ניילונים מאופנוע חדש, ולכן נכנסתי לסוכנות לסכם על נסיעת מבחן, ומתוך רצון לעשות טרייד-אין משומש>>משומש. דניאל התברר כנחמד עוד יותר ממה שחשבתי, ונתן לי נסיעת מבחן על המקום, בלי ניירת ובלי קשקשת.
    לא זו, אף זו, קיבלתי ממנו 'על המקום' הצעה שאי אפשר לסרב לה, מחיר הוגן++ על הקטנוע, (בערך המחיר הריאלי בשוק), ומחיר הוגן+ על אופנוע מהדגם היוצא. נאלצתי, לאחר מחשבה, להסכים עימו ופשוט לקחת את האופנוע, מדונדש ומנוליין. קיבלתי גם הנחה של ממש על אבזור, ברמה שפשוט לא השתלם להזמין מחו"ל
    לאורך כל תהליך הקניה, דניאל ליווה אותי במאור פנים, בחיוך, ובזמינות. דאג לעדכן אותי בהתקדמות ונתן פשוט שירות ברמה אירופאית, הצצתי החוצה לראות שאני עדיין ברחוב שוקן האפרורי...
    גם אחרי הקניה, שגילית איזו בעיה קטנה באופנוע (פלסטיק שלא הורכב 100%), קיבלתי שירות 'על המקום', והבטחה שיתוקן במסגרת האחריות בטיפול הקררוב.
    בקיצור, אפילו כישראלי מצוי שאוהב להתלונן על כל דבר, יש לי רק מילים טובות לומר. בתקווה שכך יהיה תמיד .

עכשיו רק נותר לי להתרגל לכך שאין לי מקום אחסון (עד שיגיע ארגז), לחום הנפלט מהמנוע (נייקד סוף כל סוף), להעברת הילוכים ולכך שאשכרה מרגישים את המנוע זז .

קובץ מצורף 5321
    קודם כל תתחדש תתמגן ותהנה... עכשיו עזוב אותך מבדיחות אחי, אתה בטוח שקנית אופנוע בארץ ? אם כן כבוד ובגדול לדניאל
    בהצלחה

Member
    תתחדש ! אין כמו דניאל ואין כמו הגישה של KTM בשוק המקומי.

קנית אחלה אופנוע, תהנה !

אני ממתין כבר בקוצר רוח שיגיע ה 390 החדש שלי.

Member הסמל האישי של danielk
    תודה רבה לכולכם על המילים החמות, משמח אותי לשמח אתכם!

Senior Member
    לא שמים ארגז על נייקד!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ami צפיה בהודעה
    לא שמים ארגז על נייקד!
    צודק !!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    תתחדש! טוב לשמוע מידי פעם מילים טובות. ולכל אלא שטוענים שארגז נראה לא יפה - גם כשאתם ניסחבים לכל מקום עם כל הציוד זה לא נראה משהו...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    תתחדש! טוב לשמוע מידי פעם מילים טובות. ולכל אלא שטוענים שארגז נראה לא יפה - גם כשאתם ניסחבים לכל מקום עם כל הציוד זה לא נראה משהו...
    בגלל זה רוכבים רק עם קסדה. ככה לא נסחבים.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    זה נראה מצויין. מעיל עושה כתפיים רחבות, מגפיים מוסיפות גובה..
    וקסדה יכולה לשמש כנשק\תיק, וזה נראה מגניב להכנס לבר עם קסדה. אומרים שבנות מוצאות את זה מושך!)

Senior Member
    תתחדש בחור.

אני שמח לראות שעוד מישהו העלה את הרעיון של לשים ארגז על KTM זה עבר לי בראש אבל ניסיתי להדחיק.. תכלס אני לא רואה את עצמי מסתדר בלי ארגז. בינתיים אני עוד עם הקטנוע שלי, עברתי את הטסט A1 סופסוף ורוצה לקנות אופנוע ועדיין מתלבט איזה.. אני אישית אבל לא מבין איך אפשר להסתדר בלי ארגז.. לכל מקום עכשיו להסחב עם קסדה? זה על הפנים. לא מדבר על זה שאתה הולך לעבודה , תיקח את הקסדה איתך למשרד זה ברור.. אבל נגיד אתה קופץ לים, לסידורים וכו.. להתקע עם הקסדה ביד זה בעייתי ביותר

Junior Member הסמל האישי של liad34
    תתחדש חבר, סע בזהירות

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי whiterabbit צפיה בהודעה
    אני שמח לראות שעוד מישהו העלה את הרעיון של לשים ארגז על KTM
    kappa מייצרת סבלים ייעודים לKTM DUKE, וולקוביץ' מייצר סבלים בייצור מקומי, ואפילו בקטלוג הPOWER PARTS יש סבל וארגז מקוריים של KTM, אז הרעיון הזה קיים עוד מיומו הראשון של הDUKE.
    אני לא בעד מבחינה אסתטית, אבל מי שחייב מקבל מספר אופציות לבחירתו.

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    kappa מייצרת סבלים ייעודים לKTM DUKE, וולקוביץ' מייצר סבלים בייצור מקומי, ואפילו בקטלוג הPOWER PARTS יש סבל וארגז מקוריים של KTM, אז הרעיון הזה קיים עוד מיומו הראשון של הDUKE.
    אני לא בעד מבחינה אסתטית, אבל מי שחייב מקבל מספר אופציות לבחירתו.
    מגניב טוב לדעת