נראה מצויין ואף מתומחר סביר.
השאלה האם באמת אפקטיבי האפודון הקטנטון הזה בעת תאונה?(דופק על עץ 3 פעמים)
בוודאות בהתנגשות זה לא יעזור יותר מדי, לשאר התוצאות נראה שכן, גם מתפקד כמו מגן צוואר שלא מציק כל עוד לא קורה כלום.
האם יש נציג של החברה באתר?
חברת HELITE הצרפתית, המייצרת אפודים ומעילי רכיבה מתנפחים להגברת הבטיחות בעת תאונה, עושה עלייה לישראל; המחירים: 2,500 עד 5,400 ש"ח.
http://fullgaz.co.il/?p=124441
![]()
נראה מצויין ואף מתומחר סביר.
השאלה האם באמת אפקטיבי האפודון הקטנטון הזה בעת תאונה?(דופק על עץ 3 פעמים)
בוודאות בהתנגשות זה לא יעזור יותר מדי, לשאר התוצאות נראה שכן, גם מתפקד כמו מגן צוואר שלא מציק כל עוד לא קורה כלום.
האם יש נציג של החברה באתר?
דרזנר כאחד שהוא מחו"ל האם שמעת או קראת על רוכב שלבש אפוד כזה או אחר ועבר איתו תאונה\החלקה?
יש ברטון ביוטיוב של אחד שעבר עם זה החלקה ולא קרה לו כלום אבל "מדעית" זה לא אומר כלום בתכל'ס. יש סרטונים של אנשים עם טייץ שעוברים תאונות ולא קורה להם כלום.
ווסטים מתנפחים קיימים כבר 10 שנים לפחות בגרמניה ועד היום ראיתי רק רוכב אחד עם זה, משום מה לא תפס, לתקופה קצרה הייתה גם קסדה עם כרית אוויר אבל גם זה לא תפס ככה שאין כל כך נסיון בגרמניה עם זה.
אתה מתכוון לסירטון המפורסם בGP שרוכב החליק בכוונה ביציאה מהפיטס?
לא, מדבר על זה:
נראה בערך 80 קמ"ש על צמחייה ובזווית די טובה לנפילה סה"כ (לא חזיתית, כמעט מקביל לצלע הר).
בקיצור, עדיין לא ראיתי סרטון "מרשים" של תאונה מטורפת שנראה שבלי המעיל הרוכב אמור למות או להתפרק,
בכל מקרה - אני ממש לא שולל, רציונלית זה רק יוכל לעזור כשזה על מעיל רכיבה אבל אין שום סטטיסטיקות או מידע שידוע לי בנושא.
יש סרטון שראיתי, יש מצב פה בפורום, על רוכב שרכב בלילה וקפץ לו צבי על האופנוע.
הרוכב התהפך וחוץ מחתך ביד לא קרה לו כלום.
יש מבחני ריסוק?
יש תקן אירופי חדש לכריות אוויר לבישות שבודק את ההגנה ואני מניח שהוא יקבל כמה דרגות כמו עם מגני הגב.
מכוון שרק עכשיו האיחוד האירופי התעורר והתקן חדש יש ויכוחים כמו בכל תקן חדש האם הבדיקות הם הנכונות והמתאימות למוצר אבל זה גם יעבור בקרוב.
חוץ מהנ"ל מבחני הריסוק שנעשו היו במימון היצרנים שכמובן כל אחד בדק איך שבא לו.