תוצאות 1 עד 15 מ 29

אשכול: חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על ה VERSYS 300

תצוגה בשכבות

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על ה VERSYS 300

אז חזרתי עכשיו מנסיעה של שעה, עשיתי מסלול די גדול יחסית - מהסוכנות בשוקן לכביש 1, עד גנות, משם כביש 44 לתוך חולון, סיבוב בתוך חולון עד מחלף יוספטל, איילון עד השלום, ואז דרך מנחם בגין, יגאל אלון, לה גארדיה וחזרה לסוכנות (יצא משהו כמו 30 ק"מ)
    יש לציין שהייתה התרגשות מסויימת מזה כי זאת פעם ראשונה שיוצא לי לנסוע על אופנוע נורמלי פה בארץ.. נסעתי רק כמה פעמים במזרח אבל על אופנועים קקמייקה כאלה של 125 סמק

רשמים:
    1. בואנה זה עולם אחר לגמרי מהטוסטוס המעפן שלי D:
    2. גיר וקלאץ' נוחים מאוד, ממש קל למצוא את הניוטרל (מצד שני זה אופנוע שנסע 1000 קמ אז נראה לי מתבקש..)
    3. מאיץ טוב עד 90 ככה, אחר כך פחות
    4. אפשר לנסוע במהירות נמוכה בהילוך גבוה גם והוא סוחב יפה אם לא הספקת להוריד הילוך או משהו
    5. במעט שיצא לי לנסוע בכביש 1 הרגשתי ממש יציב. שוב צריך לזכור שאני נוסע על קטנוע של 125 סמק אז כל דבר בערך ירגיש יציב יותר נראה לי
    6. כל מיני בורות ושיבושים בכביש כמעט לא מורגשים, הוא אוכל אותם יפה
    7. השתחלתי בין מכוניות בקטנה, בכל זאת לא רציתי לקחת סיכונים מיותרים אבל די קל להשתחל איתו, הוא די קליל יחסית. גם די קל להזיז אותו אחורה כשיושבים עליו
    8. לא התרשמתי שהבלמים חזקים במיוחד, מצד שני לא ניסיתי לאתגר אותם יותר מדי. צריך ללחוץ יחסית חזק כדי לבלום. אולי זה עניין של כיוונון

דברים שפחות אהבתי:
    1. לא יודע אם זה בכל האופנועים (לא הרגשתי את זה באינזומה למשל בשיעורים) אבל הוא פולט מלא חום על הרגליים
    2. המושב קשה רצח.. אחרי חצי שעה כבר כאב לי התחת והhuevos
    3. יש ויברציות החל ממהירות מסויימת (לא זוכר בדיוק אבל לא גבוהה במיוחד) - הוא טען שזה בגלל שזה 2 צילינדרים, בעוד שמקריאה פה בפורום אני הבנתי שדווקא זה אמור להיות הפוך..
    4. לא יודע אם זה רק אני אבל מרגיש שהFOOT PEGS לא בדיוק במקום הכי נוח, כל פעם שהורדתי רגל נתקעתי איתה בהם.. (לא קרה לי באופנועים אחרים)
    5. העובדה שהוא עולה 41k
    עוד דברים מסביב:
    הרגיש לי קצת גבוה (אני 1.70) אבל מניח שזה עניין של הרגל - בזמן שיוט נותן תחושת בטחון, אבל בנסיעה איטית או עמידה מוריד לי את הבטחון
    חזרתי מהנסיעה עם ירכיים קצת תפוסות , נראה לי שזה בגלל שהייתי לחוץ קצת בנסיעה..

צעדי המשך - הולך לבדוק גם את ה Z300 נראה לי
    נערך לאחרונה על ידי whiterabbit; 17-07-2017 בשעה 19:15.