משהו ? 😕
אהלן חבר׳ה יש לי רשיון A1 אני מעוניין לקנות אופנוע, אני צריך ייעוץ. אני כרגע חייל קרבי ואני רואה ממש מעט בית, ובכל מקרה לא יכול לחכות לשחרור ולכן אני מחפש כלי שהערך שלו יירד מעט עם השנים, ושיהיה חזק יש לי תקציב של גג 20 אלף שקל, זה גם לא כולל ביטוח ולכן אני גם רוצה לדעת אם משהו מכיר פה ביטוח אופנועים לסופשים, או ימים בודדים.
שמתי כרגע עין על הדיוק 390 שנת 2015 ראיתי ב20 אלף, השאלה אם האופנוע מומלץ, עושה בעיות או לא, או שאולי אפשר למצוא תמורה יותר טובה לכסף, כלומר אופנוע אחר. אשמח לקבל ייעוץ חבר׳ה בכל הקשור לבחירת אופנוע, חוות דעת על הדיוק390 ולגבי ביטוח. אני בכיוון של יותר נייקד וספורט*
תודה לעוזרים ואחלה יום שיהיה.
משהו ? 😕
היי,
לגבי ביטוח - פשוט תרים טלפון לאחת מהסוכניות, למשל אודי דגן ותשאל. הם ידעו לתת לך את התשובה הטובה ביותר. הזכרת לי נשכחות - איך בתור חייל רכשתי בתשלמוים מחבר סוזוקי עם ים בעיות רק כדי שיהיה לי אופנוע. את הביטוח שימתי בתשלומים (גם זו אפשרות דרך אגב).
לגבי הדיוק - לעניות דעתי אין בקטגוריה הזו ובמחיר הזה אופנוע שנותן יותר ממנו. אני רוכב עליו (שנת 2016), בן 42 עם ניסיון של שנים על מגוון אופנועים. הוא לא משעמם גם רוכבים מנוסים. אם אתה מוצא כלי מטופל ושמור מדובר באחלה אופנוע.
ממליץ לך להתרחק מאודי דגן - הייתי מבוטח אצלם במשך לא מעט שנים והשנה אחרי תרגיל מסריח שעשו לי שם עברתי ליובל בר (קיבלתי המון המלצות עליו).
073-7779990.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה רבה חבר׳ה,
הבחור עם הדיוק, אפשר לדעת איזה שנתון הוא? כי נראה לי שעם הסכום שאני רוצה לקנות אחד אפשר להביא 2015 בערך אולי 2014 אם לא תהיה מציאה.
כי אני לא יודע אם בישנים היה להם בעיות כי ראיתי שיצא ליין חדש של ייצור לדיוק 390 ב2017 ששינו בו דברים. בקיצור תוכל לפרט האם החלקי חילוף שלו יקרים והאם הוא אמין ?
תודה 😉
כפי שכתבתי שלי 2016 נרכש חדש מהחברה. במהלך השנתונים נעשו כמה שיפורים, ככל שזכור לי שופר המאוורר וגם הוכנס קלאץ מחליק. בטח תוכל למצוא פירוט באינטרנט לגבי מה שונה ובאיזה שנתון. אני משדרג את שלי לדגם 2017.
לא יודע לגבי חלקי חילוף כי לא הייתי צריך. גם לגבי אמינות, לי לא היו כול בעליות אבל אני זו לא סטטיסטיקה. בעקרון בשל היותו בעל צילינדר אחד עלות האחזקה שלו יחסית פחות יקרה.
תבדוק גם z300
אגב הדיוק, בKTM לא עונים בטלפון, ביקשתי שיחזרו אליי לגבי נסיעת מבחן על ה390, לא חזרו, התקשרתי שוב אחרי שבוע, הגעתי שוב למוקד חיצוני שלוקח פרטים ו"דואג" שיחזרו אליך.
מישהו יודע מתי מגיע הכלי לארץ בכלל ?
לא ניתן לשלוח לך הודעה פרטית משום מה, תשלח לי את המספר שלך ואחזור אלייך באופן אישי.
דניאל מKTM.
תוכל לספר מה קרה עם אודי דגן שאינך ממליץ עליהם ?
הם נותנים לדעתי טיפול בתביעה בחינם לתאונה שאינה באשמתך
הסיפור שלי:
כמידי שנה ביררתי מחירים לגבי ביטוח הבאנדיט שכולל חובה, ג' וגרירה.
עשו לי את הביטוח וגבו את הסכום כפי שסוכם וכיומיים אחרי (אולי קצת יותר אני לא זוכר כבר) הם נזכרו שהבאנדיט מיושן וחברת הגרירה שאיתה הם עובדים אינה מבטחת את הבאנדיט.
כמובן שעל הביטוח הגרירה קיבלתי החזר.
מאחר והייתה חברה אחרת שכן הסכימה לבטח עם הגרירה ביקשתי לבטל את הביטוח ואז כמובן מתחילה הסחבת של הטלפונים וכן עונים ולא ונעביר ויחזרו הניגון של כן ולא וניקויי של ימים ודמי בולים אנא עארף מה עוד? וכן הלאה ואנו מצטערים ושאר ניגונים בשורה התחתונה לא היה שווה להכנס לוויכוח וסיימתי את השנה באודי דגן ללא תקיעות מצד הבאנדיט וללא תביעות מצידי.
הבהרתי להם שאני לא אחזור אליהם בשל הסיפור הזה ובעייני זה מקרין על רמת המקצועיות שלהם שהם קודם ממהרים לנעול את הלקוח ואחרכך תתמודד.
התפיסה שלי ( ומי שמכיר אותי יודע שאני כזה) אם טעית תעמוד מאחורי הטעות שלך ותדאג ללקוח ותדריך את העובדים שלך להבא.
מבחינתי זה FUCK וכפי שכתבתי זה מבדיל בין חברה מקצועית שמכבדת את עצמה לחברה שלא עומדת מאחורי המילה וכאן מדובר בכסף קטן מה יהיה אם מדובר בסכום גדול.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI