נכתב במקור על ידי
duadi
אני בעל ויסטרום 650 כ 9 חודשים, שנת 2015.
נסיעה יומית פחות או יותר כמו שלך רק שאני כן יוצא לטיולים.
אני לא יורד איתו לשטח אבל כן יצא לי לרכב איתו בשבילי עפר קשיח (לא חול עמוק כי אז מאבדים שליטה), חצץ וכו' וחייב לציין שהופתעתי לטובה.
אני כמובן מדבר על שבילים שטוחים ולא משהו טכני ואין לי כל נסיון קודם ברכיבת שטח או שבילים. פשוט כשהייתי צריך כי הכביש התחלף לחצץ, הויסטרום
אכל את זה בכיף, גם עם מורכבת וציוד אך לא לאורך זמן.
מבחינת מיכל הדלק, בטיולים ארוכים יצא לי להגיע ל 300+ ק"מ על טנק דלק אחד עד שהנורה החלה להבהב, כמובן הכל גם תלוי בצורת הרכיבה שלך אם היא מתונה או
"לחוצה".
בשבועות שאני לא יוצא לטייל ואני רק בעיר אני ממלא מיכל כל 220-250 ק"מ, כשנשאר לי עוד כ 3-4 ליט ברזרבה.
זה אופנוע ראשון שלי ואין לי ידע או נסיון קודם אבל אני חייב לציין שהוא כלי מדהים.
לאחר שמתרגלים לגודל ולמשקל גם להשתחל איתו בפקקים זה לא בעיה בכלל.
מבחינת האמינות נראה לי מיותר לציין את השם שיצא לויסטרום ולמרות שאצלי רק 9 חודשים בנתיים לא נתקלתי בשום תקלה.
במידה ואתה מתכנן גם לטייל איתו, יש לי רק מילים טובות להגיד עליו. אני מטייל עם מורכבת + תיקי צד וארגז שעל תיקי הצד אני גם קושר אוהל.
הייתי איתו פעמיים באיזור הכנרת והירדן ופעם אחת בגליל העליון באיזור מעלות/שלומי, ואני יוצא מאוזר המרכז (חולון).
הרכיבה הייתה תענוג והכל התנהל בצורה חלקה.
הויסטרום משרה תחושת ביטחון והרכיבה איתו היא דיי רגועה, אבל אם תמשוך במצערת הוא גם יגיב בהתאם ויתן מענה דיי מהיר וחזק שבתור אופנוע ראשון אותי קצת הפתיע.
בקיצור שורה תחתונה אני מאוד מרוצה ואני לא מתכנן להחליף בקרוב.