תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: אופנוע ראשון A1

Junior Member

אופנוע ראשון A1

היי אני חדש בפורום, יש לי שאלות בנוגע לאופנוע ראשון

בן 22 יש לי רישיון חצי שנה ואני מעוניין לקנות אופנוע ראשון. גובה 1.87
    אני בעיקר מתלבט בין הדיוק 250 החדש, או לחכות לסוזוקי gsx250r שבעפר אבניר אמרו שהוא יגיע בסביבות אוקטובר.
    אני בעיקר מעוניין בסוזוקי, לאור העובדה שלאמא ולסבתא שלי יש מכוניות של סוזוקי והאמינות היא ברמה מעל כולם וזה מה שחשוב לי באופנוע ראשון.
    תקציב לפי מה שאפשר להבין הוא לקנות חדש מהחברה כי האופנוע הולך לשרת אותי לתקופה של לפחות 3 שנים אם לא יותר.

הבנתי שהסוזוקי כבר משווק בארה"ב וכל מני מקומות אך עדיין אני לא מצליח למצוא פרטים על צריכת דלק ומרווח טיפולים.. אם מישהו יכול לעזור לי בעניין הזה זה יעזור מאוד

זהו בעיקרון אשמח לשמוע ממכם מה אתם חושבים על שני האופנועים שציינתי למעלה

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    שניהם חדשים ועדיין לא נצבר ידע ספציפי לגביהם.
    אם המנוע בסוזוקי מגיע מהאינזומה ללא שינוי אז מדובר במנוע מעט חלש בקטגוריה, הקטם צפוי להיות יותר קרבי.

אם כבר החל שיווק בארה"ב - חפש ברשת ביקורות עליו בשבועות הקרובים...

#גמאני אוהב סוזוקי (ומסיבות דו גלגליות פרופר) אבל מה שיקבע יותר מכל את האמינות זה אופן הרכיבה ומשמעת הטיפולים והתיקונים.

ברוך הבא לענף ורכיבות טובות
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    שניהם חדשים ועדיין לא נצבר ידע ספציפי לגביהם.
    אם המנוע בסוזוקי מגיע מהאינזומה ללא שינוי אז מדובר במנוע מעט חלש בקטגוריה, הקטם צפוי להיות יותר קרבי.

אם כבר החל שיווק בארה"ב - חפש ברשת ביקורות עליו בשבועות הקרובים...

#גמאני אוהב סוזוקי (ומסיבות דו גלגליות פרופר) אבל מה שיקבע יותר מכל את האמינות זה אופן הרכיבה ומשמעת הטיפולים והתיקונים.

ברוך הבא לענף ורכיבות טובות

המנוע כן מגיע מהאינזומה אך לפי מה שאומרים סוזוקי הם החליפו כמה חלקים במנוע כך שיש יותר מומנט במהירות התחלתית-אמצעית. מהירות סופית 155~
    גם אני יותר מתחבר לסגנון הספורטיבי של הסוזוקי
    מה שמרתיע אותי מהדיוק זה הביקורות/שמועות שיש על הדיוקים 125 ו200 שיש להם הרבה תקלות, בעיות חום מנוע ועוד כל מני דברים, לא יודע אם טופלו ב250..

אופן הרכיבה שלי מאוד רגוע אני לא חיית גז.. טיפולים מאמין שאלך בדיוק בזמן כשצריך לכן אני רוצה לדעת מה המרווח טיפולים.. הבנתי שבאינזומה זה כל 5 אלף ובדיוק 250 זה כל 7500?

Member
    יש לי אינזומה, והאמת שמאוד מרוצה.. נכון, הוא לא הכי חזק, אבל בתור כלי ראשון.. מעולה לדעתי
    אל תצפה למהירות 155..
    טיפולים כל 6 אלף קטן, 12 אלף גדול
    נורא אמין, בלי הרבה תקלות והוא יאכל את רוב מה שתביא לו בהצלחה, בתור רוכב חדש עושים הרבה פאשלות של מתחילים..

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Xebu22 צפיה בהודעה
    יש לי אינזומה, והאמת שמאוד מרוצה.. נכון, הוא לא הכי חזק, אבל בתור כלי ראשון.. מעולה לדעתי
    אל תצפה למהירות 155..
    טיפולים כל 6 אלף קטן, 12 אלף גדול
    נורא אמין, בלי הרבה תקלות והוא יאכל את רוב מה שתביא לו בהצלחה, בתור רוכב חדש עושים הרבה פאשלות של מתחילים..

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
    תיארתי לעצמי שהסוזוקי יהיה אמין לכן אני מעדיף לחכות ולראות בכמה יתומחר הgsx250r ונראה אם זה יהיה שווה.
    כמה קילומטרים צברת על האינזומה שלך והאם המשקל הגבוה (180+) משפיע לרעה בנסיעות עירוניות/נסיעות במהירות נמוכה?
    והאם אי פעם נתקלת בבעיית חום מנוע באינזומה, שהיית צריך לעצור בצד ולתת למנוע להתקרר?
    נערך לאחרונה על ידי Ginzbi; 25-07-2017 בשעה 12:37.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ginzbi צפיה בהודעה
    תיארתי לעצמי שהסוזוקי יהיה אמין לכן אני מעדיף לחכות ולראות בכמה יתומחר הgsx250r ונראה אם זה יהיה שווה.
    כמה קילומטרים צברת על האינזומה שלך והאם המשקל הגבוה (180+) משפיע לרעה בנסיעות עירוניות/נסיעות במהירות נמוכה?
    והאם אי פעם נתקלת בבעיית חום מנוע באינזומה, שהיית צריך לעצור בצד ולתת למנוע להתקרר?
    המשקל לא מפריע לי.. אני בחור גדול
    חום מנוע עדיין לא נתקלתי