ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
41 לגרסאת ה-300 כשה-650 מגיע מוגבל ל-A1 ועולה בערך 52 אלף...אין הגיון לקחת את ה-300. מיילא היו מתמחרים באזור ה-30, אז זה היה הפרש לגיטימי, אבל עם מחיר כזה - אני לא רואה איך הם ימכרו כשההפרש במחירים כזה קטן ואפשר לקבל בתוספת אופנוע "גדול".

ורכבתי גם על הזד 250 וגם ה-300, עולם אחר לגמרי. אני גם פאנבוי של מנוע הטווין המקביל, אבל בגדול ה-300 מרגיש אופנוע פולסייז לכל דבר בעוד שה-250 מרגיש קטנטן ודקיק. לדעתי האישית אם יש באפשרותך לקחת את ה-300, אין פה שאלה בכלל, אבל גם ה-250 לא רע בכלל ובגדול - עושה את העבודה.
תראה, רוב האנשים פה בפורום זאת הגישה שלהם - כמה שיותר גדול יותר טוב.. יש מספר מצומצם של אנשים, כמוני, שפשוט לא רוצים אופנוע גדול יותר וכבד כמו הורסיס 650. מספיק לי ה 300. אני גם חושב שבתור רוכב מתחיל ללכת ישר על משהו כמו הורסיס 650 זה קצת לקפוץ מעל הפופיק.. תתחיל בקטן, תראה אם מתאים לך ואז תשתדרג. אולי בכלל אני ארצה לחזור לקטנוע ? אז עדיף למזער נזקים.
אגב, באתר של מטרו ה 650 עולה 54 לפני אגרות, ז"א 55 עם אגרות. הבדל של 14 אלף לעומת ה 300,נכון שאולי יגידו שזה כבר לא תוספת גדולה כשמשווים בין ה 300 ל 650, אבל זה לא אומר שאני אעדיף 650.. מה גם ש 14,000 שקל זה לא מבוטל
בכל מקרה המחיר צריך להיות יותר רחוק מ 650 אני מסכים
אם אני אבחר ב Z, אני כנראה אקח את ה 300 לעומת ה 250
דבר נוסף אני לא מבין כל כך מה הקטע לקנות אופנוע מוגבל..אלא אם כן המטרה היא לבטל הגבלה בצורה לא חוקית..אחרת מה אני צריך אופנוע עם נפח יותר גדול, שמן וכבד יותר עם אותו הספק...