אני עם שוברט c3 הראשונה שיצאה ורוכב על ויסטרום כמעט שנה.
זו קסדה נפתחת וביחס לקסדה נפתחת היא שקט.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בבקשה עזרה מחברי הפורום
אני מחפש קסדה לסוזוקי ויסטורם
תקציב עד 3000 שקל
חשוב שקט
עמידות לאורך זמן
והכי חשוב שלא יהיה חם בימי החמסין
אני עם שוברט c3 הראשונה שיצאה ורוכב על ויסטרום כמעט שנה.
זו קסדה נפתחת וביחס לקסדה נפתחת היא שקט.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שקט ואוורור בד"כ ביחס הפוך בקסדות
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
איך השוברט ביחס לשואי נאוטק?
אם אתה בעיניין של קסדות נפתחות אז האהובות עלי הן השואי נאוטק והנולן N104. אבל לא ניסיתי מעולם את השוברט... השאלה היא אם באמת אתה מחפש קסדה נפתחת כי אם לא אז כל ההמלצות פה לא שוות כלום...
לפי ההגיון קסדה נפתחת זה הפתרון האידיאלי
מאוד חם כאן בקיץ
הייתי ממליץ לך על הנאוטק אבל זה על SRV.
לויסטרום אין לי כל כך קסדה להמליץ לך....
🤔
למרות התקנים אני מעדיף קסדה סגורה. הייתי ממליץ על שואי גיטי איר, קסדה שנחשבת שקטה ומאווררת.
יש לי gt-air.
שקטה היא לא. אבל יתרון גדול למשקף שמש.
אני עם c3 pro.
האיוורור טוב. אפילו מאוד.
מרגישים את תעלות האוויר בפדחת אחורי הראש(בהתחלה הייתי עם שיער ארוך- פחות מאוורר). בימים חמים האוויר ממש מרענן את הראש.
יחסית לקברג קונדה ושואי קווסט היא מאוד מאווררת.
מאוד שקטה, לפעמים זה מפריע אם אתה מנסה לנהל שיחה כשהיא על הראש.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
היי,
אני עם הDL650 ועם קסדת שוברט C3 PRO.
רכשתי אותה בחו"ל בכ1500 ש"ח במקום בארץ (3800 ש"ח~)
התלבטתי בינה לבין הנאוטק, בסוף הלכתי על השוברט גם בגלל המוניטין וגם בגלל שהיא שקטה בצורה מפגרת. וזה נכון.
מאז ה-RPHA 10, התחלתי לחבב את HJC וחיפשתי את ה-RPHA ST שלהם בחול אבל היא ישבה פחות נוח מהשוברט.
בסוף נכנעתי וקניתי את השוברט C3 pro קרוב יותר ל-2000 שקל אבל לא מתחרט.
היא מרגישה מעולה ובאמת מאווררת כמו שנאמר פה.
אני גם לקראת החלפה והאמת שאני מתלבט בין מספר קסדות :
1. שואי ניאוטק - משרתת אותי נאמנה מעל 4 שנים איכות ללא פשרות מאווררת למדי ודי שקטה.
2. שוברט C3 ( פרו או הדגם הקודם) לרעתה עומד מנגנון פתיחת קסדה עדין ( לפחות ממה שקראתי) מאידך שקטה מאוד ויחד עם זאת מאווררת..
3. KABUTO IBUKI - קסדה חדשה בארץ ולא מופיע במבחנים של שארפ - יש עליה חוות דעת טובות (אפילו מצויינות) ברווזילה.
מאידך יש את הקסדות הזולות כגון AGV MDS ונולאן שלפי שארפ יש להן 4 כוכבי בטיחות (בדומה לשואי) ואני בהחלט מתלבט האם לרכוש את הAGV שזולה ב2000 שקל בערך מהמתחרות ואגב בעיניי עם צביעה מגניבה ולכל היותר תוך שנתיים להתחדש (הן כולן קצת יותר כבדות מהקסדות פרמיום).
לזכות הנולאן - היו לי 2 קסדות מהתוצרת הנ"ל הן כלל לא רעות.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מנגנון פתיחה עדין? מוזר..
אני שנה איתה, לפעמים מפחד שאני אגרסיבי איתה(שימוש יום יומי, נפתחת ונסגרת לא מעט), עד עכשיו מאוד שמח גם מזה.
דווקא חיסרון אחר(אולי יתרון לחלק מהאנשים)- המשקף נוטה להסגר לבד ב110 קמש בערך. בטיחותי ונוח בדרך כלל אבל אני לא כזה אוהב את זה.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk