אחרי שנה וקצת של רכיבה על 125 סמק, ואחרי כ 30 קטנועי 125 סמק (סיפור ארוך) הגעתי למסקנה שהבעיה האמיתית הייתה הנפח, והרגשתי את זה כל הזמן אבל גיליתי רק לאחרונה. החלטתי למכור את הקטנוע 125 סמק שלי הנוכחי ולשדרג ל A1.
השאלות שלי הן די פשוטות, ונוגעות לכמה עניינים שאני עדיין לא סגור עליהם בנוגע לקטנוע ולשידרוג הרישיון עצמו. מיותר לציין שהייתי בעולם של קטנועים קטני נפח יחסית ולא חזקים במיוחד, ועכשיו לקראת מעבר לנפח רציני יותר, אני רוצה משהו שיספק אותי כי זאת הסיבה העיקרת לשידרוג הרישיון
- האם הטסט לשידרוג מ A2 ל A1 הוא מתנהל באותה צורה כפי שמוציאים רישיון לראשונה, או שהוא יותר קל \ פשוט?
- אני מתלבט בין 250 סמק למשהו גבוהה יותר, כמו 400 או 500 סמק. האם ההבדל הוא משמעותי מספיק בין 250 ל 400+ שהופך את זה לשווה את הכסף גם מבחינת הביטוח היקר יותר וגם מבחינת התחזוקה והרכישה?
- אני מחפש כלי שייתן ייחודיות. אני לא רוצה להיות עוד אחד שרוכב על גוי מקס 250 או גרנד דינק 250, אלא מחפש דגם פחות נפוץ שיגרום לי לבלוט ולתת תחושה של ייחודיות בעובדה שרוכבים על משהו פחות מוכר, ומצד שני ייתן אמינות ולא יעלה יותר מידיי. איזה כלי הייתם ממליצים מבחינה זאת?
- התקציב שלי, לאחר מכירת הקטנוע ה 125 הנוכחי, יעמוד על כ 8000 פלוס מינוס. איזה כלי מומלץ \ אפשרי לרכוש בסכום כזה במצב סביר ועם ק"מ \ מודל סביר?
תודה רבה ואעריך מאוד כל עצה או תשובה