כל אחד מגדיר מיצוי אחרת, יש כאלו כמו שאתה אומר שאחרי שסימנו וי על סגירת צמיגים\ווילי\סדומערד, ירגישו את הצורך בשדרוג
יש כאלו שמיצוי עבורם הוא לסחוט מהאופנוע את המיץ "כל עוד הוא לא מת אני לא מחליף" (בערך השיטה שאתה דוגל בה, ואוי כמה כיף אתה מפסיד)
ויש כאלו שממצים סגנון, "מיציתי את תחום הסופרספורט", לאו דווקא אומר שאני מהיר יותר מולנטינו רוסי, זה יכול להיות שמיציתי את הסכנה הכרוכה ברכיבה הזו או כל סיבה שנראתה לי לנכון, והיום מתחשק לי לשחק במגרשי סופרמטו על אופנוע עם רבע מהכוח של האופנוע הקודם שלי ואותו אטרף.
אופנועי 250-500 מוגדרים כאופנועי כניסה למתחילים, מעטים אלו שחלומם מתחיל ונגמר באופנוע 250, אך מתוך הבנה שלעלות מ0 לאופנוע ליטר ספורטיבי\סופרמוטו 450\ליטר ארבע מאות ספורט תיור נמשל להתאבדות (ותחסכו ממני את סיפורי ה"יש לי חבר שהתחיל עם 600 4 ציל).
אז האופנועים האלו ממוצים מהר מאוד, גם אם הגששים שלהם לא פגשו את האספלט.
אני לא רואה בזה דבר רע או סממן של תרבות הצריכה, אם בא לי אייפון 10 פלוס, ושנה לאחר מכן אני צריך, סליחה, חייב, לשדרג אותו לאייפון 11 אס, אז זה תרבות הצריכה.
אם בא לי R1 ואתמול הוצאתי רישיון, ובדרך עברתי על אופנוע 250, 500, 650, 600RR, זה לא תרבות הצריכה, זה בן אדם הגיוני.
כדרך אגב, מיצוי מהיר יכול גם לבוא מחוסר מענה לציפיות, כשאני הוצאתי A בזמנו, אז היה ידוע שאופנוע ראשון לרישיון A הוא GS500. אתה לא חושב מה תקנה כשיהיה לך A, אתה מחפש GS באוטומט.
אז קניתי GS500, השם ייקום דמו, כי לכולם יש וזה מה שקונים, החזיק אצלי חודשיים של שעמום טוטאלי, הוחלף בג'ילרה ראנר שהייתה חלשה יותר, אבל סיפקה כיף שהGS בחיים שלו לא היה מצליח להסב לי, גם זו סיבה עיקרית, והיום בכלל, ה"לוק" של האופנועים משדר הרבה מעבר למה שהם מסוגלים, אתה מסתכל על cbr500r לדוגמא, זה cbr? רשום לו על הפיירינג R? אז אתה בא עם ציפיות גבוהות ומתאכזב, סוחט כמה שאפשר ומשדרג לדבר האמיתי.