אז לאחר כמה קטנועים ששירתו אותי בנאמנות, עשיתי את המעבר לאופנוע....
לאחר שבדקתי כמה מועמדים פוטנציאליים לכתר, (מישהו אמר cb500x ולא קיבל?) נפל הפור על החתול-תעלול מסוג קט"מ דיוק 390. נייקד שיתאים לנסיעות היומיות שלי, (בערך 15 ק"מ לכיוון, מפרברי ת"א לתוככי העיר הפקוקה).
לפי כשבוע, כאן על גבי הפורום התכתבתי קצרות עם דניאל, נציג סוכנות קטמ ברובע שוקן. וסוכם כי למחרת (יום ראשון), אקפוץ לביקור.
האמת תיאמר, שכחסיד של יד2 לא האמנתי שאקלף ניילונים מאופנוע חדש, ולכן נכנסתי לסוכנות לסכם על נסיעת מבחן, ומתוך רצון לעשות טרייד-אין משומש>>משומש. דניאל התברר כנחמד עוד יותר ממה שחשבתי, ונתן לי נסיעת מבחן על המקום, בלי ניירת ובלי קשקשת.
לא זו, אף זו, קיבלתי ממנו 'על המקום' הצעה שאי אפשר לסרב לה, מחיר הוגן++ על הקטנוע, (בערך המחיר הריאלי בשוק), ומחיר הוגן+ על אופנוע מהדגם היוצא. נאלצתי, לאחר מחשבה, להסכים עימו ופשוט לקחת את האופנוע, מדונדש ומנוליין. קיבלתי גם הנחה של ממש על אבזור, ברמה שפשוט לא השתלם להזמין מחו"ל
לאורך כל תהליך הקניה, דניאל ליווה אותי במאור פנים, בחיוך, ובזמינות. דאג לעדכן אותי בהתקדמות ונתן פשוט שירות ברמה אירופאית, הצצתי החוצה לראות שאני עדיין ברחוב שוקן האפרורי...
גם אחרי הקניה, שגילית איזו בעיה קטנה באופנוע (פלסטיק שלא הורכב 100%), קיבלתי שירות 'על המקום', והבטחה שיתוקן במסגרת האחריות בטיפול הקררוב.
בקיצור, אפילו כישראלי מצוי שאוהב להתלונן על כל דבר, יש לי רק מילים טובות לומר. בתקווה שכך יהיה תמיד.
עכשיו רק נותר לי להתרגל לכך שאין לי מקום אחסון (עד שיגיע ארגז), לחום הנפלט מהמנוע (נייקד סוף כל סוף), להעברת הילוכים ולכך שאשכרה מרגישים את המנוע זז.
קובץ מצורף 5321