ויסטרום.
מתכוון להשתדרג בקרוב (בהנחה ואצליח למכור את הנוכחי בסכום סביר), ומתלבט בין 2 האקזמפלרים שבנדון.
לא ביצעתי רכיבות מבחן, מדובר בכלי לעבודה בית 30 ק"מ ביום בממוצע, לא כולל דיונים שיש לי בכל מיני מקומות בארץ - יכול להגיע ל 1000 ק"מ לחודש.
חשוב נוחות, כוח זמין, מהירות שיוט של 140 בסבבה, אמינות חיסכון, וכן גם אלמנט של פאן.
אוהב לשמור אופציה מסויימת של שטח, עם זאת אין לי כמעט זמן לטיולים.
להמלצות מניסיון אודה.
ויסטרום.
הnc יהיה יותר יעיל, אבל אנמי וחלש.
בשניהם אין שום אופציה לשטח. תשכח מזה.
באותה מידה אתה יכול לעשות שטח עם כל אופנוע כביש אחר.
נסיעות מבחן קודם כל, לא אמרת שנתונים ומסגרת תקציב
אני בעלים של NC מהמודל האחרון - הNC הוא כנראה האופנוע הכי חסכוני מעל נפח 250 שיש, די נוח בנסיעות מעל 45 דק' לפעמים מרגיש עייפות בגב תחתון ישבן (אני גבוה 1.93) שיוט 140 זה בהחלט בסבבה בשבילו.
נאמר שהוא חלש ואנמי... הוא יעיל ומכוון מטרה, מגיע למהירות שיוט מהר, 0-100 זריזים ביותר, תמיד יש כח לעקיפה, האופנוע נהנה ממומנט די גדול על חשבון מהירות סופית.
לדעתי גם מרגיש מאוד יציב, מדוייק וקל להיגוי, נוסך הרבה בטחון בתמרונים.
חסרונות קלים
תאורת הLED החדשה עובדת נהדר בחושך מוחלט כמו בנגב, האור הגבוה מצויין אבל אור הדרך מרגיש חסר בכיסוי שלו של הכביש.
מיכל דלק 14.1 , מיכל דלק של 16-17 היה פוגע בול למטרה.
X-ADV , הופעת הקטנוע הזה שהוא למעשה NC/אינטגרה מאובזר מאוד עם כמה תוספות ממש טובות קצת הוריד מקסמו של הNC בעיניי.
הנסועה שלך היא כלום לשני הכלים, גם הNC וגם הויסטרום לא ידגדג להם 1000 בחודש.
אני בעל ויסטרום 650 כ 9 חודשים, שנת 2015.
נסיעה יומית פחות או יותר כמו שלך רק שאני כן יוצא לטיולים.
אני לא יורד איתו לשטח אבל כן יצא לי לרכב איתו בשבילי עפר קשיח (לא חול עמוק כי אז מאבדים שליטה), חצץ וכו' וחייב לציין שהופתעתי לטובה.
אני כמובן מדבר על שבילים שטוחים ולא משהו טכני ואין לי כל נסיון קודם ברכיבת שטח או שבילים. פשוט כשהייתי צריך כי הכביש התחלף לחצץ, הויסטרום
אכל את זה בכיף, גם עם מורכבת וציוד אך לא לאורך זמן.
מבחינת מיכל הדלק, בטיולים ארוכים יצא לי להגיע ל 300+ ק"מ על טנק דלק אחד עד שהנורה החלה להבהב, כמובן הכל גם תלוי בצורת הרכיבה שלך אם היא מתונה או
"לחוצה".
בשבועות שאני לא יוצא לטייל ואני רק בעיר אני ממלא מיכל כל 220-250 ק"מ, כשנשאר לי עוד כ 3-4 ליט ברזרבה.
זה אופנוע ראשון שלי ואין לי ידע או נסיון קודם אבל אני חייב לציין שהוא כלי מדהים.
לאחר שמתרגלים לגודל ולמשקל גם להשתחל איתו בפקקים זה לא בעיה בכלל.
מבחינת האמינות נראה לי מיותר לציין את השם שיצא לויסטרום ולמרות שאצלי רק 9 חודשים בנתיים לא נתקלתי בשום תקלה.
במידה ואתה מתכנן גם לטייל איתו, יש לי רק מילים טובות להגיד עליו. אני מטייל עם מורכבת + תיקי צד וארגז שעל תיקי הצד אני גם קושר אוהל.
