ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
" גם חבר'ה עם נפחים גדולים יותר (700 ומעלה) ממצים את האופנועים שלהם ורוצים לעלות מעלה...אבל למה?

עוד מישהו מרגיש כמוני? שפשוט מצא את האופנוע שלו, ואינו רואה סיבה להחליף, לעלות או לרדת בנפח, כי פשוט האופנוע שלו עושה את כל מה שהוא רוצה ומתאים בדיוק בשבילו? או שהיה לכם אופנוע שכזה והחלפתם, ואתם מצטערים על זה? כן ולא ... מבחינת אמינות? האופנוע הכי הכי אמין שהיה לי אי פעם היה GS1100 של BMW. הוא היה גמל נוח ביותר לרכיבות ארוכות, מעולם לא נתקעתי איתו, קיבל כל טיפול בזמן ותגמל אותי בהתאם בעשרות אלפי ק"מ על גבו בכל מזג אוויר כולל סופות גשמים וברד בהן הייתי כמעט הרוכב היחיד על הכביש. פעמים רבות אני שואל עצמי למה החלפתי אותו ,למרות שאיתו עברתי תאונת דרכים, ועלות התיקון לא היתה גבוהה בהשוואה למה ששילמתי אח"כ על אופנועים אחרים. מצד אחד בא לי לחזור ל GS1200 לא הדגם מקורר מים אלא אוויר\שמן... מצד שני לא בא לי להכנס לעוד הליך קנייה מכירה והוספת כספים לצורך השדרוג.
ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
אשרי אלו שעוד יכולים לחוות חוויות חדשות. כן.. כנראה , כל עוד אראלה לא תתקשר, אני דוחה כל אפשרות שדרוג.

נראה לי שאחרי הGTR האפשרויות להתקדם הצטמצמו משמעותית. מסכים: אם אתה מחפש אופנוע תיור עם סביבות ה 160 כ"ס לערך אז ה GTR מספק את הסחורה , 160/170/200 כ"ס זה כבר באמת לא משנה. גם הכוח שהוא מעיף אותך קדימה לא יסולא בפז... נכון יש לו מתחרים אבל גם ככה האופנוע הזה הוא אובר קיל לכבישי ישראל.
פחות מסכים: נוחות: תנוחת הרכיבה בו מעט רכונה, לומר לך שלי באופן אישי זה נוח? אשקר... אני מעדיף את תנוחת הרכיבה על BMW -זקופה יותר, אז אפשר לקחת את ה RT1200 או GTL1600 לשניהם יש מנוע טוב וביצועים טובים לרכיבת תענוג, או אז הנוחות עולה על ה GTR. כלומר - אם כבר להתקדם ,מבחינתי ההתקדמות היחידה תהיה ל BMW שהוזכרו לעיל.

ומטבע הדברים אנו שואפים להתקדם חלק זה במודל הכלי אחרים הספק יכולות ספורטיביות וכן הלאה
אין בזה פסול Zה אפילו מצויין
הדחף להשתדרג די טבעי ותקין. אבל לא בכל מחיר.
בזמן האחרון שקלתי אם להשאר עם ה GTR או להחליף ל RT1200 או GTL1600. הגעתי למסקנה שהמאמץ הכלכלי שאני צריך להשקיע לא שווה את זה. חשבתי גם על GL1800 אבל המחירים ההזויים שמבקשים על יד 2 אינם שפויים ואינם ביכולות הכלכליות שלי. ראבאק... ה GTR אופנוע מעולה, יקר לאחזקה אבל בנתיים מתגמל. ברור ששדרוג האופנוע בא על חשבון משהו אחר בבית. הגעתי למסקנה שבמקום לשדרג את האופנוע (בנתיים ) ולהוציא ימב'ה כסף, אשדרג את יכולות הרכיבה שלי בקורסי רכיבה מרעננים וציוד רכיבה איכותי יותר בעשירית העלות מרכישת כלי חדש יותר. ס"ה אני רוכב מאות ק"מ מידי שבוע וצריך להתרענן... ככל שהאופנוע חזק וגדול יותר, מוטב לי לשלוט בו מאשר למצוא עצמי מרוח על הכביש בגלל עודף בטחון עצמי (למרות שאני רוכב רגוע מאוד).