אותו השירשור ישמש גנבים בדרכים כדי להעלות את אותם קטנועים על טנדר
שלום לכולם
לאחרונה נתקלתי ואני בטוח שגם הרבה אחרים בתופעת האופנועים/קטנועים הזרוקים בצידי הדרך.
אני בטוח שמישהו מחפש את אותם אופנועים/קטנועים (הרי כמה מאיתנו עם ביטוחי מקיף), וישמח לקבל פיסת מידע עליהם.
לכן עלה לי הרעיון לפרסם בפורום, אם זה מקובל על מנהלי האתר כמובן, תמונות של אופנועים כאלה שנמצאו עזובים, נטושים ואולי כך נוכל לאתר את הבעלים,
החוקי של אותו אופנוע/קטנוע.
אשמח לשמוע את דעתכם
אותו השירשור ישמש גנבים בדרכים כדי להעלות את אותם קטנועים על טנדר
חשבתי על זה אפשרי שהתמונה תהיה כללית של האופנוע לא יהיה מצולם המיקום שלו או מספר הרישוי.
בנוסף וזה פרט חשוב ,מיקום הקטנוע ימסר בהודעה פרטית רק למי שיציג את רשיון הקטנוע או את מספר הרישוי . אני חושב שזה יפתור את בעיית "הגנבים" הפוטנציאלים. הרעיון של זה מגיע מתוך המחשבה שאם היו גונבים לי את האופנוע הייתי רוצה למצוא אותו,ולא לסמוך על המשטרה או חברות הביטוח .כולנו משקיעים ונותנים את הדם שלנו בשביל האופנוע/קטנוע ,(תרתי משמע) ואם זה יעזור אפילו לאופנוען אחד מאיתנו זה עולם ומלואו. אני מציע למנהלי הפורום/אתר לשקול את זה ברצינות סה"כ זו עזרה הדדית וכולם יוצאים נשכרים.
מה שאתה אמור לעשות זה פשוט להתקשר למשטרה ולדווח להם והם כבר יגררו את האופנוע ויתקשרו לבעלים ע"פ מספר שלדה.
הם לא מלאכים גדולים אבל הם ידאגו לזה שהקטנוע יגרר.