הייתי איתו פעמיים באיזור הכנרת והירדן ופעם אחת בגליל העליון באיזור מעלות/שלומי, ואני יוצא מאוזר המרכז (חולון).
הרכיבה הייתה תענוג והכל התנהל בצורה חלקה.
הויסטרום משרה תחושת ביטחון והרכיבה איתו היא דיי רגועה, אבל אם תמשוך במצערת הוא גם יגיב בהתאם ויתן מענה דיי מהיר וחזק שבתור אופנוע ראשון אותי קצת הפתיע.
בקיצור שורה תחתונה אני מאוד מרוצה ואני לא מתכנן להחליף בקרוב.
האנסי 750 מאוד מאכזב.
כבד ומעפן.
סטרום.
Tracer 700 . It's quick , comfortable and fun.
Its not economy as the Nc though.
good luck
פות"ש בתור אחד שהחזיק ב2 ויסטרומים בעבר
2005 , 2012
במחיר של האופנוע הזה פשוט אין לו מתחרים (במחיר שלו כי לא ניסיתי יקרים ממנו).
אופנוע שימושי כייפי לנהיגה, נוח מאוד, עם כל הכבוד להונדה ובאמת יש כבוד עם אופנועים מדהימים, אך פשוט אין להם מה לחפש מול הכיף, היציבות, גמישות המנוע, והנוחות שהסוזוקי מספק.
ואני כבר מתכנן על עוד ויסטרום חדש שלישי בקרוב(מה שנקרא "סוס מנצח לא מחליפים")
תודה רבה לכל המגיבים
רכבתי על שניהם ועל עוד כמה אופנועים בחיים.אופנועים עתירי מומנט באמת.
האופנוע הזה שוקל רבע טון והוא מרגיש ככה גם כשהוא מתחיל להתגלגל.
בתור אופנוע עתיר מומנט כביכול (לא רואה את זה בדיוק מכונת וויליז אכזרית) הוא מתגלגל כמו כיסא גלגלים -זה נוסע אבל זה לא כיף לכולם.
הוא מאיץ בסדר.
מניח שזה עדיף על עגלה עם סוס... אבל בטח שלא בהרבה.
אגב עגלות הבדל המומנט זניח ביניהם. 66 ל68 ניוטון מטר
הסטרום קל יותר וחזק יותר.
גם סחיר יותר. גם כיף יותר. גם אמין יותר.
נערך לאחרונה על ידי אברי; 31-07-2017 בשעה 19:23.
אתה מתבלבל עם ה-NC700.
המשקל הרטוב הוא 214 מול 218.
http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...650_v%2013.htm
http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...c750X%2014.htm
לגבי אמינות, לוויסטרום יש היסטוריה ארוכה יותר והוא אכן מבוסס יותר, עם שוק חלפים נרחב וזמין.
ה-NC לעומתו, עם מנוע של רכב וקיבולת גבוה יותר, כנראה יעבור גם את הויסטרום.
מבחינת סחירות אני יכול להגיד לך אישית שאני מנסה למצוא nc750 במחיר סביר והם כולם נמכרים סביב המחירון, בדיוק כמו הויסטרום.
לגבי הכיף, יש כ"כ הרבה אנשים שאמרו שהוא לא כיף וחסר נשמה שאני אפילו נוטה להאמין לכם.![]()
על ה-NC לא רכבתי.
על הויסטרום רכבתי, וזאת מכונה מעולה. אופנוע נוח מאוד, מנוע חזק וגמיש, יודע לרדת לשטח קל (מניסיון). רקורד של אמינות מופלגת כבונוס.
ה-NC יהיה יותר זול בדלק ותחזוקה, ומגיע עם ערך מוסף של תא מטען מובנה.
אני הייתי בוחר בויסטרום. אני שונא הונדה בכל מקרה, ככה שאני לא אובייקטיבי.
בהינתן התקציב - הייתי מעדיף R1200GS, ק.ט.מ 1050, טנרה 1200 או ויסטרום 1000 משומש על פני קניית אחד מהשניים האלה כחדשים.
בעצם - הייתי מעדיף מולטיסטראדה 1200 או אדוונצ'ר 990 (תלוי באחוז השטח ובתקציב), ולעזאזל ההיגיון.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual